Design interior

Amenajare cameră în biroul de acasă – 12 idei inteligente

Amenajarea camerei biroului la domiciliu -ideen-pop-art-decorare perete-pardoseală

Dacă lucrezi de acasă, vei avea nevoie de un birou unde să te poți simți confortabil și să-ți faci treaba în pace. Nu doar mobilierul potrivit contribuie la acest lucru, ci și atmosfera generală, care este determinată de alegerea corectă a culorilor, a materialelor și a accesoriilor. Vă vom arăta o selecție de idei pentru asta Amenajare cameră în biroul de acasă acasă pe care îl puteți folosi ca inspirații de mobilier.

1. Designul camerei a biroului de acasă cu mult lemn

Proiectarea încăperilor pentru birou la domiciliu idei-rafturi deschise-cutii de depozitare

Biroul de acasă pe care îl puteți vedea în fotografie a fost decorat în stil scandinav. Aceasta se caracterizează prin utilizarea mobilierului din lemn într-un stil simplu, dar unic. Pardoseala este, de asemenea, din lemn și conferă biroului o anumită căldură care altfel nu ar fi disponibilă din cauza pereților albi. Există, de asemenea, o canapea pentru scurte pauze. Acolo vă puteți întinde și relaxa din când în când. Accentele de culoare sunt create în acest design de cameră la birou din nou datorită imaginilor colorate.

2. Proiectarea camerei pentru biroul de acasă mic spaţiu

design-cameră-idei-birou-acasă-birou-colț-cameră-mică

De asemenea, puteți utiliza o zonă îngustă perfect ca birou la domiciliu. Folosiți pentru asta Amenajare cameră în biroul de acasă pur și simplu mobilier personalizat, așa cum este cazul în acest exemplu. Colțul este folosit pentru birou, care a fost special realizat astfel încât să existe încă mult spațiu pentru rafturi pentru a stoca fișiere și foldere.

3. Dinamica

design-cameră-idei-birou-acasă-rafturi-albe-cutii-de-depozitare

Acest birou la domiciliu arată dinamic și plin de viață, în ciuda culorii în principal albe. Motivul pentru aceasta este rafturile deschise cu cutii care sunt folosite pentru a depozita toate ustensilele importante, precum și accentele portocalii care au fost adăugate inteligent acolo. Un alt punct de atracție este, desigur, peretele portocaliu, care este un colaj de diferite bucăți de tapet. Credem că este o idee grozavă și eficientă.

4. Stil modern în birou

Amenajarea camerei biroului la domiciliu - idei - rafturi pentru cărți - fațade din sticlă

Acest design modern al camerei în biroul de acasă arată foarte bine. Acest lucru se datorează, printre altele, rafturilor transparente în care nenumărate cărți au fost perfect aranjate. Există, de asemenea, o zonă pentru relaxare sau pentru primirea clienților. Un mare plus în acest birou este în mod clar fața lungă a ferestrei, pe care o puteți deschide când vremea este frumoasă. Obțineți aer proaspăt între ele pentru a vă reîncărca bateriile.

5. Mobilier simplu

design-cameră-idei-birou-acasă-mobilier-modern-pentru-birou-din-lemn

Biroul are doar toate mobilierele necesare. În acest fel, designul camerei biroului de acasă nu pare prea aglomerat și haotic. Oferă un dulap mare, precum și un raft de colț eficient cu uși de sticlă, astfel încât să aveți folderele gata la îndemână. Suprafața de lucru a biroului este mare, astfel încât nimic să nu stea în calea muncii tale.

6. Lucrul în perechi

design-cameră-idei-birou-acasă-două-persoane

Aveți nevoie să vă împărtășiți biroul de acasă cu cineva? Aceasta nu este deloc o problemă, deoarece există idei grozave pentru ei și în acest caz Amenajare cameră în biroul de acasă. În acest exemplu, biroul ocupă întregul perete cu ferestrele. Acest lucru asigură multă lumină naturală. Cele două zone sunt separate vizual unele de altele printr-un raft, astfel încât toată lumea să-și cunoască locul de muncă.

7. Proiectarea lemnului

Amenajarea camerei biroului de acasă - idei-rafturi din lemn-placare-nișă

Acest birou la domiciliu este destinat și pentru două persoane. Ca material pentru Amenajare cameră în biroul de acasă În principal domină un lemn cald, care poate fi găsit atât ca podea și placare de perete, cât și pe birouri. Un raft încorporat și un dulap dedesubt oferă spațiu de depozitare. Zona de lucru nu este separată de zona de living printr-o ușă, astfel încât să vă puteți simți întotdeauna acasă.

8. Birou și bibliotecă

design-cameră-birou-acasă-idei-bibliotecă-manager

Acest birou original are o bibliotecă într-o locație destul de neobișnuită. La cărți se poate ajunge printr-o scară. Această idee pentru Amenajare cameră în biroul de acasă este deosebit de avantajos într-un birou mic care nu are suficient spațiu pentru dulapuri, birouri și rafturi. Camera poate fi folosită pentru un birou mare care se întinde de-a lungul peretelui rotunjit și oferă mult spațiu pentru a lucra.

Proiectarea camerei biroului de acasă - idei în stil industrial