Decor și sărbători, mobilier

Mobilier de lux exclusiv de la Clive Christian

Blat pentru tort de marmură

Spre deosebire de alte companii de mobilă, Clive Christian face al său Mobilier de lux numai în showroom-uri. Poate suna puțin neobișnuit, mai ales pentru un producător de mobilă, dar produc doar mobilier exclusiv. După ce a analizat desenele sale, cuvântul lux va căpăta un nou sens. Este o colecție de mobilier de primă clasă, pe care nu o vezi în fiecare zi.

Design mobilier de lux – colecție marca Clive ChristianCandelabru de cristal-decor interior de lux-sufragerie

Compania pentru Mobilier de lux a fost înființată în 1978 și de atunci a fost un expert în mobilier durabil, ecologic și uimitor. Motto-ul companiei explică cel mai bine politica și misiunea companiei. Principiul lor de îndrumare este – Mediul nostru este mediul copiilor noștri. Unul dintre numeroasele motive pentru care mobilierul Clive Chrisitan este atât de unic și remarcabil se datorează faptului că este fabricat cu biomasă și energie reciclabilă, ceea ce reprezintă o garanție că mediul este protejat.

Mobilier de lux pentru interioare regaledormitor cu pat cu baldachin elegant-bej-tapet

Legătura cu natura crește foarte mult atracția creațiilor lui Clive Christian. Un alt punct de vânzare este, desigur, designul și materialele. Ce ar putea fi mai fascinant decât un dormitor superb, regal Mobilier de lux, sau să fii o bucătărie clasică?

Mobilierul de lux aduce stil în casă

mobilier-elegant-idee-living-stil-regal

Fabricarea fină a Mobilier de lux contribuie la creșterea popularității companiei de mobilă. Showroom-urile lui Clive Christian sunt întotdeauna superbe și impresionante. Piesele de mobilier sunt o adevărată perfecțiune și creează o atmosferă romantică, nostalgică. Schemele de culori sunt predominant albe, prin care culoarea lemnului natural este adesea reținută și asigură o atmosferă confortabilă.

Materiale naturale și scheme de culori neutre

Perete din lemn-elegant-sufragerie-mobilier

Panourile de lemn de pe pereți, ornamentele bogate și multă sticlă definesc interiorul Clive Christian. Un blat de marmură este aproape dat în bucătărie, în timp ce candelabrele din cristal creează o ambianță misterioasă în dormitor. Accentele sunt setate de iluminarea colorată subtilă.

Bucătărie albă cu multe ornamente

tort alb insulă-stil regal

Masa de toaleta clasica cu oglinda

masuta-pentru-toaleta-clasica-cu-oglinda

Dulap de lux crem

idee de mobilier de lux de culoare crem

Iluminat subtil de culoare roz pentru bucătărie

iluminat de culoare roz-subtil-tort