Design interior

5 obiective turistice din Hamburg care merită imortalizate pe o pânză!

Orașul podurilor, Veneția pe Elba sau poarta către lume – Hamburg are multe nume și este, fără îndoială, unul dintre cele mai frumoase și impresionante orașe din Germania! Locuitorii din Hamburg își iubesc orașul și, desigur, au toate motivele: este un loc plin de istorie, locuri interesante și cultură diversă. În plus, numeroasele atracții din Hamburg așteaptă să fie descoperite! Ce zici de a aduce această atmosferă pulsantă în apartamentul tău, cu decorul de perete potrivit? De la portul de peste Alster până la Speicherstadt – în acest articol vă prezentăm cele mai frumoase motive care merită absolut imortalizate pe o pânză!

Imaginile din Hamburg ca decorațiuni de perete magnifice

cele mai frumoase orașe din Germania design de perete cu motive din Hamburg

Cu numeroasele atracții, locația excelentă pe Elba și mai multe poduri decât Amsterdam și Veneția combinate, Hamburg este un oraș pe care toată lumea trebuie să-l fi vizitat. Îți place farmecul unic al orașului hanseatic și ai vrea să aduci o bucată din el în casa ta? Fie că palierele de aterizare, primăria sau Elbphilharmonie – la Hamburg Fineart veți găsi multe minunate Poze de la Hamburg, care sunt perfecte pentru un decor de perete interesant și modern. Toate motivele provin de la artiști selectați și pot fi comandate în orice dimensiune. În plus, imaginile sunt caracterizate de rezistență și strălucire a culorilor ridicate, care promit o calitate pe termen lung.

Obiective turistice în Hamburg: Speicherstadt merită întotdeauna o vizită

Hamburg Poze Obiective turistice Wasserschloss Speicherstadt ca motiv foto

O excursie la frumoasa Speicherstadt nu trebuie să lipsească la nicio vizită la Hamburg. Este al 40-lea sit al Patrimoniului Mondial din Germania și este pe bună dreptate una dintre cele mai vizitate atracții din Hamburg. După cum sugerează și numele, numeroasele clădiri erau folosite ca depozite și depozite pentru cafea, cacao, condimente și alte specialități din străinătate. În plus, cartierul de depozite din Hamburg, cu o suprafață de peste 26 de hectare, este cel mai mare complex de depozite din lume. Astăzi este o destinație populară și adresa pentru unele dintre cele mai populare atracții, cum ar fi țara minunilor în miniatură, mănăstirea cafelei, temnița din Hamburg și muzeul condimentelor Spicy.

Paliile de aterizare

Landungsbrücke fotografie foto motiv perete proiectare imagini Hamburg imagini de design interior

St. Pauli Landungsbrücken nu sunt doar un ansamblu remarcabil de clădiri de-a lungul Elbei, ci și o etapă de aterizare foarte importantă pentru bărci de excursie și feriboturi portuare. După cum sugerează și numele, acestea sunt cea mai faimoasă stație de apă din orașul hanseatic și una dintre cele mai populare atracții din Hamburg. Zona Landungsbrücken se întinde pe scară largă între piața de pește și Reeperbahn, punctul principal fiind turnul nivel cu turnul său cu clopot și ceas. Deoarece se află chiar în centrul orașului, aveți la dispoziție doar câteva minute de acolo până la alte atracții. De exemplu, Hamburg Michel, Muzeul Speicherstadt și intrarea în vechiul tunel Elba se află la câțiva pași.

Obiective turistice în Hamburg: portul

Motivele imaginii Hafencity atracții din Hamburg ca design de perete

Nu degeaba toți hamburgerii sunt mândri de „poarta către lume”, așa cum se numește deseori portul. Cu peste 13.000 de nave maritime provenind din întreaga lume, este cel mai mare port din Germania și al doilea ca mărime din Europa. Portul se întinde pe un total de 14 districte și, prin urmare, este punctul de plecare perfect pentru un tur extins al celor mai populare obiective turistice din Hamburg. Răsăritul soarelui din Portul Hamburg este ceva foarte special și, ca decor de perete în camera de zi, creează o atmosferă confortabilă și confortabilă. Un punct culminant mare este ziua de naștere a portului în mai – artificiile de seară, navele istorice și moderne și muzica live atrag mii de vizitatori în fiecare an. Pentru a obține o imagine de ansamblu mai bună a farmecului unic al orașului hanseatic, este recomandat un tur portuar. Un alt reper al Hamburgului vă așteaptă la vârful de est al orașului Hafen, și anume Elbphilharmonie.

Primăria Hamburg

Motivul foto al Primăriei din Hamburg ca cadru de perete Obiective turistice din Hamburg

Primăria din Hamburg este sediul cetățeniei și Senatul orașului liber și hanseatic din Hamburg. Clădirea magnifică este situată chiar în spatele Inner Alster din centrul orașului și datează din secolul al XIX-lea. Clădirea impunătoare din gresie combină elemente ale perioadelor gotice, baroce și renascentiste și se distinge semnificativ de arhitectura tipică din Hamburg. Turnul central se ridică la 112 metri înălțime și piața cu fântâna Hygieia din curtea interioară vă invită să zăboviți. Dar primăria nu este doar o sărbătoare pentru ochii din exterior. Deci, faceți un mic tur al interiorului și lăsați-vă fermecați de scara de marmură, de coloanele de gresie și de sala imperială.

Alsterul exterior și Alsterul interior

Hamburg atrage designul pereților cu imagini din Hamburg

În plus față de Elba, Alster este râul care definește Hamburg și este împărțit în Alster interior și Alster exterior de Podul Lombard și Podul Kennedy. Cu toate acestea, acest lucru înseamnă Lacul Alster și este ceva ca linia de salvare a orașului hanseatic. Situat lângă gara principală și faimosul Jungfernstieg, micul interior Alster este inima centrului orașului. Imaginea Jungfernstieg este caracterizată în principal de magazinele elegante și de străzile comerciale, în timp ce numeroasele cafenele și restaurante vă invită să zăboviți. Un punct culminant foarte special este binecunoscuta fântână Alster din mijlocul Alsterului Interior, care este prevăzută cu un brad mare de iarnă. Cu numeroasele sale pajiști, parcuri și trasee de drumeții, Oster Alster este deosebit de popular printre joggers și drumeții.

TOP 10 obiective turistice din Hamburg Elbphilharmonie Poze pentru amenajarea peretilor