Decor și sărbători, mobilier

Mobilier modern de salon

Proiectat de Leolux

canapea de design mobilier elegant elegant modern

Compania olandeză de mobilă Leolux oferă imaginație Mobilier de salon. Fabrica de mobilier a fost fondată în 1934. În orice caz, avea un nume diferit la acea vreme și se specializa în mobilier clasic. Compania a fost cumpărată ulterior de frații Jan și Ton Sanders, care au dezvoltat concepte moderne. Următoarea generație de manageri de companie a urmat pe urmele lor și au venit cu idei noi. Rezultatul este impresionant – multe culori și design-uri moderne elegante sunt combinate cu succes cu înaltă calitate și confort. Compania Leolux este cunoscută pentru excelența sa, modernă Mobilier de salon cunoscut.

Mobilier elegant de salon colorat de la Leolux

design mobilier elegant - canapea mov și masă roșie

Mobilierul din colecția Morena este deosebit de popular. Colecția de mobilier modern de lounge a fost dezvoltată de designerul Stefan Heiliger în 2010 și se concentrează pe designul elegant al canapelei. Caracteristica principală este forma sculpturală și elegantă. Se pare că canapelele se „îmbină” una în cealaltă. Diferitele piese de mobilier pot fi combinate între ele pentru a crea o zonă de relaxare atractivă și elegantă.

Modern și interesant – colecția de mobilier de salon „Morena”

design mobilier elegant - canapea mov cu perne roșii

Acest modern Mobilier de salon Colecția este disponibilă în acoperire din piele sau țesătură. În ceea ce privește culoarea – sunt expresive, puternice și creează o atmosferă emoțională. Sunt disponibile în gri sau alb pentru cei conservatori și în roșu sau violet pentru clienții extravaganti. Cu designul său minimalist, colecția Morena se va potrivi oricărei case sau birouri moderne. the Designer Leolux Am încercat cu adevărat să fac acest mobilier de salon nu numai atractiv, ci și foarte confortabil.

De K.H. Christova

detaliu design mobilier modern elegant

Design incitant – mobilier modern de salon

design modern de mobilier elegant

canapea albă elegantă

Canapea albă elegantă

canapea elegantă elegantă

design elegant mobilier elegant - canapea modernă

Un nou mod de a sta: KU ME KO