Decor și sărbători, mobilier

Mobilierul de lux de la Bamax – perfecțiunea acasă

modern-dormitor-design-Bamax

 

Designul interior perfect este acum ușor de găsit. Singurul lucru de care aveți nevoie este mobilierul plin de farmec de la maeștrii italieni din Bamax. Produsele dvs. vă vor inspira cu siguranță – sofisticate și de înaltă calitate, ele oferă tot ceea ce visați. Vă prezentăm doar câteva dintre aceste modele impresionante – și mobilier de lux sigur te va fascina!

Mobilierul de lux de la Bamax – produse și colecții

Mobilier din lemn de lux bej

Bamax este implicat în producția de farmec mobilier de lux este specializat în oferirea unei varietăți de interioare care să se potrivească tuturor stilurilor și gusturilor. Două dintre colecții sunt dedicate zilei și nopții – sufragerie, living și dormitor. Bucătăriile Bamax pot fi descrise cu calitate, originalitate și funcționalitate – toate caracteristicile importante ale designului modern al bucătăriei. Interioarele moderne sunt un plus frumos pentru orice casă – și sunt combinate cu decorațiuni grozave.

Mobilierul de lux de la Bamax – perfecțiune zi și noapte

Mobilier din lemn de lux bej

Cele două colecții în stil clasic de la Bamax sunt un amestec captivant de elemente de design tradiționale și elegante. Dacă te uiți la portofoliul companiei italiene, poți găsi multe interesante mobilier de lux gaseste lemn. Sculptura în lemn este, desigur, realizată manual de personalul experimentat al companiei. Canapeaua și fotoliul creează o atmosferă confortabilă și primitoare în camera de zi.

Colecția clasică – amestec de stil vintage și colonial

masuta de toaleta eleganta alb-negru

Elementele din colecția clasică de mobilier sunt un amestec eclectic de stil vintage, colonial și tradiții clasice. Decorul creează o dinamică în interior și conferă casei un aspect de bun gust. Colecția de noapte se concentrează pe confort – frumosul mobilier de lux Mai presus de toate, ar trebui să fie confortabil și confortabil. La prima vedere, însă, poate fi înșelător – în ciuda aspectului clasic, toate piesele de mobilier au fost realizate folosind tehnici moderne de producție, deci sunt foarte durabile și solide.

Mobilier de lux de la Bamax

Dormitor de lux Bamax

Printre altele, Bamex a proiectat o colecție specială pentru interiorul modern al locuințelor. Vă vom arăta câteva exemple în acest sens. desi mobilier de lux din Bamax sunt moderne, se acordă multă atenție materialelor – sunt ecologice și, de asemenea, foarte durabile. Ornamentele exotice și decorul în stil japonez creează o ambianță misterioasă. Rafturile confortabile oferă tuturor fanilor cărților un spațiu de depozitare elegant.

De la Abigail

Design modern de sufragerie de către Bamax

modern-dining-design-Bamax

Masă de toaletă elegantă în dormitor

dormitor de toaletă din lemn

Bibliotecă albă în stil clasic

raft elegant-clasic

Dormitor bej vintage

dormitor bej design clasic

Bamax- interior de dulap de lux

Interiorul dulapului Bamax