Decor și sărbători

Idei de decorare a florilor de vară pentru un farmec unic în casă

decor de flori de vară ghirlandă-trandafiri-astilbe-bujor-pajiști-flori-grădină-șnururi

Florile sunt abundente vara. Și dacă nu doriți doar să vă bucurați de ele în grădină sau, din păcate, nu aveți deloc, dar le preferați să le aveți în interior, puteți decora pur și simplu orice zonă cu flori de vară în acest scop. Fie ca aranjamente florale pentru decorarea mesei sau sub formă de alte idei pentru decorarea cu flori de vară nu contează, deoarece dacă doriți să aduceți o dispoziție de vară în casă, puteți realiza acest lucru deosebit de bine cu florile de vară. Dar ce ai putea face cu ei? Am dori să vă arătăm acest lucru în acest articol. Am căutat și am găsit diverse idei pentru frumoase decorațiuni florale de vară pentru dvs. Imitați-le sau folosiți-le ca stimul pentru a vă pune în aplicare propriile idei.

Idei de decorare a florilor de vară pentru uși

decorare flori de vara hortensie-cos-flori-albe-vara

Nu doar ușa de intrare este adesea decorată cu diverse ocazii. Ușile din interiorul casei sunt, de asemenea, minunat de potrivite pentru acest lucru și pot fi folosite pentru a aduce senzația de vară în casă. Coroanele de flori sunt de obicei utilizate în acest scop, dar sunteți binevenit să încercați ceva diferit. Un coș simplu ca acesta este o alternativă minunată la vază și, de asemenea, la coroana ușii. Dacă mai aveți una întinsă, o puteți rearanja puțin atașând o buclă pe care o folosiți pentru a o agăța de ușă..

flori de vară decor ușă decora-găleata-metal-rustic-margarete

Dacă doriți, puteți atașa și o astfel de etichetă de tablă, pe care fie scrieți numele florii respective, ca aici, fie un alt mesaj. În acest caz, a fost folosită o hortensie, care nu este potrivită doar dacă sunteți în căutarea unor flori albe de vară, deoarece acestea vin într-o mare varietate de soiuri. Cel mai bine este să puneți un recipient cu apă în coș, astfel încât florile să rămână proaspete mai mult timp.

Decor cu flori și recipiente de sticlă

flori de vară decorare trunchi de copac-lămâie-pajiște-flori-idee-stimulare-buchet-de-vară

În general, recipientele neobișnuite sunt o idee minunată pentru a prezenta decorul florii de vară sau pentru a-i da ultimele atingeri. Deci, nu numai coșurile sunt potrivite pentru ușă, ci și portbagajele mici din lemn care au fost scobite și pot servi astfel drept vază, prin care vaza reală este plasată pur și simplu în interior. Dar puteți crea și un decor într-un pahar cu o floare de vară în orice culoare sau pur și simplu puteți combina mai multe tipuri.

vara-flori-decorare-terariu-idee-romantica-moderna-cupru-alama-trandafiri-roz

Pentru decorațiunile din pahare, vasele simple de sticlă nu sunt menite. Ce zici de terariile populare care sunt utilizate în mod obișnuit pentru plante suculente, mușchi și aer? În el puteți afișa perfect flori de vară și nu numai să decorați masa, ci și să le închideți și să creați o decorație de flori de vară pentru diferite niveluri.

flori-de-vara-decorare-bec-idee-apa-vintage-agatat

O astfel de idee creează, de asemenea, o atmosferă interesantă pentru decorarea florilor de vară. Becurile vechi sunt folosite pur și simplu pentru aceasta. Răspândiți câteva flori în ea după ce îndepărtați firul. Vă decideți dacă alegeți flori galbene de vară, flori albastre de vară sau flori de vară cu flori albe sau alte culori. La final, becul este pur și simplu umplut cu apă.

Folosiți vaze de lux pentru decorațiunile florale de vară

flori-de-vară-decorare-cizme-de-cauciuc-vază-galben-hol-ușă-buchet-design

Am menționat deja câteva idei pentru vaze și recipiente. Dar există o mulțime de altele pe care le poți veni dacă ai doar puțină imaginație. O mare varietate de obiecte sunt potrivite. Ce zici dacă refolosești vechile cizme de cauciuc și arăți niște flori frumoase de vară în ele? Decorul cu flori este deosebit de frumos atunci când cizmele sunt într-o culoare veselă de vară. Știați deja că puteți vopsi chiar și ghetele? Acesta este modul în care obțineți aspectul dorit rapid și ușor. Cel mai bine este să decorați holul de lângă ușa din față sau ușa de la patio cu acest decor unic de flori de vară.

vara-flori-decorare-floarea-soarelui-sticla-de-vin-funie-rustica-potcoava

Ce-i drept, o sticlă de vin simplă ca vază este foarte frumoasă, dar nu mai este cea mai neobișnuită idee. Cu toate acestea, dacă le personalizați, acest lucru se schimbă rapid. Depinde de dvs. dacă folosiți coarda, așa cum se arată aici, sau țesătura de in pentru a crea un decor rustic sau dantelă pentru un fler vintage. Apoi, tot ce trebuie să faci este să găsești floarea de vară potrivită. Una singură este adesea un avantaj aici, deoarece nu prea multe tulpini se potrivesc în gâtul subțire al sticlei. Alternativ, se poate crea un buchet frumos, colorat, cu diverse flori de luncă de vară.

flori-de-vară-decor-colorate-aranjament-colorate-flori-colorate-decorează-cușca

De asemenea, sunt potrivite cuștile pentru o decorare interesantă și romantică a mesei de flori, care, de altfel, sunt oferite acum special în acest scop, cani de udare și pentru exterior, de asemenea, site vechi pe care le puteți împrospăta și condimenta cu o culoare nouă. Cupele și ulcele de epocă simple, cu decorațiuni florale romantice pe porțelan, sunt, de asemenea, un plus frumos pentru florile colorate de vară.

Decor cu flori pe tavan

flori de vară-decorare-masă-decorare-flori-agățate-cadru-din-lemn

Mai ales pentru o ocazie specială, se poate realiza un astfel de decor, care este atașat la masa de banchet. Pentru aceasta, diferite flori de vară sunt pur și simplu agățate pe cadrul unei cutii. Desigur, pot fi folosite și alte cadre. Cadrele de broderie din lemn sau alte cadre din metal sunt potrivite. Principalul lucru este că se potrivește cu restul interiorului sau al designului. Dacă folosiți și flori de vară puternic parfumate, succesul cu acest design este garantat! De asemenea, vă recomandăm flori care pot rezista puțin mai mult fără apă, deoarece în acest caz nu le puteți pune în apă.

cadouri-de-vara-flori-decor-trandafiri-decor-perete-ramura-trandafir-floare-cadou-romantic

Aceasta este o variantă similară care poate fi agățată în orice locație, dar este deosebit de eficientă pe peretele luminos. Florile sunt pur și simplu legate de o ramură sau alt obiect. Desigur, nu numai trandafirii pot fi folosiți. Orice floare de vară este potrivită și are propriul său farmec. Decorarea florilor de vară este deosebit de veselă dacă combinați diferite tipuri și culori de flori între ele. Florile lungi sunt deosebit de potrivite aici. De asemenea, puteți adăuga un pic de verdeață și puteți atârna florile cu susul în jos sau în modul corect în sus, dacă doriți.

Idei de decorare a florilor de vară de imitat

flori-de-vară-decor-perete-decor-perdea-flori-roz-roz-ombre-garoafe

După cum puteți vedea, nu trebuie să fie întotdeauna aranjamentul clasic sau buchetul simplu dacă doriți să vă decorați casa cu flori proaspete din grădină sau din comerț. În schimb, lăsați-vă imaginația să fugă și distribuiți farmecul florilor în moduri foarte diferite și originale. Acest lucru vă asigură nu numai o bună dispoziție pentru dvs., ci și pentru întreaga familie și, ca să nu uitați, pentru oaspeții invitați. Ghirlanda de flori din imaginea de pe copertă este doar un alt exemplu.