Design interior

Acestea sunt culorile de perete care ar trebui să domine spațiile noastre de locuit în 2021!

La fel ca majoritatea oamenilor, abia așteptăm ca anul acesta să treacă în cele din urmă. Desigur, încă nu există nicio garanție că 2021 va fi lipsit de pandemie, dar în acest moment ni se pare puțin sperant. Dar, indiferent de ce se întâmplă, este întotdeauna plăcut să priviți înainte și să vedeți ce noi tendințe de casă sunt în creștere. După toate frământările din 2020, așteptăm cu nerăbdare un nou început și oportunități de a adăuga mai multă culoare vieții noastre în Anul Nou. Dar ce culori de perete vor fi la modă anul viitor??

Stăm acasă în timpul Corona

Aici ați compilat predicțiile culorilor celor mai mari producători de vopsele și lacuri pentru 2021 pentru dvs. Cu majoritatea mărcilor, puteți vedea impactul pe care coronavirusul îl are asupra tendințelor culorilor pereților pentru anul următor. Vedem multe nuanțe calde, liniștitoare, care ne asigură că ne putem relaxa cu adevărat și ne putem simți bine acasă. În plus, culorile pastelate moi și tonurile calme de albastru și gri creează o bază bună pentru decorațiunile colorate. Dar există, de asemenea, o tendință către nuanțe mai deschise, care ar trebui să ofere celor patru pereți mai multă culoare și fericire. Deci, noile tendințe oferă o combinație frumoasă de nuanțe calme cu stropi de culoare strălucitoare.

Culoarea anului 2021 de la Dulux se numește Brave Ground

Vopsea de perete trend pentru living 2021 bej maro

Experții în culori de la Dulux au ales „Brave Ground” drept tendință în vopseaua de perete pentru 2021. Este o nuanță caldă, pământească, care creează o senzație de stabilitate și calm. Culoarea peretelui ne oferă multă libertate pentru schimbări și creativitate și poate fi ușor combinată cu alte culori. Puteți găsi idei frumoase despre posibilele combinații de Brave Ground în acest articol.

Culoare perete bej pentru sufragerie sau dormitor Brave Ground

Prognoza culorilor Dulux Australia pentru 2021 se bazează pe cele 3 palete de culori Retrase, hrănește și resetează, evocați imagini primitoare de relaxare, liniște și confort. Aceste tendințe în vopseaua de pereți dau un sentiment de reînnoire, dar au și o notă nostalgică.

Un gri neutru creează un aspect moale și contemporan

Culoare tendință perete gri piatră pentru sufrageria 2021

Retragere oferă o estetică plăcută și un amestec nostalgic de confort și securitate. De la somn la mâncare și muncă la exerciții fizice, casa noastră a devenit acum centrul multor zile pline. Ceea ce a fost odinioară un loc de odihnă și relaxare întruchipează acum un mediu de viață alcătuit din familie, muncă și timp liber.

Gri și albastru radiază calm și concentrare

Culori de perete trend pentru dormitoare 2021 gri și albastru

Tonurile de pământ dezactivate creează un mediu armonios pentru a încuraja inspirația și creativitatea. Întrucât viața noastră privată și cea profesională continuă să se estompeze, ar trebui să ne modernizăm camerele în consecință pentru a menține un amestec de funcționalitate și confort. Aceasta oferă gama maximă pentru o viață flexibilă.

Tonurile moi de albastru și gri se combină perfect cu maro pământ și burgund

Culori de perete trend 2021 Retreat

* Asigurați-vă că numele culorilor de perete Dulux din Germania nu se potrivesc. Paletele de culori și exemplele arătate ar trebui să servească drept inspirație pentru alegerile dvs. de culoare. 

Verde măslin închis relaxează simțurile din dormitor

Vopsea trendy de perete pentru dormitoare verde măslin închis

În zilele noastre suntem cu toții saturați digital. Hrăni ne încurajează să fim prezenți în acest moment și provoacă o apreciere reînnoită pentru frumusețea naturală. Paleta de culori se bazează pe culori calde neutre și stârnește un interes nou cu accente în galben și verde. Nuanțele simple sunt inspirate de natură și creează o atmosferă calmă care revitalizează casa ta și hrănește sufletul.

Culori de perete trend 2021 Nourish

Culorile retro jucăușe revin

alb cu ton gri pentru camera de zi

Culorile mai puternice din Resetați-Paleta ne permite să privim spre viitor cu optimism. Pop-uri vii de culoare cu culori retro distractive aduc anii 70 înapoi. Combinația de roșu teracotă, albastru benzină și mentă este garantată pentru a ridica starea de spirit!

Culori de perete trend 2021 reset

Propunere pentru bucătăria modernă cu un fler retro

Culori de perete la modă pentru bucătării: verde deschis, roz și roșu chili

Vopsea de perete trend 2021 de Benjamin Moore: Aegean Teal

Culoare perete despărțitor 2021 albastru turcoaz

Producătorul american de vopsele Benjamin Moore a ales un albastru-verde moale și calmant ca culoare de perete de trend pentru 2021. Umbra se numește Aegean Teal (2136-40) și combină natura calmă a albastrului cu flerul wellness de verde, în timp ce o nuanță gri îi conferă o senzație modernă. Este un albastru-verde fascinant care emană armonie și ne invită să luăm un moment de gândire și resetare. Proprietățile calmante ale culorii o fac o alegere excelentă pentru dormitor sau birou la domiciliu.

Culoare de vițel la modă pentru living turcoaz

„Aegean Teal” este una dintre cele 12 nuanțe calmante, sărutate de soare, pe care Benjamin Moore le-a ales ca Trend Wall Colors 2021. Cele douăsprezece nuanțe din paletă radiază căldură și bunăstare. Acestea sunt culori care vor face ca apartamentul dvs. să se simtă și mai mult ca o casă. Iată lista completă:

Culorile peretelui tendință 2021 culori calde de Benjamin Moore

Pe imagine: vopsea de perete “Muslin”

Culoare perete muselină până la turcoaz

Pe imagine: “Chesterton Buff”

Culoarea peretelui portocaliu pentru casa de separare ChestertownBuff

 Vopsea de perete trend 2021 de Sherwin Williams: bronz urban

Culoare perete trend 2021 gri-maro bronz urban

Sherwin-Williams a ales „Bronzul urban” ca culoare a anului 2021. Acasă este acum refugiul suprem din lume, iar culoarea este un mod simplu și eficient de a crea un refugiu personal. Bronzul urban este o nuanță întunecată și sofisticată de gri, cu un ton cald. Culoarea ne inspiră pe toți să găsim refugiu în orice cameră. Bronzul urban are un efect de împământare și transmite o senzație de calm și stabilitate. Culoarea este caldă și relaxantă și, de asemenea, suficient de neutră pentru a o folosi ca bază și a se combina cu alte nuanțe.

Culoare perete antracit pentru sufrageria 2021

În plus față de culoarea oficială a anului 2021, marca și-a lansat și predicțiile pentru culorile evidențiate pentru anul următor. După un an turbulent, Sherwin-Williams a selectat patru palete de culori pentru ColorMix Forecast 2021, care se referă la echilibru și ritm. Dacă Sherwin-Williams are dreptate, „albaștrii puternici, verdele noroios, roșii dezactivate, roz luminos și albi calzi” vor domina în curând spațiile noastre de locuit.

Paleta de culori „Sanctuary”

culori de perete neutre pentru camerele de zi în tendință

Sanctuar se bazează pe principiul biofiliei. Termenul provine din greacă și înseamnă „dragoste de viață” sau „dragoste de viețuitoare”. Având în vedere acest lucru, această paletă calmantă reflectă revenirea la natură și se concentrează pe promovarea bunăstării și liniștii. Culorile se potrivesc perfect cu stilurile la modă, precum minimalismul cald și scandi chic.

paletă de culori neutre cu tonuri verzi și maronii dezactivate

Paleta de culori „Encounter” întruchipează stilul modern boem

care culori ale pereților sunt tendința 2021

Această paletă este despre moșteniri și poveștile din spatele lor, spune Sherwin-Williams. Acesta reflectă o estetică boemă modernă, cu materiale naturale și tonuri bogate de pământ.

Combinați culorile de perete trend

Paleta de culori „Continuum”

ce culori de perete sunt la modă în 2021

Nu se poate nega că tehnologia ne-a schimbat viața acasă. Și acum că mulți dintre noi lucrează de acasă, acest lucru este și mai evident. Această paletă reflectă modul în care tehnologiile se încadrează în viețile noastre și reprezintă un hibrid între artificial și natural.

culori de perete colorate pentru perete accent

„Tapiserie” ca permisiune pentru a juca

Culorile peretilor tendința roz verde și antracit

Dacă neutrul nu este treaba ta, verifică paleta de culori Tapestry. Această paletă de culori se concentrează pe expresia creativă și bucurie și este plină de nuanțe vibrante precum roz Jaipur, galben plăcut și Jovial.

culori strălucitoare verde somon și albastru

Tendințe de culoare 2021 de la Behr

mobilierul modern în tonuri de bej arată confortabil

Paleta de culori BEHR pentru 2021 este o selecție curată de nuanțe pentru a crea o stare de spirit dorită, care să vă completeze stilul în orice cameră. BEHR alege o paletă de culori cu 21 de nuanțe unice împărțite în 6 teme de culori, dar toate pot funcționa împreună. Acestea oferă o nouă interpretare a „confortului” care depășește tonurile tradiționale bej, gri și verde și include culori care pot redefini și îmbunătăți spațiile de locuit.

„Confort casual”

culori calde ale pereților în bej maro crem

Aceste culori calde neutre creează un sentiment primitor în holuri, bucătării și spații de locuit deschise.

“Zona de liniste”

liniștitor culorile pereților pastelate în tendințe

Albastrele și verdele liniștitor creează un refugiu relaxant, care oferă ușurință și confort.

„Focus subtil”

Culorile pastelului pereților continuă să fie moderne în 2021

Nuantele pastelate sunt mai calme la ochi și creează o atmosferă pozitivă peste tot. Acestea creează o atmosferă rafinată și primitoare în același timp.

„Portul liniștit”

culori verzi și albastre wadn în tendința 2021

Culorile profunde au un efect calmant și îți transformă casa într-o oază liniștită.

„Vizualizare optimistă”

Tendințele culorilor pereților 2021 Colorat și optimist

Stropi de culoare colorate ridică starea de spirit în orice cameră și sunt ideale pentru bucătării, camere pentru copii și oriunde doriți să vă simțiți plini de energie.

Acum știi ce culori de perete vor fi la modă în 2021. Ești deja dispus să folosești un nou strat de vopsea? Iată un alt sfat: am enumerat toate culorile pereților de la acești producători internaționali de vopsea cu numele și codurile lor de culoare. Dar acestea pot diferi în diferite țări. Un instrument util pentru a găsi culoarea dorită și pentru a compara semnele de culoare este Enciclopedie. Acolo puteți descoperi și culori similare de la alte mărci.

Comparați culorile pereților de la diferite mărci