Design interior

Apartament în culori aurii de toamnă – design interior de Pal Pang

Decorare panouri de perete apartament de culoare pământ

Tonul de toamnă auriu este un Design interior, care a fost parțial influențat de stilul arhitectului american Frank Lloyd Wright și se concentrează pe caracteristicile designerului modern. Designerul a creat cu succes o ambianță nu numai spațioasă, ci și confortabilă. Fiecare cină cu familia în sufragerie sau sufragerie în tonuri aurii de toamnă va fi o experiență reală.

Design interior modern – apartament de lux în Hong Kong

dormitor modern-bej-maro

Designerul de interior Pal Pang a petrecut peste un an mobilând apartamente de lux pentru actualul proiect Mount East, care este în prezent dezvoltat de un dezvoltator imobiliar din Hong Kong. Fiecare piesă de mobilier a fost realizată special pentru proiect din materiale de înaltă calitate.

Tonuri aurii de toamnă – design interior captivant

bucătărie modernă albă amenajată

design interior masă albă

Baie dormitor detalii aur

Cel auriu de toamnă Design interior  nu are nevoie de niciun stil retro sau modern pentru a face să pară luxos. Designul unic atrage atenția tuturor datorită materialelor interesante și exclusive, construcției și fabricației. Pare o operă de artă.

Despre Pal Pang și designul său interior

Dormitor-sticlă-perete-toamnă-culori-aurii

Pal Pang (彭裕仁a studiat design interior la Universitatea de Arte Creative din Marea Britanie, a absolvit o diplomă de licență foarte reușită și s-a întors la Hong Kong. El a dezvoltat inițial design interior pentru comercianți cu amănuntul, mall-uri și magazine de lux și în ultimii ani a lucrat la mai multe proiecte de design interior pentru clădiri rezidențiale.

În 2002, Pal Pang a fondat Another Design International (另一 設計院) și s-a impus ca un designer de succes în Asia, datorită stilului său caracteristic, de bun gust și la modă. Pal Pang a lucrat pentru companii locale, naționale și internaționale cunoscute, inclusiv Hutchison Whampoa, Jaguar, Maxims, Kowloon Development, McDonalds, Wai Yen Tong&LuLu Cheung, designuri concepute.

În 2007, designul magazinului Wai Yuen Tong a fost premiat cu premiile „DESIGN FOR ASIA AWARDS”. În 2008, „The Morrison” a primit-o ca parte a „INTERNATIONAL PROPERTY AWARDS” cu titlul Best Design interior excelent. Premiile Asia-Pacific și Institutul de topografi din Hong Kong i-au acordat un premiu pentru proiectele ecologice. În 2010, ‘Horizon Heights a primit un premiu pentru cel mai bun design interior de la Asia Pacific Property Awards. În 2011, Pal Pang a fost numit unul dintre primii patruzeci de designeri sub patruzeci de ani. Informațiile despre proiectele sale sunt publicate foarte des în reviste din Europa, Dubai, China și Hong Kong. Prima sa carte, „Design of Faith&Devotamentul ‘, este vândut în toată lumea.

Pal Pang are o înclinație pentru artă, film, compoziție de imagine și iluminare și a încorporat cu succes aceste elemente în ale sale Design interior Scheme încorporate, care oferă proiectelor sale un aspect unic. Facilitățile sunt strălucitoare, impresionante și se adaptează cerințelor clienților.

Pal Pang este în prezent membru al Chartered Society of Designers, Royal Society of Arts, Design and Art Direction Association și membru al consiliului de administrație al Hong Kong Arts Development Council.

Fotografii: Virgin Simon Bertrand

Denumirea proiectului: Golden Autumn Tone

Tipul proiectului: apartament

Client: Kowloon Development Company Limited

Design interior (denumire companie): ALTĂ DESIGN INTERNAȚIONAL

Locație: Hong Kong

Suprafață: 1200 sqt

Absolvire: 2012

Proiectant principal: Pal Pang

Designer de interior Pal Pang

Fotograf: Virgin Simon Bertrand