Design interior, mobilier

Două idei de deco de apartamente pline de farmec din New York

Apartament interior idei deco living

Vă prezentăm doi Deco interior apartament Idei din Manhattan, New York, SUA. Sunt la fel de incitante și elegante și oferă camerei un aspect unic. Prima idee interioară acordă multă valoare decorului – covoare, poze interesante sau sculpturi exotice creează o ambianță elegantă. Combinațiile elegante, aproape eclectice de culoare și stil sunt fascinante și fiecare cameră este o nouă surpriză.

Deco interior apartament – accent pe operele de artă

Coridor de decorare a lucrărilor de artă

Schema de culori din Deco interior apartament se schimbă drastic din cameră în cameră și totuși dragostea pentru operele de artă și picturi leagă întregul interior. În timp ce alb-negru cu accente roșii domină camera din sufragerie, tavanul din coridor este vopsit în albastru, iar dulapul a fost ales într-o schemă de culori neutre. Baia mov inspiră un perete de sticlă cu ornamente incitante.

Deco interior apartament – un accent pe eleganța simplă

confortabil-gri-canapea-living-interior

apartament-lux-simplu-eleganta-New-York

Al doilea Deco interior apartament  poate fi descris prin simpla eleganță. O schemă de culori neutre domină întreaga zonă de living, sufrageria gri cu un candelabru de lux de lux deasupra mesei de mese atrage atenția tuturor, în timp ce restul camerei este dominat de bej. Lemnul conferă zonei de zi un aspect confortabil, în timp ce forma unghiulară a mobilierului face ca camera să arate elegantă și elegantă.

Concentrați-vă pe confort și eleganță – ideea de deco interior apartament

modern-elegant-bucătărie-insulă-apartament-New-York

mobilier-elegant-apartament-cu-vedere-frumoasa-New-York

gresie elegantă de marmură pentru baie

Mobilierul confortabil intră în sine datorită fațadei vitrate. Materialele fine precum granitul, marmura și oțelul inoxidabil sunt impresionante. Nu este nevoie de mult pentru a te îndrăgosti de această idee de interior – este practic și arată bine, chiar și în apartamentele mai mici.

Abigail

Interior apartament cu mobilier eclectic

fotoliu roșu masă de cafea din lemn sufragerie

Apartament de lux din New York, cu bucătărie mov

Placi de bucatarie de lux

Baie violet de lux

Apartament de lux din perete din sticlă de baie mov

Sufragerie interioară a apartamentului

Lucrări de artă dulap de decorare a pereților