Design interior

Apartament modern la mansardă – amestec exclusiv de lux și eleganță

apartament la mansarda modern bader house living in alb

the apartament mansardat modern casa Bader vă va impresiona cu mult spațiu și lux, care este conținut în fiecare element de la ușa din față până la cel mai îndepărtat colț. De fapt, cel mai bun apartament pentru burlaci este. Dacă poate găsi suma necesară pentru a închiria sau cumpăra, orice burlac ar folosi acest apartament pentru cuceriri viitoare.

Apartamentul modern la mansardă – informații de bază

apartament la mansarda modern bader casa living vedere panoramica

the apartament mansardat modern Bader Haus este situat într-una dintre cele mai opulente și mai scumpe zone rezidențiale din Hollywood Hills. Acest apartament are o mulțime de dotări suplimentare și mobilier confortabil, care sunt combinate cu mobilier rafinat, motiv pentru care investiția în acest apartament merită cu siguranță. Bader Haus, așa cum sugerează și numele, a fost proiectat și creat în numele unui cunoscut fost burlac în rândul studenților din L.A. Proiectul a fost realizat și realizat de profesioniștii care lucrează pentru Grupul Russel și Palumbo Design.

Apartamentul modern la mansardă – excentricitate și confort maxim

apartament la mansarda bader casa living albastru alb

the apartament mansardat modern are un spațiu enorm, acoperit cu o cantitate mare de excentricitate și confort maxim pentru un mod de viață boem. Priveliștea uimitoare a orașului poate fi văzută din fiecare colț al apartamentului datorită planului arhitectural fantastic care include pereți mari de sticlă și ferestre enorme chiar și în baie. Când adăugați spațiul exclusiv, care este exact scopul grupului Russel și al proiectului Palumbo, puteți obține o casă de vis care nu poate fi înlocuită cu nimic altceva din lume.

Design modern al sufrageriei din casa Bader

apartament la mansarda modern bader house canapele albe popcorn

Tavanele înalte, pardoselile lucioase și mobilierul elegant sunt doar câteva dintre facilitățile pentru apartament mansardat modern Design interior. Strălucirea și luxul sunt principalele idei care sunt influențate în fiecare cameră de scaunele confortabile și mobilierul avangardist. Când vorbim despre stilul de decorare în Bader Haus, nu am putut trece cu vederea ispravile bizare. Popcornul și designul alb-negru al unei figuri feminine sunt combinate cu atmosfera opulentă într-un mod unic și atractiv. Este de netăgăduit că aceste imagini ciudate se potrivesc de fapt destul de bine cu împrejurimile elegante.

Interesant decor de perete

apartament modern decorare perete casa mai proasta

the apartament mansardat modern are o paletă de culori predominant neutră. Nuanțele de alb, negru și gri au fost folosite pentru suprafețele din apartament și sunt în perfectă armonie cu împrejurimile de lux. Cu toate acestea, elementele luminoase sunt accentul în designul interior al apartamentului, care sunt de fapt foarte impresionante și atrăgătoare și își servesc scopul în consecință. Sistemele LED sunt celelalte elemente contrastante ale casei Bader – lumina albastră electrică este un simbol al clasei superioare, unde aparține de fapt burlacul.

Apartamentul modern la mansardă și camerele sale

apartament modern bader house dormitor tablouri colorate

the apartament mansardat modern are un dormitor care emană romantism și invitație atractivă pentru orice doamnă. Perna de aur este un simbol al bogăției și opulenței casei. Un astfel de simbol există în fiecare cameră. Pe lângă picturi, există și alte piese de mobilier ciudate, precum canapeaua roz din sufragerie.

Canapeaua roz din sufragerie

apartament la mansarda modern bader house roz canapea living

Bucătăria ultramodernă din apartamentul mansardă este foarte atrăgătoare cu echipamentul său original și designul inovator. Fie pentru un prânz rapid sau o cină romantică lungă, bucătăria este perfect echipată. Baia este la fel de mare și spațioasă ca și dormitorul. the apartament mansardat modern este un loc unde poți avea momente liniștite de relaxare, precum și să faci petreceri și să te distrezi foarte bine.

Colț cu o canapea moale și vedere panoramică

apartament la mansarda modern bader casa canapea vedere la colt

Dormitor în casa Bader cu vedere frumoasă

apartament la mansarda dormitor cu casa mai proasta

   Baie modernă în maro și alb

apartament modern bader house baie de lux

Insula de bucatarie cu decor interesant

apartament la mansarda bader house bucatarie design simplu

Design simplu de bucătărie în maro și alb

apartament modern bader house bucatarie in maro alb

Vedere uluitoare în dormitorul casei Bader

apartament modern bader house tv de perete din sticla

Apartamentul modern la mansardă, cu lumini de podea în albastru și violet

casă mai slabă cu iluminare albastră

Perete de sticlă în dormitor

apartament modern dormitor cu vedere la casa