Decor și sărbători, mobilier

Producator italian de mobilier cu modele pentru dormitoare si birouri

schema de culori bej-maro-foto-perete-dormitor

Vă prezentăm unul dintre cele mai inovatoare și consacrate Producător de mobilă Italia, care este cunoscută în întreaga lume pentru mobilier fin și de înaltă calitate. Designerii talentați cu mulți ani de experiență au creat modele excelente pentru dormitorul modern, camera de zi și biroul, care combină confortul ridicat și decorul interesant. Proiectele dvs. ocupă un loc central și atrag atenția – decorațiunile interesante pentru pereți, sistemele practice de rafturi și liniile clasice și simple definesc zona de living. Elementele tradiționale sunt asociate cu soluții moderne de design, aceste piese de mobilier sunt populare pentru toată lumea.

Idei de design italian de primă clasă de la producătorul de mobilă Jesse

sistem de rafturi pentru sufragerie cu accente verzi

Din Producător de mobilă Jesse a combinat numeroase modele și stiluri de amenajare diferite în colecțiile sale, care ar trebui să îndeplinească cerințele fiecărui client și sunt create cu scopul de a nu arăta bine, dar mai ales de a fi practice. Fiecare design este creat cu o înțelegere a dinamicii dintre spațiu și mobilier. De aceea, piesele individuale de mobilier sunt atât de unice și au propriul lor caracter și contribuie la o anumită atmosferă. Sunt special create astfel încât să fie cât mai flexibile și pot fi reproiectate în funcție de cameră. Combinația interesantă între flexibilitate și inovație este complet în conformitate cu tendințele moderne. Fiecare sistem de rafturi, de exemplu, are dimensiuni diferite și este creat pentru diferite zone, astfel încât la final să fie creat un interior multifuncțional și să vă puteți simți cu adevărat ca acasă. Mai presus de toate, interiorul este cald și primitor, astfel încât să vă puteți relaxa complet.

Confort și confort de la producătorul italian de mobilier

ornamente de covor dormitor alb-negru

Producătorul italian de mobilă Jesse are mai mult de opt ani de experiență și a adus pe piață multe colecții de mobilier de succes. La început totul a început mic – o afacere de familie în provincia din jurul Veneției, care există și astăzi, dar între timp a fost transformată într-o companie mare. Marea popularitate a companiei în Italia nu este de mirare – așa cum puteți vedea singur văzând la aceste modele incitante.

Walk-in dressing în dormitor

dressing-Jesse-Design

Masă laterală rustică în dulap

masă de cafea rustică șezlong bibliotecă

Sistem de perete cu sistem practic de rafturi – și pentru birou

Perete de depozitare bibliotecă albă