Design interior, mobilier

Raftul „ONDA” – sistemul modern de rafturi modulare

de Angelo Tomaiuolo pentru Tonin Casa

sistem de rafturi modulare - ONDA

Acest sistem modern de rafturi modulare este practic și frumos. Proiectat de Angelo Tomaiuolo,  conceptul de bibliotecă simplă a fost transformat într-o operă de artă sculpturală, perfectă pentru designul interior modern. Introducerea detaliilor surprinzătoare arată subtilă, dar foarte dramatică. Fiecare modul este autoportant, dar poate fi utilizat în combinație pentru a crea un perete solid de raft din podea până în tavan, dacă se dorește.

Bibliotecă modulară ONDA – perete de raft

bibliotecă modulară modernă - ONDA

În versatilitatea sa poate Raft “ONDA” să fie dispuse orizontal sau vertical pentru un efect de undă nedefinit. Deși această piesă de mobilier frumoasă este descrisă ca o bibliotecă, ea devine, de asemenea, un raft excelent de afișare. Rafturile din sticlă sunt folosite pentru a introduce un efect vizual uimitor în care obiectele preferate apar suspendate în aer.

de asemenea, raft de afișare

rafturi modulare moderne - Onda

De asemenea, ar fi posibil ca un zid de acest sistem modern de rafturi modulare Poate fi folosit ca un ecran captivant sau separator de cameră. Imaginile de aici prezintă câteva dintre configurațiile alternative ale bibliotecii. Introduse ca element curbiliniar contrastant, aceste biblioteci ar însufleți aspectul unui design interior predominant unghiular. Suprafața albă curată a acestor unități îmbunătățește atractivitatea lor sculpturală și pare mai dinamică datorită interacțiunii schimbării luminii și a umbrelor. Chiar și fără cărți sau alte obiecte, acest sistem modern de rafturi modulare arată uimitor.

Efect de undă de pe raftul modular

 Detaliu din raftul modular - efect de undă

Desigur, toată lumea are o idee diferită despre modul de utilizare a acestor rafturi. În acest fel, devin personale și unice în fiecare casă. Pentru un apel minimalist, poate limitați-vă la doar câteva obiecte selectate. Pentru iubitorul de carte mai acest sistem modern de rafturi modulare fi o bibliotecă completă a casei sau chiar pentru creșă. Aceasta este o soluție excelentă pentru a menține dezordinea jucăriilor și jocurilor de pe podea.

Există într-adevăr atât de multe idei despre modul în care acest design super mobilier poate fi folosit pentru a adăuga designului interior modern. Așa că poate a sosit timpul să ne distram cu rafturile.

de Jaz