Decor și sărbători

Rame pentru tablouri ca decor rafinat – 17 idei eficiente

cadru-imagine-decorare-idei-dormitor-aqua-albastru-crem

De când au existat camere digitale, fotografiile au fost în mare parte doar salvate pe computer. Adesea uiți sau pur și simplu nu ai chef să-l lași să se dezvolte. Dar să fim sinceri, o fotografie „reală” care atârnă pe perete sau stă pe un dulap și împreună cu una grozavă Ramă foto Decorarea camerei este o mare schimbare și cu greu poate fi înlocuită de rame digitale. Inițial, au fost folosite pentru a proteja fotografia de praf și pentru a preveni îndoirea și decolorarea acestuia. În zilele noastre, însă, există o mare varietate de modele, modele și culori, astfel încât cadrul, împreună cu conținutul său, să fie folosit pentru decorare.

Ramele de imagine goale sunt o idee de decorare la modă

rama-decorare-idei-dormitor-gri-alb-rosu

Rama foto joacă un rol important în anumite privințe. El poate sublinia imaginea respectivă sau poate face exact opusul. Din acest motiv, ar trebui să fie întotdeauna ales în mod corespunzător. În cele din urmă, veți obține o atmosferă confortabilă, indiferent dacă alegeți un cadru din lemn, plastic, sticlă sau metal într-un stil modern, retro sau vintage. Agățând fotografia pe perete cu un cadru frumos, o condimentezi și o transformi într-o operă de artă.

Rame foto în stil modern, retro sau vintage?

Idei de decorare-cadru-living-cadru-auriu-cadru-deschis-living-zona

Combinațiile de rame diferite care pot fi atașate la perete în orice ordine, dimensiune și spațiu sunt, de asemenea, frumoase. Ați prefera să nu faceți găuri în perete? Apoi puneți doar imaginile pe un dulap. Dar chiar și fără imagini, o ramă poate fi eficientă și un element decorativ excelent. Pur și simplu grupați o selecție de rame în orice stil pe perete. Dacă, de exemplu, aveți tapet cu modele drăguțe, îl puteți evidenția cu un cadru. Pur și simplu agățați-l pe perete, astfel încât o parte a modelului de tapet să fie punctul central.

Combinații de cadre diferite

foto-perete-idei-cadru-de-aranjare

În cele ce urmează vă prezentăm câteva exemple de decorațiuni grozave realizate din rame pentru tablouri, pe care le puteți imita cu ușurință după cum doriți. Arătați-vă fotografiile în mod eficient sau pur și simplu decorați pereții uni cu ei. Lăsați-vă imaginația să se elibereze și să vă uimească oaspeții.

rame negre și mobilier roșu în biroul de acasă

rame-pentru-decorare-idei-birou-acasa-mobilier-rosu-rama-neagra

decorare de perete iubitoare cu inimi

rame-imagini-decor-idei-inimi-mobilier-din-lemn-jucarii-pentru-copii

decor minimalist de perete în alb și negru

scări-perete-deco-rame-mici-albe

Coral și acvatic

coral-color-frame-decoration-aqua-comodă

fotografie perete-cadru alb-albastru-poze-armonioase

zonă de luat masa-deco-crem-perete-vopsea-cadru

deco-cadru-imagine-perete-colorat-pictat-pe-hol

lux-sufragerie-sală-albastru-auriu-nuanțe-perete-decorare-cadre

decorare perete-dormitor modern-cadru-deschis-gri-alb-cadru

vintage-cadru-foto-alb-negru-fotografii-colț-canapea-bucătărie

dormitor-decor-maritim-albastru-maro-argintiu-cadre

cadru-imagine-decorare-idei-ceas-fă-te-singur

sufragerie-modernă-culori-luminoase-rame-albe