Design interior

Aduceți oceanul în camera dvs. de zi – Nano Aquarium

Seturi de acvariu mobilier camera de zi

Chiar și când erai un copil mic, ai avut întotdeauna ideea de a aduce misterioasele lumi subacvatice în camera de zi cu un acvariu. Dar, în principal, motivul pentru care nu a primit-o a fost prea multă muncă sau prea puțin spațiu. Dar această idee a unui acvariu poate fi acum îndeplinită cu așa-numitul nano acvariu. Lumea subacvatică în miniatură dezvăluie o lume carismatică de creveți, melci și crustacee. Dar ce înseamnă termenul nano acvariu?? Și ce criterii ar trebui luate în considerare atunci când alegeți un acvariu? Și ideile tale de acvariu pot fi puse în practică cu adevărat? Citiți mai jos ce specii de animale puteți aduce acum în propriii dvs. pereți.

Alternativa practică pentru spațiile mici de locuit – Nano Aquarium

construită în idee modernă de design interior, casă modernă

Numele Nano Aquarium provine din cuvântul grecesc nanos (în germană: pitic). De fapt, astfel de acvarii sunt biotopuri mici, adesea cu o capacitate mai mică de 30 de litri. Pot găzdui creveți pitici, crabi și pești mici. În orice caz, începătorii în acvariu ar trebui să se informeze în avans în detaliu despre îngrijirea acestor animale și despre cum să le păstreze în mod corespunzător. Datorită spațiului limitat, o mică greșeală poate pune în pericol întregul biosistem.

Nano Aquarium – de la asamblare până la experiența terminată

 Nano Aquarium Avantajul peștilor

Dacă doriți să puneți în aplicare ideea dvs. de nano acvariu, ar trebui să vă gândiți la un loc potrivit înainte de asamblare. Trebuie evitată lumina directă a soarelui sau lumina puternică. În caz contrar, algele se vor forma rapid și temperatura din acvariu nu mai poate fi controlată. Acest lucru poate duce la supraîncălzire. Prin urmare, pentru începători este recomandabil să obțineți un set complet care să includă un filtru intern, pompă, încălzitor și sistem de iluminare care să fie gata imediat pentru utilizare..

Pentru curățarea acvariului trebuie folosită doar apă. Solul este apoi acoperit de un strat de aproximativ 1,5 centimetri de sol. Acest lucru poate fi apoi înfrumusețat cu un decor adecvat, cum ar fi rădăcinile acvariului, mini-scoici sau amforele din lut. În plus, puteți crea o atmosferă subacvatică elegantă cu bambus. Plantele și animalele sunt plasate în acvariu doar la capăt. De atunci încolo, apleacă-te înapoi și bucură-te de mica ta lume subacvatică de pe canapea.

Sfaturi de îngrijire de la experți

Camera de zi decor elegant lumini încastrate

Atât începătorii, cât și profesioniștii cu experiență pot obține sfaturi importante despre îngrijirea apei și a acvariului de la Axperto. În plus, alimentele pentru pești sau tehnologia corespunzătoare pentru acvariu pot fi comandate direct online aici. din seturi complete, cu excepția elementelor decorative individuale – există ceva pentru toată lumea aici.

Dacă doriți să puneți în aplicare ideea dvs. de acvariu într-un stil mai impresionant, această companie oferă, de asemenea, modele pentru lumea subacvatică ceva mai mare în propriii dvs. pereți, așa cum arată imaginea de mai sus..