Decor și sărbători, mobilier

Mobilier creativ și idei de decor artistic de la Soher

Set canapea de lux camera de zi

Mobilier creativ și idei de decorare artistică sunt în centrul designului Soher. Atmosfera ciudată pe care o creează interioarele lor este fermecătoare și primitoare. Calitatea înaltă a pieselor de mobilier fascinante a contribuit la creșterea popularității companiei de mobilier.

Idei de amenajare și mobilier inteligent din istoria și misiunea Soher

mobilier-dormitor-clasic soher

Soher este un producător de mobilă cu mulți ani de experiență care și-a câștigat un loc printre cele mai bune companii de mobilă. Designerii caută întotdeauna o nouă inspirație pentru a crea mobilier rafinat și elegant și idei de decorare artistică prezente clienților lor. În acest fel, sunt create interioare originale interesante, unde mobilierul în sine devine un decor. De la înființarea companiei, Soher a proiectat și mobilier interior pentru clienți privați. Istoria producătorului de mobilă este scrisă de artiștii care au ajutat activ la design. Acesta este, de asemenea, motivul popularității crescânde a design-urilor Soher în ultima vreme. Trebuie doar să te uiți la câteva modele de interior pentru a fi fascinat de produsele companiei.

Idei de decorare ingenioase – mobilierul ca decor în cameră

sufragerie design de lux

Aceste idei atractive de design de mobilier și idei de decorare artistică sigur te va inspira și pe tine. Catalogul companiei include două domenii de design interior modern – clasic și tradițional. Depinde de preferințele clienților pentru ce stil vor merge.

Ideile moderne de design de mobilier de la Soher combină retro și minimalism

masă-argintiu-detalii-scaune-motive circulare

Ideile moderne de mobilier Soher sunt dedicate noilor tehnologii și inovații. Chiar și interioarele minimaliste și high-tech sunt retro și originale idei de decorare artistică combinate. Scaunele, fotoliile, mesele și paturile din lemn sunt acoperite cu pluș sau mătase. Schema de culori este în principal plină de contraste – lumină-întuneric, sunt folosite materiale precum abanos, detalii aurii și argintii și multă sticlă.

Idei creative clasice de la Soher

masă de cafea pegassius-soher-bronz-lucrată manual

Designurile lui Soher lasă o impresie – seturile confortabile de canapele tradiționale și mesele arată mai rafinate și elegante în combinație cu lămpi de podea, candelabre și covoare de lux. the idei de decorare artistică constau din elemente tipice stilului victorian – sufragerie sau sufragerie clasică. Proprietarii de hoteluri și restaurante pot verifica ceasuri, lămpi și sculpturi interesante. Motto-ul companiei este că niciun colț dintr-o cameră nobilă nu trebuie lăsat gol fără decor adecvat. Odată ce ați intrat în lumea decorului frumos de Soher admirat, cu siguranță vă veți simți ca o persoană regală înconjurată de sculpturi și mobilier rafinat.

Abigail

Lampă de podea cu motive decorative interesante pentru colțul de lectură

Lampă de podea - colț de lectură în formă de vioară

Vaza elegantă din alabastru cu rațe ornamentale de aur pentru sufragerie

decoratiuni-living-alb-alabastru-ornamente-aurii

Design clasic de dormitor de la Soher

dormitor-clasic-soher-cadru-pat aurit

Scaune din piele în sufragerie

scaune-de-masă din piele-soher