Decor și sărbători, Paște și primăvară

Decorarea vazelor din sticlă – 21 de idei pentru mai multă primăvară acasă

Vaze din sticlă decorează primăvara-Paștele-decorare-înaltă-rotundă-podea-vază-galben-narcis-violet-crini-sabie

Prin prezenta dorim să vă oferim colecția noastră de idei despre cum să creați în mod corespunzător flori mari de primăvară Decorați vazele de sticlă și poate astfel invita în casa lui mult așteptata prospețime și verdeață. Chiar și înainte ca natura să se trezească, buchetele colorate de flori aduc vânturile calde în apartamentul dumneavoastră. Puteți evoca fiecare colț trist în buna dispoziție a decorului de Paște dacă așezați o vază de podea din sticlă cu un buchet auto-aranjat de înălțimea corespunzătoare. Acest lucru permite ca camerele goale din zona de zi să fie accentuate în ceea ce privește culoarea și geometria. Frunzele verzi ale florilor tăiate, precum și diversele tipuri de legături verzi, cu splendoarea lor glorioasă, asigură spirite vii în primăvară. Ramurile înflorite de magnolie și forsythia împreună cu zambilele și narcisele sunt plantele perfecte pentru decorarea în vaze de sticlă, astfel încât sentimentul magic al sezonului să vă preia apartamentul.

Decorarea vazelor de sticlă – folosiți câteva sfaturi de la florării

Vaze de sticlă decorează primăvara-decor-vârf-vază-rotundă-mică-flori-tăiate-cu-ramuri-bandă-adezivă ușor-de-aranjat

În fiecare bucătărie, vazele de podea, care sunt folosite doar la ocazii speciale, sunt uitate în dulapuri întunecate. Acestea pot fi folosite bine ca o carcasă pentru decorul dvs. de primăvară din flori proaspete și nu numai în cazurile în care sunt oferite buchete pompoase. În imaginea de mai sus puteți vedea un sfat de la florarii profesioniști. O grilă din bandă adezivă transparentă permite fixarea florilor și ramurilor tăiate mai înalte în poziția corectă atunci când le aranjați într-o vază mică, rotundă. Aceasta va distribui, de asemenea, florile între verdele de legătură în proporția planificată.

Ideile frumoase pentru umplerea vazelor pot fi decorate în vase de sticlă

Vazele de sticlă decorează primăvara-Paștele-decorare-cliene-vază-transparentă-umplutură-rădăcini-din-lemn-alb-crini-frunze-verzi-ferigi

Datorită transparenței pereților lor, vasele de sticlă sunt populare ca vase în florărie. Acestea vă oferă posibilitatea de a crea umpluturi de vase eficiente sub buchete puternice de flori. Varietatea materialelor utilizate este excelentă – de la lemn de drift și mușchi verde la fructe sau crenguțe.

Cum pot fi decorate diferite forme de vaze de sticlă?

Vazele de sticlă decorează decorul primăvară-primăvară-flori tăiate-garoafe-orhidee-trandafiri-floarea-soarelui

În vazele înalte, rotunde din podea din sticlă transparentă, puteți aranja un buchet puternic de diverse flori de primăvară fără a ascunde verdele proaspăt al tulpinilor lor. Apoi, puteți juca cu îndrăzneală cu combinațiile de culori din buchet și aranjați floarea-soarelui galbenă cu orhidee în roz la fel de impresionant ca trandafirii în două tonuri cu crini albi..

Vazele de sticlă ca dulapuri discrete pentru florile de primăvară

Vaze de sticlă decorează primăvara-unghiular-vază joasă-primăvară-decor de Paște-galben-lalele-trandafiri-albastru-hortensie-forsythia-ramuri-vizibile

Senzația potrivită de prospețime în primăvară nu va lipsi din niciun buchet dacă folosiți florile tipice pentru sezon. Combinația de culori la modă dintre albastru și galben canar poate fi creată cu multe tipuri de flori. Dați creaturilor dvs. culoare galbenă cu ramurile de forsythia sau trandafiri și lalele în această culoare. Pentru tonurile de albastru, apucați hortensiile, irisele și zambilele.

Ideea de decorare de Paști – un buchet de morcovi într-o vază de podea din sticlă

Vaze-de-sticla-decorare-primavara-podea-vaza-decor-pasca-buchet-morcovi-albi-crizanteme-iepuras de Paste

Morcovii sunt tipici la Paște nu numai din cauza iepurașului de Paște și sunt adesea folosiți ca accent decorativ pentru întâlniri. Ele reprezintă fertilitatea primăverii și sunt vestitori ai sfârșitului iernii. Implementați simbolistica pozitivă a culorii portocalii ca umplutură de vază pentru un buchet înalt de crizanteme albe, care trebuie aranjate într-o vază transparentă de podea.

Ideea de decorare de primăvară – decorați ramurile de magnolie în vaze arcuite și de sticlă

Vaze-de-sticlă-decorează-primăvara-rotundă-vază înaltă-ramuri de magnolie-flori de magnolie-decorare-romantică

Multe soiuri de magnolie înfloresc încă din martie și atrag atenția tuturor cu florile lor impresionante. Ca vase grele, vasele de podea dețin ramuri mari de magnolie. Nu uitați să tăiați ramurile din partea de jos cu foarfece de tăiere înainte de a le pune în vază, astfel încât să rămână proaspete mai mult timp.

Decor de Paște realizat din ramuri de fructe înflorite și ouă de beton într-o vază rotundă

Vaze de sticlă-decorați-primăvara-Paștele decor-vază de podea-alb-pietricele-albastru-ramuri de primăvară-ouă de Paște-aranjamente de Paște-culori pastelate

Ramurile de fructe înflorite sunt un material popular pentru decorațiunile de Paște, deoarece sunt ieftine de găsit peste tot în primăvară. O ambianță magică poate fi creată dacă aranjați o singură ramură cu o formă asimetrică într-o vază de podea și atârnați pe ea ouă de Paște pictate. Ramurile pot fi fixate în poziția dorită cu pietricele sau cu ouă de beton, ceea ce creează, de asemenea, o umplutură frumoasă, naturală de vaze.

Ideea de decor cu hortensii și mușchi ca umplutură de vază

Vaze din sticlă

Hortensiile colorate își schimbă culoarea pe parcursul sezonului. Bilele lor de flori în două tonuri în roz, lavandă și alb, apoi devin verzi și pot fi perfect decorate cu mușchi ca o vază care umple vaze mari de sticlă.

Aranjament floral din bile de crizantemă

Vaze-de-sticlă-decorează-decorarea-primăverii-umplere-cu-podea-rotundă-vază-broască-verde-crizantem-bile

Cu crizantemele verzi-broască ale soiurilor cu flori destul de mici, cum ar fi „Santini”, se pot proiecta bile frumoase pentru a decora vazele cu podea înaltă. Sfatul florarilor – lipiți florile strâns împreună cu ace pe o spumă umedă sferică.

Decoratiuni delicate de primavara din trandafiri albi si eustoma

Vaze-de-sticlă-decorare-primăvară-primăvară-decorare-vaze-de-podea-înalte-roz-eustoma-trandafiri-albi

Încercați această idee simplă, dar iubitoare, pentru aranjamente florale, în care trioul de flori de trandafiri, eustoma și eucalipt Baby Blue rezumă cele mai delicate tonuri ale primăverii ca un verde obligatoriu în vaze de sticlă verde.

Inspirație de decor floral boem

Vaze de sticlă-decorează-decor-primăvară-crenguțe-luncă-flori-ierburi-buchet-galben-liliac-roșu-pană

Dacă colectați primele flori de luncă la următoarea excursie în natură și adăugați crenguțe și pene colorate, puteți crea un decor floral relaxat, cu o atmosferă boemă, în vaze de sticlă cu un design similar.

Ideea pentru un buchet de trandafir alb cu perle de apă într-o vază de podea rotundă

Vaze-de-sticlă-decora-primăvara-de-podea-rotund-înaltă-trandafiri-albi-mari-de-apă-perle-negre

Creați contrastul de culoare nobil între culorile alb-negru cu perlele de apă foarte mari ca o vază care umplu buchetele monocrome de flori similare.

Arta pereților dubli la umplerea vazelor

Vaze-de-sticlă-decorează-primăvara-dreptunghiulară-vază-decorativă-vârf-dublu-efect-perete-alb-ranunculus-buchet-roșu-fructe

Înainte de a începe decorarea vazelor de sticlă, familiarizați-vă cu vârful cu pereți dubli. Așezați un vas mai mic de o formă și dimensiune adecvate în vaza mare de sticlă sau podea și umpleți spațiul dintre cele două cu o umplutură în funcție de gust și idee.

Umpleți vaza cu fructe de pădure în funcție de sezon

Vaze-de-sticlă-decorați-primăvara-dreptunghiulară-vază-mică-decor-vârf-dublu-efect-de-perete-umplere-fructe-roșii

Dacă doriți să decorați cu succes efectul pereților dubli în vaze de sticlă, alegeți fructe de pădure sau alte fructe în funcție de sezon – pentru primăvară, căpșunile sunt cel mai bine recomandate.

Umplutura potrivită de vază scoate în evidență culorile buchetului

Vaze de sticlă-decorați-primăvara-dreptunghiulară-vază-decorare-vârf-dublu-efect-de-perete-umplere-lămâie-trandafiri-verde-crizanteme

Ideea neobișnuită pentru decorarea vazelor cu pene de lămâie este ușor de imitat și culoarea proaspătă, galbenă a fructelor durează mai mult dacă turnați și apă în recipientul exterior.

Zambile cu becuri vizibile ca decor de primăvară într-o vază de sticlă dreptunghiulară

Vaze-de-sticlă-decora-primăvara-dreptunghiulară-vază-decorativă-vârf-zambile-zambile-zăbrele-ramuri-rădăcini-transparente-apă-decorare-idee

În această primăvară, lăsați bulbii de zambile să fie vizibili cu această idee de decor când acoperiți o vază de sticlă dreptunghiulară cu o rețea de ramuri verzi. Apoi lăsați rădăcinile tuberculilor să ajungă în apă prin rețea și să vă bucurați de parfumul magic al celei mai tipice flori a sezonului.

O altă idee cu crenguțe verzi – umplutura de vaze pentru vaze de sticlă înalte și înguste

Vaze-de-sticlă-decora-primăvara-decor-de-Paște-înaltă-vază-de-sticlă-dreptunghiulară-galben-narciso-tuberculi-mușchi-umplut-crenguțe

Instrucțiunile complete pentru această decorare nobilă de vază din narcise, mușchi și crenguțe verzi au o privire Aici la.

O idee frumoasă de decorare – înfășurați tulpinile florilor cu frunze late

Vaze-de-sticlă-decorează-primăvara-ovală-vază-joasă-primăvară-violet-alb-lalele-galbene-trandafiri-incalilii

Decor vaze de podea din bile, acoperite cu mușchi și arc

Vaze-de-sticlă-decorați-decorarea-primăverii-de-Paște-cu-podea-rotundă-vază-bile-umplere-mușchi-bluehedne-barbare ramuri-decorare de masă

Decorați decorațiunile de Paște de la bomboane colorate, iepurași de Paște marshmallow și lalele în vaze de sticlă

Vaze-de-sticlă-decorați-decorarea-primăverii-de-Paște-vază-dreptunghiulară-galbenă-de-pasăre-iepuraș-decor-dulciuri-buchet-de-lalele-roz