Design interior

Apartament loft contemporan în Singapore – Confortabil, primitor și elegant

apartament la mansardă din lemn strălucitor model cu heringbone terasă de locuit sticlă din oțel

Viața luminoasă și spațioasă este visul multora. Acesta este doar unul dintre motivele pentru care un apartament la mansardă a fost de mult una dintre cele mai populare proprietăți. Multă lumină naturală, ferestre mari și spații mari de design personal conferă fiecărei facilități în stil mansardă un farmec individual și unic. În articolul de astăzi am dori să vă prezentăm un apartament modern la mansardă, care a fost proiectat de Free Space Intent în 2017 și impresionează cu multă lumină, lemn deschis și eleganță.

apartament mansarda stil modern lemn usor scari balustrada metalica perete tv perete schelet model deco

Acest apartament la mansardă este situat în Singapore și atrage imediat privirea cu o schemă de culori strălucitoare și o interacțiune atractivă a diferitelor materiale care au fost integrate armonios în mobilierul modern. Fronturile imense ale ferestrelor oferă multă lumină naturală. Pereții albi, podeaua bej lucioasă și lemnul deschis al mobilierului și scărilor reflectă lumina pătrunzătoare și fac ca camerele de zi să pară deosebit de primitoare și confortabile.

plante moderne de apartament din marmură din lemn de tip apartament luminos

Acest apartament mansardat mobilat elegant a fost împărțit în zone practice și bine gândite, ceea ce accentuează perfect spațiul mansardei. Apartamentul loft din Singapore are un nivel de galerie deasupra zonei de zi, care este echipat cu un spațiu de lucru confortabil, cu un birou și un sistem practic de rafturi pe perete. Podelele calde de parchet fac ca galeria să fie confortabilă, în timp ce scaunul elegant în roșu dă un accent subtil de culoare. Zona de lucru, la care se poate ajunge pe scări, subliniază înălțimea tipică a mansardei acestui apartament modern.

apartament la mansarda interior interior canapea perete schelet tip schelet

Deși cantitatea enormă de spațiu dintr-un apartament la mansardă te ispitește să decorezi, decorațiunile fastuoase și kitsch-ul nu sunt recomandabile aici. În această primitoare instalație de mansardă, au fost alese vaze de podea cu plante proaspete, precum și plante de interior, care oferă o notă de prospețime în interior. Motivul plantei poate fi găsit ca o imprimare pe pernele decorative, ceea ce duce la o imagine de ansamblu armonioasă.

apartament mansardă mobilier față din sticlă pardoseală din marmură lemn de culoare deschisă

În loc de picturi murale la scară largă, acest mansardă contemporană a optat pentru o placare de perete unică și la modă din lemn, care funcționează ca un decor ideal de perete și nu poate fi trecută cu vederea. Peretele TV se află în spatele a două panouri glisante din lemn care pot fi deschise sau închise după cum este necesar. Modelul tipic de herghelie din lemn ușor este, fără îndoială, un adevărat punct culminant vizual în camera de zi.

mansardă apartament tavan scări lemn ușor balustradă din oțel scaune gri

Apartamentul în stil mansardă găzduiește două camere pentru copii, care au fost adaptate copiilor și sunt vesele folosind culorile albastru, verde și portocaliu. Mobilate practic, cu suficient spațiu de depozitare, cele două camere sunt un refugiu excelent pentru adolescenți.

apartament mansardă modern mobilier luminos pardoseală din marmură model de șiret din lemn de culoare deschisă

Balustradă de sticlă modernă, luminată, cu suprafață de lucru

camera copiilor nuanțe albastre podea cu parchet mansardă mobilier apartament

apartament modern la mansarda pentru copii schema de culori lemn verde portocaliu

* un proiect de Intenția spațiului liber