Decor și sărbători

Decor de tapiserie: 24 de idei pentru artă de perete modernă din macrame sau țesătură

Tapiserie decor macrame țesute culori neutre dormitor perete idei

Fie din țesătură sau macrame, înnodate manual sau țesute la mașină, moderne sau orientale: un decor de tapiserie transformă fiecare cameră într-o oază de bunăstare. Da, când vine vorba de decorarea pereților, tapiseriile sunt adevărate clasice care nu se demodează niciodată și care creează întotdeauna o atmosferă primitoare. Indiferent dacă le puneți în scenă ca solist sau împreună cu fotografii, picturi și alte decorațiuni de perete, decorul suspendat taie întotdeauna o figură fină. Am colectat 24 de idei în diferite stiluri pentru dvs. și vă oferim sfaturi despre modul în care puteți seta accente în cameră cu decorul de perete ingenios, ce modele merg peste tot și cu care imaginile din țesături se armonizează deosebit de bine.

Decorul de tapiserie Macrame atrage automat atenția

Tapiserie deco macrame mare designer living stil rustic înființat

Tehnica de înnodare macrame vine din Orient. Cruciații și maurii l-au adus în Europa, unde a devenit rapid foarte popular. După o scurtă perioadă de glorie, totuși, a fost uitată, dar apoi a experimentat din nou o renaștere după 40 de ani, a fost apoi uitată din nou etc. etc. Acum este din nou timpul și sunt din nou la modă. Numeroși artiști din întreaga lume își oferă designul, care poate fi integrat armonios atât în ​​interiorul modern, cât și în interiorul retro.

Tapiserie decor macrame model geometric perete design dormitor pat scăzut stil de viață scandinav

Talenta tânără artistă Milla Novo s-a specializat în producția de tapiserii elaborate din macrame. Motivele complicate sunt realizate exclusiv manual și combină cu pricepere forme geometrice și modele etnice într-un design elegant.

Idei de decorare tapiserie macrame negru

Novo demonstrează cât de bine merg mobilierul minimalist și tapiseriile etnice. Formele complicate și suprafața structurată a decorului cu pereți înnodate conferă interiorului modern o notă exotică, în timp ce mobilierul simplu permite modelelor elaborate să intre în propriile lor.

Idei de decor de tapiserie: forme naturale în culori armonioase

Idei de decorare tapiserie tesut modern model geometric tridimensional

Producătorul de covoare CC-Tapis a lansat recent o colecție de tapiserii. Preferatul nostru absolut: designul „Hello Sonia”, care ne-a fascinat prin formele sale strict geometrice și aspectul său tridimensional. În ceea ce privește schema de culori, arta de perete inovatoare este prudentă. Negrul, bejul și aurul formează ansamblul de culori perfect pentru un interior în stil retro. Fotoliile cu tapițerie din catifea, un material care a experimentat o reală renaștere în ultimul an, masa laterală sculpturală și lampa de podea minimalistă sunt partenerii perfecti de combinație pentru tapiserie.

Tapiserie decor asiatic model țesut scaun din lemn de designer imagini din țesături

Tapiseria artistei finlandeze Kustaa Saksi seamănă mai mult cu o operă de artă abstractă decât cu un decor de perete. Designurile de înaltă calitate prezintă un amestec captivant de forme naturale interpretate moderne și modele geometrice. Când vine vorba de culori și texturi, Saksi este deosebit de dornic să experimenteze. Combinația de lână angora și bumbac cu metal, lemn și chiar cauciuc are ca rezultat o suprafață texturată.

Decorarea tapiseriei Makrama: un adevărat punct de atracție

Tapiserie deco sufragerie modernă macrame țesută albastru închis maritim

Următoarele tapiserii din macrame sunt inspirate din peisajul australian. În spatele mărcii „CrossingThreads” se află două surori de origine filipineză. Cu operele lor de artă moderne își exprimă dragostea pentru patria lor Australia. Rezultatul este impresionant: fiecare covor înnodat manual este unic.

Decor tapiserie țesut macrame idei albastru închis

Tapiseriile fascinează cu o combinație reușită de culori de nisip, bej și diverse nuanțe de albastru care ne fac să visăm la vara viitoare, la plajă și la mare.

Tapiserie deco alb macrame țesut interior stil rustic modern

Fanii stilului de viață maritim sunt dependenți de tendința macramei de câțiva ani. Obiectele de perete din macrame pot fi perfect integrate într-un interior mediteranean, scandinav sau purist. În combinație cu cuverturi de pat din blană artificială și perne decorative în stil boho, acestea creează o ambianță elegantă și primitoare.

Tapiserie deco macrame mare inspirat albastru închis alb idei țesute moderne

Idei de decorare tapiserie Macrame idei moderne de design de perete

Decorul tapiseriei de către talentatul artist australian Tammy Kanat inspiră un design inspirat de natură și o fabricare precisă. Kanat își țese singură arta de perete din macrame. Limbajul expresiv de design și combinația reușită de culori fac ca decorul manual suspendat să fie o atracție absolută. Se potrivesc în mod armonios în mobilierul simplu într-un stil modern de casă de țară.

Idei de decorare tapiserie nori model aur aur asiatic living amenajat design perete

Tapiseriile Urban Outfitters sunt, de asemenea, inspirate din natură. Norii, munții și râurile împodobesc arta de perete din țesături. Design-urile se dovedesc a fi reale și pot fi puse în scenă în mod eficient în mobilier vintage și boho chic, precum și în interiorul modern.

Idei de decorare a tapiseriei: artă murală abstractă modernă

Decor tapiserie idei sufragerie covor clasic zebra lemn Venge

Din cauza modei vechi! Următoarele idei pentru un decor elegant de tapiserie te vor convinge că imaginile din țesături pot arăta, de asemenea, ca opere de artă abstracte. Talenta artistă Olga de Amaral din Columbia răspândește designul modern în toată camera cu tapiseriile sale minimaliste. Strălucesc în aur sau argint și rafinează interiorul.

Tapiserie decorare idee hol design inovator

Artistul El Anatsui s-a născut în Ghana în 1944. Inițial, a făcut titluri cu sculpturile sale futuriste, dar în ultimii ani africanul a provocat senzație la nivel mondial cu arta sa de perete. El aranjează forme geometrice ca un puzzle pentru a distruge exact această regularitate după aceea. Contrastul dintre ordine și haos este ceea ce face picturile sale murale atât de atractive.

Decor de tapiserie în stil boho

Tapiserie mandala decorare model vintage dormitor idei

Tapiseriile Mandala s-au bucurat de o mare popularitate în ultimii ani. Cercurile sacre pot avea un efect pozitiv asupra psihicului oamenilor și pot avea un efect calmant grație aranjării simetrice a simbolurilor. De aceea, o tapiserie de mandala este deosebit de potrivită ca decor de perete în dormitor. În imaginea de mai sus: un design multifuncțional realizat de Urban Outfitters care poate atârna pe perete ca tapiserie sau poate înlocui cuvertura de pat dacă este necesar.

Tapiserie tesatura decor modern cactusi model boho chic dormitor

Motivele naturii, dar de această dată cactușii, caracterizează colecția Wiki Wiseman. Tapiseriile cu imprimeu colorat se încadrează armonios în mobilierul de epocă. Un pat auto-fabricat din paleti Euro, o măsuță de lemn vopsită în alb și un kilim formează fundalul perfect pentru decorarea imaginativă a pereților. Accesoriile pentru casă din materiale naturale adaugă un plus de finisaj interiorului.

Tapiserie decorare idei model cactuși dormitor boho amenajat

Imaginile de țesătură de la Wiseman pot fi, de asemenea, montate în interioare moderne, puriste, fără probleme. Decorul de perete colorat, cu suprafață largă, conferă facilității un strop de culoare și poate înlocui cu ușurință autocolante de perete și tapet. Această variantă se dovedește, de asemenea, foarte practică pentru apartamentul închiriat, deoarece vă puteți salva efortul de a atașa sau scoate autocolante de perete.

Decora tapiserie deco dormitor macrame artă de perete

Tapiseriile din macrame de la Ranran Design sunt disponibile pe Etsy. Preferatul nostru este curcubeul macrame în format mare, care se dovedește a fi o alternativă de decor jucăuș pentru copii și adolescenți. Decorarea pereților este realizată folosind tehnici de înnodare orientale. Cel mai bun dintre toate – este proiectul de ambarcațiuni perfect, deoarece este foarte ușor de recreat.

Decor de tapiserie cu farmec vintage

Tapiserie decorare natură model colibri păsări perete țesătură de artă

Nu numai artiștii aduc pe piață colecții de tapiserii. Case de modă precum Alexander McQueen lucrează, de asemenea, cu numeroși producători de covoare și proiectează diverse imagini de țesături pentru ei. Cei care optează pentru decorul țesut de agățat aduc o bucată de natură în propriii lor pereți. Desigur, arată deosebit de fermecător atunci când este agățat deasupra unei comode antice. Vazele cu semne de vârstă și vesela din porțelan de la piața de vechituri aduc o notă romantică din trecut și permit farmecului vintage al țesăturii să-și vină propriul.

Arta abstractă sau decor modern de tapiserie?

Tapiserie decor țesătură modernă perete artă țesătură abstractă imagini cameră de zi neutră

Și uneori, linia dintre arta modernă și decorarea pereților topește. Tapiseriile și tapițeria de perete seamănă mai mult cu tablouri de pânză decât cu decorațiuni suspendate. Sunt o alegere bună pentru oricine dorește o tapiserie expresivă în format mare. O astfel de suspendare de perete de format mare este perfectă pentru încăperile cu tavan înalt, unde poate fi pusă în scenă în mod deosebit de eficient.

Tapiserie țesătură decor modern model geometric violet roșu negru

Următoarea noastră sugestie este similară confuz cu o imagine de pânză. Chiar și schema de culori – roșu, violet și negru – este tipică unei picturi minimaliste. Apropo, designerii de interior au evitat în mod deliberat tapițeria de perete până de curând. Designurile arătau prea retro. În ultimii ani, însă, numeroase tendințe din anii 70 au revenit, inclusiv decorațiuni din țesături.

Tapete de perete jucăuș: tapiserie macrame “Curcubeu”

Ideea de decorare a tapiseriei pentru a crea macrame curcubeu

Pereții goi, albi, arată rece și sterili. Dar o schimbare de culoare este rareori posibilă, mai ales într-un apartament închiriat. În aceste cazuri, decorațiunile de perete din macrame sunt soluția ideală. „Curcubeele” de la ErnieandIrene (disponibile pe Etsy) sunt compacte și taie o siluetă bună deasupra sifonierului, deasupra biroului sau în sufragerie, atunci când sunt atârnate de mai multe ori.

Decor de tapiserie model tridimensional țesut manual

De altfel, tapițeria de perete nu poate fi doar înnodată și țesută, ci și tricotată. Producătorul CC-Tapis ne dovedește acest lucru prin tapiseria sa tridimensională. Culorile fericite de primăvară, precum nuanțele de piersică, roz și fructe de pădure, pur și simplu nu vă pot lăsa ochii.

Tapiserie decor hol hol tridimensional model geometric idei tesatura

Alți designeri se bazează pe modele care creează o iluzie optică. Covorul îngust este ideal ca decor de perete pe hol, dar poate scoate și nișe și colțuri mai bine.