Decor și sărbători

Realizarea de decorațiuni de pirați din carton – idei pentru petreceri de ziua copiilor și pentru camera copiilor

Asigurați-vă o petrecere de pirați pentru copii pentru decorarea zilei de naștere

Yo ho ho! O petrecere cu pirați este o idee minunată pentru toți copiii cu vârste cuprinse între 6 și 12 ani cărora le place acțiunea și au imaginații sălbatice. Acest motto oferă atât de multe modalități de a găzdui o petrecere de neuitat. Acest lucru se potrivește cu invitații creative, decorațiuni amuzante, muzică autentică, mâncare delicioasă, costume creative și un stil grozav, ușor de realizat. Planurile speciale pot fi, de asemenea, puse în aplicare cu un buget limitat. Dvs. și copiii dvs. veți iubi aceste decorațiuni pirate din carton distractive! După petrecerea de ziua de naștere, camera copiilor poate fi transformată și într-o peșteră de pirați.

Decor pirat din carton – creativ și ieftin

Cumpărați cutii de carton noi și curate din motive de igienă

Decorul potrivit este cheia unei atmosfere de succes. Și cu cât atmosfera este mai autentică, cu atât copiii se vor bucura mai mult de petrecere. Un alt punct plus: Dacă faceți obiecte de artizanat împreună cu copiii, acesta promovează latura lor creativă. Astăzi vă oferim câteva sugestii despre ce puteți face din carton pentru o petrecere cu pirați sau pur și simplu ca decor pentru camera copiilor. Cu toate acestea, utilizarea ambalajelor de carton uzate și murdare pentru lucrări de artizanat cu copiii nu este o idee bună din motive igienice. Cel mai bine este să obțineți cutii noi, curate, de dimensiunea potrivită. Deci, puteți să vă faceți Cumpărați carton online și trimiteți-l direct acasă.

Fă-ți singur o navă pirat din carton

Nava pirat steaguri roșii în stilul secolelor al XVI-lea și al XVII-lea

Niciun pirat nu ar visa vreodată să meargă nicăieri fără nava sa! Transformați o cutie mare de carton într-o navă pirat impresionantă! Nava ar trebui să fie suficient de mare pentru a găzdui un căpitan pirat și echipajul său de doi. Tăiați clapele superioare din carton. Modelați pupa și arcul și fixați-le cu bandă. Vopsiți trei cercuri rotunde la rând pe ambele părți ale cutiei și decupați hublourile. Puteți folosi o rolă de hârtie de ambalat sau un bețișor de mătură ca stâlp. Dacă nu aveți atât de mult timp să faceți jocuri acum, atunci puteți obține unul mare Nava pirat din carton comandă online. Jucăria mare din carton ondulat oferă, de asemenea, multe opțiuni pentru design creativ și multă distracție.

Vânătoare de comori la petrecerea aniversară a copiilor

Vânătoare de comori petrecere pirat monede de aur craniu steag

O vânătoare de comori cu cufărul obligatoriu nu ar trebui să lipsească la o petrecere de pirați. Căpitanul și echipajul său vor fi bucuroși să vă jefuiască grădina cu ajutorul unei vechi hărți a tezaurului. Pentru a face o hartă veche, puneți o foaie de hârtie în cafea. Apoi lăsați-l să se usuce la soare. Ardeți colțurile hârtiei cu o brichetă. Desenați harta și adăugați câteva întrebări simple despre puzzle. Un „X” marchează locul în care se află comoara. Un cufăr de tezaur din carton este, de asemenea, foarte ușor de realizat și de decorat. Iată de exemplu un ghid excelent pentru un cufăr prezentat cu capac rotund. Exact cum ar trebui să arate un cufăr de comori pirat! Înainte de vânătoarea de comori, umpleți lada cu monede de ciocolată, inele de plastic, brățări, coliere, tatuaje adezive temporare etc..

Hublouri ca decorațiuni pentru pereți în creșă

Decor pirat hublouri fereastră navă pirat

Pentru mulți băieți, pirații sunt eroii mării. Astfel, pirații sunt un motto excelent nu numai pentru fiecare petrecere de ziua de naștere, ci și pentru camera copiilor. Mobilierul din lemn de culoare închisă, elementele din alamă și accesoriile cu dungi roșii și albe creează un sentiment nautic. Sunt o idee minunată pentru decorarea pereților aceste hublouri „false” din carton. Folosiți un cuțit manual pentru a tăia mai multe inele cu un diametru de 40 cm. Apoi utilizați pistolul de lipit fierbinte pentru a lipi 5 capace de sticlă de plastic pe fiecare inel de carton ca șuruburi. Așezați inelele pe un ziar întins și pulverizați-le cu vopseaua aurie spray. Pentru a crea un „aspect de sticlă”, lipiți o bucată de hârtie de ceară pe spatele inelului. De asemenea, puteți vopsi oceanul cu vopsea acrilică subțiată.

Faceți un telescop din role de toaletă și pahare de hârtie

Telescop Tinker pentru petrecerea piraților cu copii

Cartonul este un material versatil care este utilizat într-o mare varietate de moduri. Așadar, realizarea de obiecte de artizanat cu cutii de carton poate fi o adevărată aventură și vă oferă copiilor dvs. o oportunitate excelentă de a vă lăsa creativitatea liberă. Materialul poate fi folosit și pentru a crea alte jucării grozave și chiar mobilier. Sperăm că vă va plăcea să cochetați cu cutii de carton!