Design interior

27 de idei de design grozav pentru designul modern al casei

piscină-cameră de zi-uși pliante-închise design modern apartament

Casele moderne din întreaga lume stabilesc tendința de a face spațiul de locuit mai ergonomic și practic, fără a sacrifica estetica. Mobilierul multifuncțional este, de asemenea, o tendință și este pe listă pentru design modern de case. Proprietarii de case și arhitecții găsesc soluții de design neobișnuite care pot fi privite ca o formă de artă. De la o piscină în sufragerie, scări cu funcție dublă până la mobilier încorporat care profită la maximum de spațiul disponibil. Modelele de astăzi sunt minunate și vă vor depăși așteptările.

Design modern de apartamente – piscină interioară într-o cameră de zi belgiană

piscina-living-usi-pliante-curte-perete-verde

Această piscină interioară este mică, dar folosește la maximum spațiul disponibil. O surpriză fantastică. Este echipat cu un sistem de contracurent (un dispozitiv ascuns sub pod) care creează un curent în piscină, astfel încât să puteți înota și să vă antrenați pe loc. Două rânduri de uși pliabile din sticlă înconjoară piscina și pot fi deschise complet în curtea interioară. Piscina poate fi folosită pentru un antrenament real și poate oferi și un pic de lux.

Design modern de apartamente în Paris –  Scările se transformă într-o canapea

scări-design-lemn-canapea-tranziție design apartament modern

scări-design-lemn-canapea-spațiu-depozitare

Acest design creează o tranziție perfectă între camere și este un bun exemplu al modului în care camerele mici aduc idei creative. Scările se îmbină perfect într-o canapea cu spațiu de depozitare și mese laterale integrate.

Proiectarea scărilor într-o casă modernă din Japonia

scări-design-scaune-cu-trepte-creează un design modern al casei

Această scară impresionează nu numai prin simplitatea și stilul său, ci și prin funcționalitatea sa. Cine s-ar fi gândit să stea pe scări? Oamenii stau acolo la petreceri, nu-i așa? Granulele de lemn frumoase, construcția scărilor și amplasarea zonelor de relaxare fac ca această scară să fie atât de specială.

Nișe de perete de-a lungul scărilor

scări-proiectare-creați-spațiu-de-depozitare-încorporate-rafturi

O altă scară atractivă care maximizează spațiul de depozitare. Rafturi încorporate în perete de-a lungul scărilor și o mică zonă de relaxare sub pantă.

Casă modernă în Brazilia unde masa de luat masa face parte din scări

scări-design-integrat-masă-masă-beton-design modern apartament

scari-design-beton-dining-bar-oglinzi-oglinzi-usi

În timp ce urci scările, pășești pe masa de luat masa. S-ar putea crede că acest lucru a fost foarte nepoliticos. Dar acest lucru nu este cazul aici, deoarece masa este construită ca parte a scării. Un adevărat ochi!

Ascundeți și căutați într-un loft modern din Berlin

canapea-în-podea-ascuns-în-fața-șemineului

canapea-ascuns-in-podea-design-minimalist

Acesta are un secret incredibil. Există o canapea ascunsă în podea! Totul arată ordonat și chiar minimalist și apoi .. Voila! un loc confortabil lângă șemineu. Inovator și aproape futurist.

Un adevărat paradis pentru iubitorii de carte

scări-design-rafturi-de-cărți-încorporate-în-perete

scări-proiectare-rafturi-cărți-tavan-înalte

Am constatat deja că o scară poate oferi mult spațiu de depozitare dacă designul este bine gândit. Acest turn de bibliotecă cu două etaje se află în inima unei case victoriene renovate din Londra. Rafturile se învârt în jurul scărilor de lemn și ajung în tavan. Pe rafturi sunt instalate lumini mici încastrate, astfel încât titlurile cărților să poată fi identificate cu ușurință.

Un pat mansardat cu spațiu de depozitare

Pat mansardat-lemn-sertar-spațiu-depozitare design modern apartament

Loft-pat-scări-sertare-din-lemn-în loc de-comoda

Ce idee mișto pentru un pat mansardat cu spațiu de depozitare. Treptele către pat sunt, de asemenea, sertare și înlocuiesc cu succes comoda, în timp ce un dressing este ascuns sub pat. Fiecare centimetru pătrat contează aici și este utilizat în mod optim. Compact, modern și cam grozav.

Cel mai tare scaun la fereastră pentru lectură

bancă-la-fereastră-masă-mese-rafturi-cărți design modern de apartament

banc-la-fereastră-citind-colț-în-interior-exterior-fuzionare

Aici granița dintre interior și exterior dispare datorită ferestrei mari de sticlă. Puteți doar să citiți o carte sau să urmăriți lumea de afară. Orice masă la această masă va fi neobișnuită.

Suport TV rotativ cu funcție dublă

design rotativ-perete-tv-apartament modern

placă-de-sticlă-de-perete-rotativă-pentru-desen

Această minunată montură TV poate fi transformată și transformată într-o tablă de desen pentru copii. Desenul poate fi ușor șters din nou.

Radiatorul este ascuns sub birou

bancă scaun fereastră birou peste radiator

colț de studiu minimalist în creșă

birou la domiciliu tablă vopsea perete birou panou din lemn

Acest birou este creat din nicăieri și folosește inteligent spațiul din camera copiilor. Dar asta nu este tot. Peretele este vopsit cu vopsea pentru tablă. Un design simplu care se potrivește tuturor vârstelor.

Minimalism și iluzie optică într-un apartament rus din Proiectul SL *

pat-plutitor-minimalist-alb-negru-cuvertură de pat

Patul pluteste deasupra podelei. minimalist, dar totuși eficient.

Modele prietenoase pentru pisici  mare-idee-apartament-design-pisică-prietenoasă

mare-idee-dulap-pisica-ascunzatoare-loc-cap-pisica-deschidere

Această casă în sine este foarte neobișnuită, deoarece a fost construită în ceea ce a fost un turn de apă. Așadar, nu este de mirare că proprietarii de case și-au construit propria toaletă pentru pisica lor din pod. În loc de un semn de toaletă, există o deschidere în formă de cap de pisică prin care pisica poate intra și ieși. Cutia de gunoi este ascunsă în spate și există, de asemenea, un loc însorit în față, unde poate dormi după-amiaza. Ce pisică și drăguță!

Proiectare ușă în ușă de Studio Karhard

ușă-în-ușă-design-cameră pentru copii

usa-in-usa-garderoba-adulti-copii

Ce dragut! O ușă pentru copii care este integrată în cea mare. Nu doar dimensiunea ușii, ci și mânerul ușii elefantului face diferența. Fiecărei fetițe îi va plăcea acest dulap roz. Tendința mobilierului încorporat se extinde și în camerele copiilor!

O casă din Suedia care folosește ferestrele în moduri diferite

Raft-perete-fereastră-remodelare-casă-suedeză

raft-perete-ferestre-de-a lungul-zilei-dormitor

raft-perete-fereastră-de-a lungul-biroului-masă

Ce design minunat și practic de fereastră! Am fost îngrijorați de vederea exterioară, dar am renunțat la ea rapid. Acest sistem include rafturi, un birou chiar și masa de bucătărie – totul, cu excepția chiuvetei, este acolo.

Sistem de rafturi cu scaune integrate

Raft-perete-design-spațiu-așezare-design modern apartament

Acest sistem de rafturi este situat într-un apartament modern la mansardă din Atena. Combină jucăuș rafturile și scaunele într-unul. Liniile clare și spațiul deschis fac ca camera să arate aerisită și deschisă.

Rafturi de cărți din podea până în tavan

rafturi-perete-deschise-birouri-albe-scaune-albastre

rafturi deschise-alb-spațiu-living-negru-căpriori design modern de apartament

Această casă din Cupertino, California, arată deschisă și aerisită, dar are mult spațiu de depozitare, deoarece există rafturi deschise construite de-a lungul tuturor pereților. Sistemele de rafturi conectează vizual camerele și găzduiesc cărți, accesorii pentru casă și alte comori.

Design modern de casă – o platformă cu trei funcții

design-apartament-modern-creând-spațiu-de-depozitare-colț-citit

Este un scaun, este o scară către balcon, este un dulap … totul într-unul. Acest apartament din Barcelona a fost reproiectat pentru a maximiza lumina naturală și spațiul exterior. Banca ridicată este prevăzută cu aceleași scânduri ca pe balcon, care leagă vizual cele două camere. Dedesubt există sertare și rafturi, care oferă mult spațiu de depozitare.

Patul cu baldachin cu diferență

design cu patru afișe-lemn-nișă-raft-lampă-podea-lampă-pandantiv

Acest pat din lemn nu are baldachin, ci un acoperiș mic care îl face refugiul perfect. Construcția din lemn merge de la podea, de-a lungul peretelui (servește și ca o tăblie) până la tavan. Nișa, lampa de noptieră și lampa suspendată sporesc designul.

O ușă secretă într-o casă de DeForest Architects

idei-designer-croite-pe-ușă-pentru-rafturi-de-cărți

Ce secret incitant! Ca într-un roman polițist. Această ușă secretă cu rafturi pentru cărți este mult mai interesantă decât ușile obișnuite de pe piață. Practic și minunat în același timp.

Ferestre care par deplasate

fereastră-între-camera-copiilor-dormitor

fereastră-baie-living-design-neobișnuit

Există o fereastră în baie care să dea în sufragerie? Acest apartament cochet parizian are multe ciudățenii și elemente interesante ca acesta. Separatoarele de cameră pentru copii și dormitoare sunt, de asemenea, ferestre pentru a permite mai multă lumină de zi.

Predați o bere

idei-de-design-grozav-ferestre-mici-bucatarie-living

Aceste design modern de case arată deschis, aerisit și are un aspect înapoi la natură datorită utilizării abundente a lemnului. O scară deschisă duce la un dormitor privat, dar găzduiește un dressing dedesubt. Există o fereastră specială prin care poți trece rapid o bere.

Foi acrilice roșii – Nu sunt fascinante?

panouri-acrilice-roșii-placări-din-lemn-contrastante design modern apartament

Această casă din Texas va avea cu siguranță un efect WoW cu decorațiunile sale acrilice roșii. Este o alegere bună de combinat cu lemnul – arată în același timp modern și rustic.

Perete de alpinism în camera copiilor de Feldman Architecture

Construiți un zid de cățărare pentru camera copiilor în loc de o scară

Un zid de cățărare în camera tânărului tău alpinist! Dar nu este construit doar pentru distracție, ci înlocuiește scara care duce la etajul următor. Oferă copiilor un motiv pentru a-și exersa coordonarea și forța fizică fără să-și dea seama.

O altă scară multifuncțională

scări metalice-rafturi pentru cărți-servesc design modern de apartamente

Această scară deschisă nu este doar un zbor de scări, ci și funcționează ca o bibliotecă și o masă laterală.

O nișă de lectură sub scări

lectură-sub-scări-rafturi-cărți-design modern apartament

Întotdeauna ai nevoie de un loc liniștit pentru a citi în casă, iar acesta este unul dintre preferatele noastre. Colțul de lectură are o formă neobișnuită, astfel încât să existe suficient spațiu pentru rafturile cărților. Tapetul floral oferă nișei o atracție romantică.

Aici există o mulțime de idei grozave pe care le poți face și pentru ale tale design modern de case deoarece tendința merge în mod clar într-o direcție – designul funcțional al camerei. Faceți mai mult cu mai puțin și economisiți bani, materiale și timp.