Design interior

Apartament cu mobilier în stil englezesc modern

apartament modern, cu mobilier în stil englezesc

Această dimensiune Apartament cu facilități în stil englezesc modern este situat într-o zonă rezidențială de prestigiu din Londra. Camerele luminoase și spațioase ar trebui mobilate într-un mod modern și confortabil. În același timp, noul proprietar a specificat un interior care este în armonie cu fațada vechii clădiri. Iar dorința sa se putea împlini doar cu un amestec eclectic de stiluri.

Apartament cu mobilier confortabil și elegant

Fotoliu din piele pentru living living ideas

Mulți asociază stilul de viață eclectic cu interioarele colorate – dar de fapt înseamnă un amestec de stiluri. În consecință, pereții și podeaua din Apartament cu facilități păstrat simplu în stil englezesc modern. Schema de culori este, de asemenea, neutră și creează o conexiune vizuală cu interiorele minimaliste. Bucătăria-living era împărțită vizual în două zone – în stânga este bucătăria cu o insulă de gătit, în dreapta există o mică zonă de relaxare în fața șemineului. Liniile clare ale mobilierului fac ca camera să arate modernă, materialele naturale / piele și lemn /, pe de altă parte, aduc un plus de trecut. Șemineul restaurat / cu cămin de stejar / conferă încăperii o notă finală.

Apartament cu mobilier în stil eclectic

Spațiul de bucătărie cu blat din lemn, zonă de luat masa, pune la punct idei

the Apartament cu facilități în stilul englezesc modern este noua casă a unui funcționar care lucrează în metropola modei din Londra. Acest lucru i-a inspirat pe designerii de interior în proiectul lor – similar cu modul în care micuța rochie neagră nu se demodează niciodată, schema de culori gri pentru dormitor este mereu în tendință. Camera mare era împărțită în două – măsuța de toaletă din lemn masiv și dressingul sunt separate optic de zona de dormit printr-un perete din ipsos. Pe perete există o hartă veche și alb-negru a Londrei și o schiță frumoasă.

Designul holului este simplu – o măsuță mică din lemn de frasin face ca intrarea îngustă să pară mai mare și mai luminoasă.

idei de amenajare confortabile din lemn de cămin

Modern și confortabil – zona de relaxare tipică engleză cu fierbător de ceai

Mobilier de designer de insulă de bucătărie apartament din Londra

Bucătăria-cameră de zi cu blat din lemn și zonă de luat masa

Idei de iluminare a blaturii din lemn cu insulă de bucătărie

Modern și fermecător în același timp – datorită fronturilor din lemn și a iluminatului

aparate de bucătărie încorporate moderne, simple, elegante

Bucătăria utilată este complet utilată

zona de luat masa cu idei de design modern

montați mobilier de designer cu pat dublu

Mobilier dormitor din lemn materiale naturale

idee de design perete gri clasic

Idei de design paletă de culoare neutră paletă de toaletă