Design interior

5 idei de picturi murale pentru a vă proxeneta apartamentul pentru primăvară

Decor mural primăvară lalele aspect acuarelă flori

Când copacii se înmuguresc și zilele devin mai lungi, primăvara este în sfârșit chiar la colț! După ce curățenia de primăvară este terminată și apartamentul este din nou strălucitor, puteți evoca o casă de primăvară proaspătă, cu idei excelente de decorare! Accesoriile fericite, cum ar fi pernele, covoarele și afișele, aduc un plus de vitamină în cei patru pereți ai noștri, cu flori și culori proaspete. Picturile murale bine selectate și bine plasate au mai mult decât o simplă funcție atrăgătoare și depășesc vizualul. Vă arătăm 5 idei de murală care vă pot aduce o dispoziție fericită de primăvară în casa dvs.!

1. Picturi murale cu motive de natură

Idei murale motiv de primăvară înflorit copac pasăre tonuri albastre

Fiecare anotimp are propriile motive și farmece, dar primăvara este una dintre cele mai colorate perioade de toamnă. De îndată ce ajunge primăvara, natura capătă din nou culori puternice, iar griul trist este înlocuit de frunze verzi și flori colorate. Motive simple, cum ar fi păsări, flori de primăvară și copaci înfloriți, cum ar fi magnolii sau cireșe, arată foarte interesant ca o pictură murală. Dacă lăsați aceste motive să lucreze asupra dvs., acestea pot declanșa în mod deliberat sentimente euforice.

Idei murale motiv de primăvară înflorit copac culori pastelate abstracte

Atunci când alegeți o pictură murală, acordați atenție formatului, orientării și dimensiunii. Imaginile de portret, de exemplu, sunt excelente pentru camere cu tavane joase, în timp ce picturile murale largi pot întinde vizual chiar și cel mai scurt perete. Apropo, pe myloview.de puteți alege din mai mult de Selectați 25 de milioane de motive. Fiecare motiv poate fi ajustat la dimensiunea dorită și imprimat pe diferite materiale, cum ar fi pânză, hârtie satinată sau folie autoadezivă. Cu ajutorul vizualizărilor online, vă puteți juca cu diferitele opțiuni pentru a obține o senzație pentru care este formatul potrivit pentru designul camerei dvs. Formatele XXL care împodobesc întregul perete sunt, de asemenea, foarte în vogă în prezent.

2. Pictura pe perete pe tema acuarelelor

Idei murale acuarelă acuarele modele florale primăvară

Continuăm cu cele mai frumoase idei murale pentru primăvară! Picturile în acuarelă de pe postere sau pânză conving cu un aspect calm, armonios și feminin și sunt perfecte ca un decor de perete proaspăt de primăvară. „Acuarelă” provine din cuvântul latin „aqua” și înseamnă „apă”. Gradientul de culoare apoasă, care conferă motivului un farmec extraordinar, este tipic picturii în acuarelă. Tonurile delicate pastelate ale culorilor de apă non-opace creează un efect luminos și aerisit și oferă o notă romantică.

Idei murale motive florale de primăvară acuarelă arată bujor

3. Picturi murale cu tematică macro

Idei murale motiv macro flori closeup

Fotografia macro deschide o perspectivă complet nouă pentru privitor. Permite înregistrări foarte mari și detaliate ale obiectelor în mare parte foarte mici, care în mod normal rămân ascunse ochilor noștri. Frumusețea constă adesea în detalii! Deosebit de captivante sunt secțiunile de picături de apă, pene, flori, păpădie sau fluturi ca imprimeuri de pânză în format mare. Pentru macro-picturi murale perfecte, totuși, o calitate ridicată a fotografiei și a tipăririi este de o importanță crucială.

Idei murale birou acasă vopsea verde perete macro motiv cactus în roz

4. Afise tipografice cu inscripții colorate

Afiș cu imagini de perete XXL spunând baloane roz violet

Primăvara înseamnă ceva nou, o schimbare, un nou început. Și nu numai în lumea naturală, ci și cu noi oamenii. Citatele, înțelepciunea, cuvintele motivaționale, tipografia ca artă de perete și postere pot contribui semnificativ la inspirația și motivația zilnică. Găsiți idei murale cu inscripții motivaționale care să vă atragă imediat și pe care să le puteți folosi pentru orientare. Citatele de perete vă vor ajuta să așteptați cu nerăbdare fiecare nouă zi plină de optimism și poftă de viață!

Idei murale ziceri primăvară optimism minimalist

5. Picturi abstracte

Imagine abstractă de primăvară roz turcoaz

O imagine abstractă ilustrează o realitate pe care nu o putem nici vedea, nici descrie. Cu toate acestea, compozițiile geometrice și petele colorate de culoare pot declanșa sentimente foarte diferite în privitor. Atunci când alegeți subiectul, acordați o atenție deosebită alegerii culorii și efectului pe care îl creează imaginea. Cel mai bun lucru de făcut este să găsiți un model interesant în turcoaz și trandafir care să vă dea febră de primăvară!

motiv abstract mural salvie verde primăvară

Oferiți casei dvs. un nou aspect pentru primăvară cu picturi murale frumoase! Selecția este incredibil de diversă și motivele nu lasă nimic de dorit.

© Sursă imagine: licență pixabay.com CC0