Decor și sărbători

Decorați cu lumini de zână: aceste 20 de idei creează o ambianță confortabilă

Acestea creează o ambianță confortabilă și aduc o notă de romantism în propriile tale pereți: luminile de zână sunt pur și simplu imbatabile ca decor pentru casă și grădină. Și nu doar de Crăciun: micile lămpi cu LED-uri au câștigat de mult inima designerilor de interior și a bloggerilor și pot fi montate din nou în fiecare anotimp al anului. Vă vom arăta 25 de idei despre cum puteți decora o cameră cu lumini de zână și vă vom spune, de asemenea, cum puteți ilumina în mod eficient felinare și sticle de vin. Lasă exemplele să te inspire!

Decorează o cameră cu lumini de zână

Decorați camerele cu idei de lumini de zână pentru camera pentru tineri

Nu doar iluminatul pentru pomul de Crăciun: Lămpile de zână au fost mult timp o sursă de lumină decorativă populară și, ca atare, nu mai este posibil să ne imaginăm interiorul fără el. Nu numai că împodobesc masa, dar pot fi, de asemenea, montate eficient în sufragerie și dormitor. Pulverizarea luminilor de zână, de exemplu, lasă peretele din camera de tineret să strălucească într-o nouă strălucire. Acestea pun accentele și sunt o sursă indirectă elegantă de iluminare ușoară pentru ochi.

Decorați o ramură de copac sau ramură cu lumini de zână

Ramuri și ramuri de copaci cu lumini de zână decorează ideile

Mini lanțurile ușoare nu pot fi doar drapate în hote de sticlă, ci și înfășurate în jurul florilor, ramurilor copacilor și ramurilor. Rezultatul final este un decor elegant, purist pentru apartament în stil scandinav – sau o ghirlandă fermecătoare din materiale naturale cu care puteți decora pervazul, noptiera sau comoda..

Sfatul nostru: Dacă doriți să decorați materiale inflamabile cu lumini de zână, atunci acordați atenție etichetării. Un lanț de lumini care a fost testat în conformitate cu orientările UE este marcat cu literele „CE”.

Decorează oglinda cu lumini de zână

Decorează oglinzile cu lumini de zână. Ramură de copac condimentează idei

Acest decor fermecător poate fi folosit și pentru decorarea oglinzii din dormitor. Ghirlanda îl pune în lumina reflectoarelor și îl face un adevărat punct de atracție. Dar oferă și lumina potrivită pentru aplicarea machiajului. Acesta este modul în care vă puteți aplica și împrospăta machiajul.

Transformați o oglindă simplă într-un adevărat punct de atracție. Tot ce aveți nevoie este resturi de țesături, lumini de zână și puteți crea un decor romantic în doar câteva minute. Decupați mai multe triunghiuri din resturile de țesătură, lipiți-le pe o bucată de sfoară și închideți ghirlanda finită. Drapați un șir de lumini cu diode mici în jurul lor și oglinda dvs. va fi abia recunoscută.

Sfatul nostru: Dacă nu îndrăznești să decorezi un șir de lumini cu flori reale și ramuri de copaci, poți găsi o selecție largă de modele cu plante artificiale în magazine. La Urban Outfitters, ghirlandele sunt înșelătoare de reale și arată cu adevărat grozav ca o decorație pe perete sau pe masă.

Decorează camera de zi cu lumini de zână

Camera de zi cu lumini de zână decorează canapeaua din piele cu iluminare modernă și măsuța laterală din metal

În sufragerie, luminile de zână pot ilumina colțuri și nișe, pot pune accente în jurul pieselor de mobilier selectate sau pot completa conceptul de mobilier. Lămpile decorative de zână cu „becuri” într-un aspect retro sunt deosebit de la modă. Se potrivesc armonios atât în ​​interiorul elegant în stil industrial, cât și în spațiile de locuit în stilul trendy al anilor 80.

Sfatul nostru: luminile de zână în roz sau albastru fac, de asemenea, o lumină de petrecere rece.

Decorați camera de zi cu lumini de zână: faceți singuri decorațiuni abstracte de perete

Decorați dormitorul cu lumini de zână făcând figuri de lună și stele

Figurile decorative elegante pot fi realizate și din mini lanțuri ușoare cu LED-uri. Pur și simplu creați un șablon, introduceți cuie în perete sau în tăblia patului din lemn și apoi întindeți lanțul de lumini pe el. În acest fel, motive și simboluri simple, cum ar fi luna, stelele sau fulgii de zăpadă, pot fi create în cel mai scurt timp. Este decorul perfect pentru perete pentru camera de zi.

Camera de zi cu lumini de zână decorează soarele deasupra sifonierului

Dacă doriți să luminați picturi murale complicate, cum ar fi soarele, puteți înfășura lumini de zână în jurul unui inel metalic și fixați capetele cu bandă adezivă transparentă. De asemenea, îl puteți folosi pentru a decora rame pentru tablouri, ferestre mai mici și pătuțuri.

Decorați peretele foto din dormitor cu lumini de zână

Decorați tăblia patului cu fotografii și lumini de zână

Afișați fotografii din ultima vacanță, fotografii de familie sau poate fotografii cu peisaje frumoase. Cu un șir de lumini puteți crea un perete foto creativ în dormitor. Cel mai bun: puteți oricând să rearanjați și să personalizați acest minunat decor de perete prin înlocuirea imaginilor și cardurilor individuale cu altele noi. Cum se face peretele:

  • Cu un creion, marcați locurile de pe perete unde veți atașa luminile de zână.
  • Introduceți cuie mici în perete și atârnați luminile mini de zână pe el.
  • Utilizați agrafe decorative din plastic transparent pentru a închide imaginile și felicitări.

Idei DIY cu lumini de zână pentru a atârna fotografii

Acest decor de perete nu este doar foarte ușor de realizat, ci oferă și libertate de proiectare. De aceea este perfect pentru creșă. Puteți, desigur, să modificați ideea după cum doriți și, de exemplu, să creați o ghirlandă de fotografii și arcuri. De asemenea, puteți face un calendar de advent modern în acest fel.

Condimentați patul cu baldachin cu lumini de zână

Dormitorul cu lumini de zână decorează idei pentru o ambianță romantică

Copertinele patului și luminile de zână creează o atmosferă jucăușă și romantică în dormitor. Pentru ca acesta să funcționeze foarte bine, puteți opta pentru perdele transparente sau semitransparente. Țesăturile aerisite lasă lumina să treacă și transmit o senzație de ușurință. Luminile zânelor nu numai că creează o atmosferă confortabilă seara, dar pot și să lumineze camerele întunecate cu lumina lor moale în timpul zilei..

Decorează dormitoarele cu baldachin și cuverturi de pat cu lumini de zână

Mini lanțurile ușoare sunt grozave pentru dormitoarele în stil vintage, deoarece sunt greu de observat și ocupă un loc în spate. Copertina patului, plapuma și restul decorului sunt cu atât mai vizibile. Rezultatul final este o ambianță armonioasă și relaxată.

dormitor romantic cu lumini de zână și idei cu baldachin de pat oriental

Dormitoarele mobilate orientale sunt mai opulente. Aici luminile zânelor împreună cu felinarele dau tonul. Perdelele ușoare cu 30 până la 40 de fire de diferite înălțimi arată deosebit de bine. Pot fi drapate și înfășurate după dorință. Un model „ploaie de lumini” arată, de asemenea, elegant.

Decorați ochelarii cu lumini de zână: decor de Ziua Îndrăgostiților

Ochelari cu lumini de zână pentru idei de decorare de Ziua Îndrăgostiților

Cu un pic de culoare și un șir de lumini, puteți crea o iluminare super fermecătoare pentru masa de luat masa. Pur și simplu vopsiți un borcan de gem cu vopsele de sticlă în roz și albastru și lăsați vopselele să se usuce timp de aproximativ 3 zile. Vopselele de sticlă au avantajul că sunt sigure în mașina de spălat vase după uscare. Apoi puneți un șir de lumină acționat de la baterie, care nu generează căldură în interior. Atașați bateriile la capac cu bandă dublă și noul felinar este gata.

Aranjarea luminilor de zână în borcane cu gem: idei pentru toamnă

Decorează ochelarii cu idei de lumini de zână pentru toamnă

Există borcane goale de dulceață în cămară? Apoi următoarea idee de meșteșug este exact pentru tine. Adunați frunzele de toamnă și lăsați-le să se usuce la temperatura camerei timp de 1-2 ore. Acum puteți aplica un strat gros de Mod Podge pe exteriorul borcanelor cu gem, apoi aranjați frunzele de toamnă în orice ordine și aplicați un al doilea strat de Mod Podge pe frunzele de toamnă și lăsați-le să se usuce. Acum nu mai rămâne decât să puneți lumini de zână în borcanele cu gem.

Borcanele cu gem pot fi, de asemenea, decorate cu covorase de in. Pur și simplu înfășurați setul în jurul borcanului cu gem și lipiți capetele împreună. Dacă doriți, puteți alege covoare cu motive sezoniere sau mai întâi puteți vopsi singuri motivele cu fineliner și pixuri pentru țesături. Așezați borcanele cu gem pe farfurii din felii de copac și puneți un șir de lumini în ele.

Decorați borcanul clopotului și vaza cu lumini de zână

Lămpile de zână acționate cu baterii oferă libertate de proiectare și pot fi aranjate eficient sub hote de sticlă și în vaze. Modelele cu stele care împrăștie o lumină albă caldă în jurul lor sunt puriste. Ei au o siluetă deosebit de bună ca soliști și pot fi puse în scenă pe măsuță sau pe măsuță.

Sfatul nostru: Când cumpărați, asigurați-vă că luminile de zână nu se încălzesc.

Decorațiunile sezoniere de masă cu lumini de zână creează instrucțiuni și idei

Dispuse în vaze sau felinare cu ramuri de copaci, pietre de râu sau lemn de drift, de exemplu, conferă interiorului o notă mediteraneană. Plantele mediteraneene precum dafinul sau lavanda, de exemplu, se potrivesc perfect cu acest lucru. Mobilierul din lemn și piatră, precum și o paletă de culori neutre în gri, verde și nisip fac ca amenajarea să joace rolul principal.

Umpleți borcanele cu dulciuri cu mini lumini de zână

Decorați ochelarii cu felinare pentru ideile de Crăciun

Ziua Îndrăgostiților, sărbători de familie, nunți: mini-lanțurile ușoare colorate în borcane cu gem confecționează o siluetă bună pentru fiecare ocazie. Cel mai bun: atunci când închideți capacele, acestea sunt bine protejate de umezeală și pot fi afișate chiar și în exterior, de exemplu la intrarea casei sau pe masa de grădină.

Felinare cu lumini de zână ca decorațiuni de masă pentru nuntă

Decorați felinarele cu lumini de zână Idei pentru decorațiuni de masă pentru nunți și logodne

De asemenea, felinarele pot fi puse în scenă eficient pe masă cu flori, lumini de zână și strasuri. Mai ales la nunți puteți aranja câteva felinare în forme geometrice una lângă alta. Modelele moderne din metal și sticlă sunt deosebit de grozave ca decorațiuni de masă.

Decorați-vă casa și grădina cu lumini de zână. Nu există limite pentru creativitatea ta, atâta timp cât alegi un șir de lumini de înaltă calitate. În zona de zi, în special modelele în stil retro au o cifră bună. În dormitor, puneți mini lanțuri ușoare pe perete sau efect de lumină drapat în jurul baldachinului patului. Există, de asemenea, numeroase variante pentru decorațiuni de masă cu lumini de zână în sala de mese. Le puteți pune sub o cupolă de sticlă sau le puteți combina cu flori și alte materiale naturale în vaze și felinare. Aruncați o privire la celelalte sugestii din galeria foto și lăsați-vă inspirați!

Faceți-vă „lună” cu lumini de zână

Îndoiți un cuier metalic în forma dorită, lipiți capetele împreună și înfășurați un lanț de lumini în jurul său.

Aranjați lumini de zână într-un bec

Decorează becul cu lumini de zână

Puneți lanțul luminos într-un bec și așezați-l pe noptieră ca lampă.

O atingere a Orientului cu felinare metalice pe masă

Drapați luminile de zână în jurul felinarului și creați o ambianță misterioasă.

Realizați decorațiuni de grădină cu ramuri de copaci, mușchi și lumini de zână

Decorați ramura cu lumini de zână Idei pentru intrarea în casă

Luminile elegante de zână pe care le puteți folosi pentru a vă realiza ideile de ambarcațiuni pot fi găsite la Urban Outfitters, de exemplu.