Decor și sărbători

22 de idei de decor cu tillandsia – ce containere pentru aeroplanuri?

Idei de decor cu fire de rame pentru tablele de aer Tillandsia

Tillandsia nu este un fenomen nou. Dar, pe măsură ce popularitatea lor continuă să crească, la fel și oportunitățile de afișare a acestor plante ușor de întreținut. Astăzi vă prezentăm câteva Idei de decor cu tillandsia, care devin din ce în ce mai creativi. Bilele de sticlă au fost populare ca terarii încă de la început și la scurt timp după aceea, carcasele de arici de mare au fost adăugate ca vaze. Acum veți afla ce opțiuni sunt încă disponibile. Am reunit câteva idei de decor interesante pentru plantele populare de aer pe care le puteți imita sau folosi ca inspirație.

Idei de decor cu tillandsia – atașat la un fir

deco tillandsien airplants sârmă în formă de inimă

Tillandsia este originară din America Centrală și de Sud. Există în jur de 800 de specii care arată foarte bizar, dar și excepțional de atractive. Tillandsia sunt plante fără rădăcini care își iau apa și substanțele nutritive din frunze. Eșantioanele din magazinul de hardware au fost obișnuite cu clima noastră din seră. Plantele trebuie pulverizate și fertilizate în mod regulat. Puteți alege dintre tillandsii gri, verde sau roșu, dar fiți conștienți de faptul că fiecare specie va crește în condiții diferite.

Idei de decor exotic cu tillandsia

Idei de decor cu alergător de masă cu vază tillandsia cu nucă de cocos

Tillandsia poate fi găsită așezată pe copaci, tufișuri și pietre. Pe orizontală, acestea pot fi atașate la o ramură și pot servi drept decor de masă. Pot fi atârnate vertical de perete sau atârnate direct de tavan. Acestea sunt adesea atașate la o grilă metalică din cadrul imaginii, astfel încât să arate ca o pictură exotică.

într-un mic terariu

idei tillandsien pietris container sticla agatat

După cum sa menționat deja, terariile sunt o modalitate populară de a prezenta speciile unice de plante. În acest scop, recipientele din sticlă sunt utilizate într-o mare varietate de forme. Au o deschidere într-o zonă și pot fi apoi umplute cu pietricele, mușchi, crenguțe sau alte lucruri înainte de a adăuga planta. Aceste idei de decor cu tillandsia sunt garantate pentru a atrage atenția tuturor. Le puteți închide individual sau puteți crea grupuri întregi, ceea ce este și mai atractiv.

recipient mic de porțelan

tillandsia plante fără rădăcini container oval zen

Bolurile mici sunt, de asemenea, minunat de potrivite. Bolurile mici pentru condimente sau altele asemenea sunt perfect potrivite și la fel de atrăgătoare ca planta de aer în sine. Puteți utiliza orice material ca substrat. Dacă pământul obișnuit este prea plictisitor pentru tine, folosește doar nisip fin, pe care îl poți alege și în orice culoare. Pietrele decorative sunt, de asemenea, minunat de potrivite. Decorează măsuțele, măsuțele de cafea sau chiar biroul în acest fel pentru a te bucura de o atmosferă mai bună în timp ce lucrezi.

asociat cu nisip și scoici

tillandsien terariu scoici de nisip rotunde

Recipientele din sticlă nu trebuie neapărat să fie destinate agățării pentru a face o impresie excelentă. Astfel de variante în picioare sunt, de asemenea, grozave. Pentru ca un pahar mai mare să nu pară prea gol, puteți adăuga orice elemente decorative și puteți completa planta de aer. De exemplu, sunt potrivite scoicile sau pietrele semiprețioase, dar și figuri interesante și altele asemenea.

ca decor de perete

cadă de vopsire tillandsien în aer liber

Aici puteți vedea cât de unic arată o grădină verticală pentru perete. Un cadru pe care îl puteți echipa cu o rețea pentru a ține mai bine plantele este perfect adecvat. În special camerele umede, cum ar fi baia sau bucătăria, sunt foarte potrivite pentru ideile de decor cu tillandsia, deoarece umezeala este bună pentru plante. Și întrucât decorul potrivit nu este întotdeauna găsit pentru baie, aceasta este o variantă minunată pe care o puteți lua în considerare.

Containere cu magneți

Idei de decor cu magneți pentru containere Tillandsia

Poate că veți găsi și astfel de vase interesante, care sunt echipate cu magneți sau le puteți echipa cu magneți. Apoi, puteți proiecta nu numai frigiderul, ci și alte suprafețe magnetice cu plantele de aer. Un aspect simplu, plictisitor, se transformă rapid într-un atrăgător atractiv. Poate aveți și o placă magnetică căreia îi lipsesc încă câteva accente? Plantele tillandsia sunt o idee grozavă!

leagăn neobișnuit pentru tillandsia

suspendat tillandsia planta leagăn

Puteți folosi cu adevărat tot felul de lucruri pentru a vă prezenta speciile de plante. Chiar sau doar acest obiect de tip leagăn arată doar uimitor și îmbunătățește orice perete gol. Puteți construi așa ceva din spătarul unui scaun vechi, de exemplu, sau puteți găsi alt material pe care îl puteți folosi în acest scop. Dacă îți place ceramica, poți chiar să faci o placă atât de curbată din lut.

Plantele atârnă cu susul în jos

suspendat tillandsia container decor sclipici

Deoarece plantele nu au nevoie de sol de ghiveci, le puteți folosi în orice direcție pentru proiectare. Deci, dacă poziția verticală este prea plictisitoare pentru dvs., sunt potrivite atât varianta verticală deja arătată, cât și această idee originală, în care planta atârnă pur și simplu cu capul în jos de recipientul său. Acest lucru face ca planta să fie și mai atrăgătoare.

vaza de sticla deco nisip specii tillandsia

Și din moment ce există o mulțime de tipuri, aveți, de asemenea, o alegere imensă. Ele diferă prin formele și culorile frunzelor și pot fi un decor minunat ca amestec. Dovadă este exemplul de mai sus, unde trei specii diferite sunt plasate una lângă alta. De asemenea, materialul de umplere diferă, astfel încât recipientele din sticlă formează contraste pe de o parte și creează o interacțiune frumoasă pe de altă parte.

containere geometrice tillandsia alb argintiu

Pur și simplu lăsați-vă imaginația să se elibereze pentru ideile de decor cu Tillandsia, deoarece posibilitățile sunt nelimitate. Folosiți containere pre-cumpărate sau utilizați argilă, beton, lemn sau alt material pentru a crea un design foarte individual pe care îl puteți utiliza pentru a vă îmbunătăți perfect interiorul..

suport metalic deco tillandsien terrarium din sticlă

deco tillandsia container scoici rotunde

Idei de decor cu bile ceramice pentru containere Tillandsia

deco tillandsien airplants agățat pahar de pietriș  Atașați idei de decor cu crenguța Tillandsia

idei deco tillandsia vaze butuc de copac

idei deco tillandsien terariu negru deco scoici de nisip

idei deco tillandsia container stump

Idei de decorare cu arzătorul vintage al cărților vechi Tillandsia  aranjament vaza creanga tillandsia living room table