Design casă de vacanță și hotel

Mobilier cu materiale naturale: Vă prezentăm prima cameră de hotel „vegană”

Mobilier cu materiale naturale, dulap din lemn, piele artificială

Duo-ul de designeri Bombas & Parr a amenajat prima cameră de hotel vegană. La amenajarea interioară au fost folosite doar materiale naturale de origine vegetală. Cu conceptul de interior prietenos cu animalele, designerii au dorit să demonstreze că termenul „vegan” nu se mai referă doar la nutriție. Este în întregime posibil să creați o ambianță modernă și familiară, fără piele. Mobilarea cu materiale naturale nu este deloc dificilă. Vă vom arăta minunatul proiect ca dovadă și vă vom explica în detaliu ce materiale au fost utilizate în proiectare.

Mobilier cu materiale naturale: o cameră de hotel modernă în Londra

Mobilier cu materiale naturale tapițeria patului pentru camera de hotel

Proprietarii hotelului Hilton London Southbank au designeri talentați ai Bombas & Parr angajează să amenajeze o cameră de hotel vegană. Aceasta înseamnă că toate țesăturile, materialele și accesoriile ar trebui să fie de origine vegetală. Ceea ce părea o provocare uriașă la început s-a dovedit într-adevăr o sarcină destul de ușoară. Acest lucru se datorează probabil faptului că în ultimii ani tot mai mulți arhitecți de interior, designeri și producători de mobilier au prezentat alternative ecologice față de piele.

Mobilier cu materiale naturale: înlocuitor de piele realizat din fibre de ananas

Mobilier cu materiale naturale tapet din piele de pat din lemn din lemn tapițerie de înlocuire

Un material asemănător confuz cu pielea, de asemenea, are o suprafață plăcută și poate fi transformat cu ușurință în textile – acesta a fost scopul talentatei designer Carmen Hijosa, fondatorul companiei „Ananas Anam”. În căutarea unei alternative ecologice, ieftine și durabile la piele, a călătorit în Asia. Acolo a încercat de mai multe ori să facă imitație de piele din diferite plante. În cele din urmă, a reușit să proceseze fibrele frunzelor de ananas într-un material organic durabil. Noul material, Piñatex, este opera designerilor Bombas & Parr folosit cu pricepere în camera de hotel. Tabelul patului, un produs la comandă, era îmbrăcat în Piñatex. Pernele decorative portocalii din zona de living sunt, de asemenea, cusute din țesătura ecologică.

Mobilier cu materiale naturale tapițerie canapea farsern ananas

Designerii de interior au încercat să facă camera complet cu materiale vegane. Pernele nu sunt umplute cu pene, ci cu hrișcă și mei. Covoarele și covoarele sunt din bumbac, nu din lână. În plus, toate mobilierele, accesoriile pentru casă, agenții de curățare și chiar gustările din această cameră de hotel sunt vegane.

Mobilierul și decorul sunt prezentate în nuanțe de pământ dezactivate – în conformitate cu conceptul ecologic. Verde, gri de piatră, bej și maro fac camerele să pară confortabile și primitoare. Boabele atractive din lemn nu lasă niciodată ochii și contribuie la aspectul natural al interiorului.

Mobilier cu materiale naturale pernă decorativă roșie

În camera de hotel „vegană”, oaspeții pot comanda doar mâncăruri și băuturi vegane. Restaurantul vă va răsfăța cu gustări umplute cu legume, scufundări delicioase și sucuri sănătoase.

Mobilier cu materiale naturale gresie de perete din lemn Hotel Londra

Mobilier cu materiale naturale Pereți din piatră naturală Granit pentru baie

Mobilier cu materiale naturale Holul hotelului Anglia

Un proiect de Bombas & Parr