Decor și sărbători

Faceți-vă singuri invitația la încălzirea casei – ziceri și instrucțiuni

Invitație la încălzirea casei -ballon-colorat-sărbătorim-prietenii-invitați

Mutarea este de obicei stresantă, chiar dacă mulți prieteni au ajutat. Cu toate acestea, durează ceva timp până când apartamentul este complet mobilat și frumos proiectat – vopseaua de pe pereți este complet uscată, toate lămpile sunt agățate pe hol etc. Apoi vine în sfârșit momentul sărbătoririi. Puteți trimite o scrisoare scrisă prietenilor și cunoștințelor Invitație de încălzire a casei pentru a ne trimite noua adresă.

Invitație de încălzire a casei Tinker – o căsuță drăguță din carton

Invitație de încălzire a casei-face-tu-singur-plia-casa-plia-afară-carton

De obicei, mutatorii sunt invitați la o petrecere de inaugurare a casei pentru a le mulțumi pentru ajutor. Cu toate acestea, este o ocazie frumoasă de a cunoaște viitorii vecini și de a reîmprospăta vechile prietenii. Este o chestiune de gust cât de mult și pe cine vrei să ai în noua ta casă. Dar un lucru este obligatoriu – să anunțați toți chiriașii din casă în timp util cu privire la petrecerea viitoare.

Faceți o invitație de încălzire a casei – pliați-o din hârtie

Instrucțiuni de invitație de încălzire a casei - hârtie-pliantă

Acum trebuie să stabiliți o dată și o oră exacte care să fie acceptabile pentru majoritatea oaspeților și, desigur, să oferiți o invitație imaginativă la petrecerea de inaugurare a casei. Acestea pot fi proiectate de dvs., adaptate sau tipărite și, desigur, cumpărate gata făcute. Cardul auto-făcut transmite o notă caldă și personală și rămâne un memento, ca o adevărată felicitare, a zilei și a acelor momente frumoase de sociabilitate.

Invitație creativă pentru încălzirea casei – ușa din față

Invitație casnică-hârtie-carton-ușă-ușă-ușă

Printre toate, subiectele legate de mutare și noua casă sunt potrivite pentru o invitație la inaugurare. O casă poate fi realizată cu ușurință dintr-o bucată de hârtie de artizanat sau de hârtie simplă pentru copiere. Foaia pe care scrieți invitația propriu-zisă, decupați partea superioară cu un vârf ascuțit și răsfoiți plicul într-un pătrat cu deschiderea orientată în sus, astfel încât cu foaia introdusă să pară o replică a unei case.

Faceți o invitație de încălzire a casei – decupați și lipiți-vă

Invitație la încălzirea casei - face-face-hârtie-decupează-ușa-din-față

O altă idee originală este de a proiecta invitația ca un card pliant. Folosiți niște hârtie sau carton rezistente în acest scop. Folosind un șablon, decupați modelul de pliere, fixați-l la intersecțiile afișate și pliați-l împreună. Drăguța căsuță poate fi trasă în ambele direcții printr-un fir și astfel poate apărea tridimensională.

Invitație originală de încălzire a casei – meniul este, de asemenea, acolo

invitație la încălzirea casei-ușă-casă-batseln-albastru

Efectul tridimensional căutat în acest mod poate fi realizat și prin culori. Trebuie să reproduceți cu îndemânare unde lumina și unde umbra cade în realitate. Funcționează foarte ușor cu un șablon, unde exact ce parte este marcată, care ar trebui să fie întunecată sau deschisă. În exemplul nostru, ușa din față a noii case este reprodusă și concepută ca o carte de invitație. În loc de o vorbă, există meniul cu gustări delicioase și, pe de altă parte, desigur, noua adresă cu ora și data exactă.

Ziceri inventive pentru o invitație de petrecere la încălzirea casei

Invitație la încălzirea casei-fă-te-casă-din-hârtie-carton-zicale

Invitația de încălzire a casei include, de asemenea, ziceri amuzante cu care puteți mulțumi ajutoarelor în timpul mutării, dar și prietenilor fideli pentru sprijinul acordat. Proiectarea reală a cardului trebuie selectată în funcție de subiect. Motivele din jurul casei sunt perfecte pentru acest lucru – ușa din față, cheile, ferestrele, casele întregi, casele de păsări și cuiburile cuplurilor ca simbol al coexistenței viitoare.

Invitație casnică scriind original

invitație de încălzire a casei-fă-ți-singur-cuvinte-text-cuib

Un motiv poate fi proiectat pe computer – încărcat și personalizat, apoi tipărit și violà – invitația este gata! Pentru mințile creative, vă recomandăm să încorporați detalii și accente realizate din diferite materiale în card. Cu care zicem interesante, amuzante, ajutăm în cele ce urmează.

Texte frumoase pentru invitație la încălzirea casei

invitație la încălzirea casei-fă-ți-singur-ziceri-bufniță-pur și simplu-amuzant

Ziceri amuzante pentru invitația la petrecerea casnică

invitație de încălzire a casei-fă-ți-singur-cuvinte-cheie-albastră

Idei de invitație inventive pentru încălzirea casei 

invitație de încălzire a casei-fă-ți-singur-cuvinte-text-voegelhaus-idee

Pliați cardul pentru invitație la încălzirea casei

Invitație la încălzirea casei-hârtie-grătar-carton-pliant-tinker

Faceți-vă propria invitație la încălzirea casei și faceți-o atractivă – tablă neagră

invitație de încălzire a casei-creați-vă-singură-tabla-neagră

Decorat atmosferic pentru Inaugurare a unei case 

Decorare-decorare-de-mâncare-de-degete-petrecere-gustare-floare-masă decorare-ghirlandă

În plus față de invitația atractivă, proiectată individual, petrecerea atmosferică de top, de asemenea, include decorațiuni originale și, desigur, gustări delicioase. Totul este frumos prezentat, compania potrivită și un timp plăcut într-o atmosferă convivială sunt garantate.