Design interior

4 idei pentru apartamente mici și zone de living deschise

Idei-apartament-mic-spațiu-de-living-deschis-alb-turcoaz-albastru

Aici vorbim din nou despre apartamente mici și idei de design. Un mic apartament nu mai este o problemă sau un loc nedorit de a trăi datorită ideilor uimitoare prezentate în fiecare zi. Aceste idei provin dintr-un studio de design din Polonia numit Prakownia 3D. Ne arată cum să facem una mic apartament  și faceți spațiile de locuit deschise frumoase și transformați-le într-adevăr într-un loc minunat de locuit. Totul depinde de modul în care vă alegeți mobilierul și de modul în care proiectați spații de locuit în plan deschis. Cu câteva accente vii, mic apartament arata diferit si viu. Un living alb, de exemplu, împreună cu perne sau perdele turcoaz este foarte simplu, dar cu siguranță răcoros și primitor. Integrarea unei bucătării deschise cu zonă de luat masa și living este o altă idee foarte inteligentă.  Spații de locuit deschise În orice caz, economisiți mult spațiu, faceți locul mai familiar și vă oferă senzația unei bucătării mari.

spațiile de zi deschise arată spațioase și aerisite

idei-de-proiectare-apartamente-mici-zone-de-locuit-deschise

unu mic apartament poate colecta o bucătărie cu zona de living. Acest design este cu adevărat creativ și, atunci când este dezvoltat în mod corect, zonele de locuit în plan deschis devin total practice și frumoase. Ei bine, dacă nu îți place ideea de a avea bucătăria lângă sufragerie, poți crea o partiție între bucătărie și sufragerie. De asemenea, puteți utiliza un separator de cameră pentru a avea senzația de camere separate.

spații de zi deschise într-un apartament mic

Idei-ferăstrău-acoperiș pentru bucătărie-apartament mic

Un contrast de culoare și utilizarea diferitelor materiale între ele este un alt aspect care are o mare influență asupra aspectului micului dvs. apartament. Dacă vă aduceți camera de zi și zona de luat masa împreună, le puteți proiecta în culori contrastante, astfel încât să puteți crea o separare între cele două zone. Utilizarea parchetului cu pereți de calcar are, de asemenea, un efect deosebit și transformă complet camera. Completați-vă mic apartament nu cu lucruri inutile. Acest lucru îi va face să arate dezordonat. Important este să le așezi într-un mod decorativ. Ideile de design de aici vă vor oferi cu siguranță câteva sfaturi.

Idei-apartament-mic-zone-de-deschidere-living-roz-alb-negru

Idei-apartament-mic-bucătărie-deschis-foto-tapet

Idei-apartament-mic-living-zona-de-luat masa-bucatarie-deschisa

bucătărie deschisă-alb-lucios-prakownia-3d

Idei-apartament-mic-living-deschis-zone-de-luat masa

Idei-apartament-mic-bucatarie-deschisa-perete-caramida-piatra

Idei-apartament-mic-bucatarie-deschisa-din-lemn-caramida-placare

Reunind idei-apartamente mici-zone de living în plan deschis

Idei-apartament-mic-sufragerie-living

Idei-apartament-mic-dormitor-spațiu de lucru

Idei-apartament-mic-baie-maro

Idei-apartament-mic-baie