Decor și sărbători, mobilier

Mobilier de designer fascinant pentru întreaga casă

dormitor modern design pat jalis

Neuhaus este o companie rusă care oferă iluminat, decor și Mobilier de designer pentru întreaga casă. Bucătării remarcabile, băi inspirate și dormitoare unice, designuri vesele de sufragerie vor transforma întreaga casă ca nimeni altul. Neuhaus simbolizează frumusețea și eleganța atemporală. Sunt folosite doar țesături și materiale de cea mai înaltă calitate și creează o ambianță luxoasă, dar în același timp familiară.

Mobilierul de designer excelent contribuie la o ambianță nobilă

scaun-mobilier-luxos-din-piele

Aceste Mobilier de designer sunt pur și simplu excelente – companiile europene de mobilă de top și designerii de mobilier își prezintă lucrările la Neuhaus din Rusia. Neuhaus este un studio de interior și design care introduce unele dintre cele mai populare și interesante mărci germane din Rusia și le arată în showroom-urile sale. De la înființarea companiei în 1996, compania le-a prezentat clienților săi ruși designuri excepționale și idei de interior care provin de la cei mai căutați arhitecți și producători de mobilă din Europa..

Mobilier de designer pentru fiecare parte a casei

camera fericita-moderna-pentru copii

Diferitele mărci ale companiei pe care le reprezintă Neuhaus oferă diferite tipuri de eleganță Mobilier de designer – Cameră, dormitor, sufragerie și multe altele. În 1999, colecția Neuhaus a fost recunoscută ca fiind cea mai mare colecție din Europa de Est. Astăzi există peste 200 de companii de top listate ca parteneri Neuhaus. Menționăm doar câteva nume cunoscute – Cor, Rolf Benz, Duravit, Draenert Design Studiom, Tobias Grau, Walter Knoll, Wittmann, Form Exclusiv, Schoenebuch, producătorii de țesături Sahco, JAB, Zimmer + Rohde, Sede, Klafs, Interluebke , Trueggekmann, Neue Wiener Werkstätte, Siematic, Treca de Paris și mulți alții.

Mobilier de designer – calitate germană și idei de interior rusesc

lemn modern de bucatarie pe colt

Neuhaus se străduiește să aducă doar cele mai bune idei de interior și Mobilier de designer să prezinte clienților săi ruși. Când vedeți aceste interioare interesante, ele vor fi amintite pentru o lungă perioadă de timp. Sunt sinonimul absolut al confortului și al aspectului frumos. Acestea oferă concepte întregi pentru apartamente și case moderne, orientate spre client și care răspund nevoilor clienților. Vă prezentăm doar câteva modele interesante, idei și soluții inovatoare și idei de decor absolut perfecte. Neuhaus și-a câștigat cu siguranță reputația de unul dintre cele mai de încredere, inovatoare și moderne studiouri de design interior.

Bucătărie modernă de la Siematic

colecția-bucătărie-modernă-Siematic

Dormitor elegant, culoare bej-maro

elegant-dormitor-bej-maro-schemă de culori

Masă din sticlă – design modern

Masă din sticlă-design modern

 Living modern cu accente albastre

Sufragerie sufragerie studio interior rusesc

Scaun modern pentru gradina

design modern de scaune