Decor și sărbători

Cele mai romantice restaurante din lume pentru o seară de neuitat

clos-maggiore-restaurant-romantic-Anglia

Vă prezentăm cele mai romantice restaurante lumea care sigur te va fascina. Ce este special la aceste restaurante, ce creează atmosfera?

Cele mai romantice restaurante din lume din Santorini, Grecia

restaurant-atmosfera-romantica-santorini-grecia

Locația exotică este un punct bonus, dar atmosfera potrivită, pe lângă bucătăria bună, creează interiorul frumos. O mulțime de flori, culori naturale, mobilier luxos și confortabil și, mai presus de toate, o iluminare frumoasă – ce mai poți cere pentru a petrece o seară plăcută cu partenerul tău. Fiecare dintre ei cele mai romantice restaurante lumea este frumoasă pentru sine și are propriile sale puncte bonus. Există chiar și un restaurant pe navă unde vă puteți bucura de Paris noaptea și puteți lua un pahar de vin în companie bună.

Cele mai romantice restaurante din lume – transportul maritim arată Parisul noaptea

Paris transport restaurant romantic

În cazul în care vă place să călătoriți și doriți să încercați noi specialități, vă puteți face propria listă cele mai romantice restaurante lumea și apoi o vizitați împreună. Ce este mai bun decât amintirile și experiențele împărtășite? Desigur, insulele exotice și țările îndepărtate, cum ar fi Thailanda, sunt foarte atractive, dar puteți găsi și romantism în propriul cartier, în micul restaurant de după colț. Cu atât mai mult – romantismul este o chestiune de gust și lista noastră continuă.

Romantic pur – Restaurant La Veranda

Romantik-Pur-La-Veranda-Restaurant

Lasă-te purtat de interiorul cele mai romantice restaurante inspirați lumea și creați o atmosferă similară în camera dvs. de zi, grădină sau patio. O mulțime de flori – roz și alb sunt preferate, mobilier din lemn închis la culoare și o mulțime de lumânări – și ați creat o dispoziție romantică.

Atmosferă romantică – Lounge Restauran în Grecia

cele mai romantice-restaurante-lume-Grecia

Restaurant Lounge în Santorini, Grecia

lounge-restaurant-santorini-grecia

Restaurante romantice-La Couvert din Belgia

restaurante-romantice-La-Couvert-Belgia

Restaurant în Puket, Thailanda

restaurant de dragoste pur Thailanda

Restaurante romantice – La Veranda

restaurante-romantice-la-veranda

Croazieră romantică în Dubai

Cruise-romantic-Dubai