Decor și sărbători, sufragerie

Amenajare cameră de zi în stil victorian

Mobilier de lux-living-victorian

Vă prezentăm o idee incitantă de design clasic, care este redescoperită – sufrageria victoriană cu un gust modern. Este o cameră în care, înconjurat de decorațiuni regale și lux, timpul va fi uitat. Așadar, răsfățați-vă cu o ceașcă de ceai și bucurați-vă de această călătorie unică înapoi în epoca victoriană. A Living în stil victorian este ușor de configurat atâta timp cât respectați câteva reguli de bază.

Living în stil victorian – elegant și clasic

scaune-victoriene-albe-sufragerie

Mobilierul pentru Living în stil victorian este bogat, pompos și bogat – realizat din lemn de tec lustruit sau lemn de palmier – stabil și în același timp magnific. Scaunele sunt acoperite cu mătase, piele subțire sau alte țesături nobile care dau o senzație de lux pur. Ornamentele de aur simbolizează măreția și măreția. Sunt combinate delicat cu motivele de pe covor.

Living în stil victorian verde

living-elegant-interior-victorian

Podeaua este de obicei acoperită cu parchet și amintește de vremurile în care regii erau cei mai importanți oameni din țară și dădeau tonul pentru toate, inclusiv arhitectura. Alte cadre fascinante din lemn pot fi găsite în cadru. Oglinzile mari cu rame din abanos reflectă atmosfera regală din cameră. Piesele de mobilier retro sunt împodobite cu figuri aurii și dau senzația că timpul a stat pe loc. Vă puteți visa și relaxa în camera de zi în stil victorian.

Camera de zi în stil victorian – romantism pur

mobilier-elegant-living-victorian

Ornamente, mobilier și culori regale în  Living în stil victorian sunt impresionante, dar există încă o atmosferă confortabilă și primitoare în cameră. Amestecul blând de materiale și țesături inspiră și vrei să rămâi pentru totdeauna. Fiecare element din designul interior este selectat în mod corespunzător și creează tensiune. Spre deosebire de vederea oarecum plictisitoare prin ferestre, camera de zi în stil victorian amintește de gloria și sofisticarea trecutului.

 mobilier-living-mobilier-stil-victorian