Decor și sărbători, mobilier

Idei de design pentru un apartament cu 4 camere

apartament modern cu patru camere

Luxos 4 apartament cu cameră mobilierul este o adevărată provocare pentru fiecare arhitect. Pe de o parte, trebuie să țină cont de arhitectură, locație și vedere; pe de altă parte, rezultatul final trebuie să corespundă ideilor proprietarului. Pentru ca designul interior să fie nu numai frumos și funcțional, trebuie să luați în considerare multe lucruri. Vă prezentăm o idee interesantă de design și o schemă de culori din Hemonides Arts Applied Arhitecți care cu siguranță îți vor oferi idei interesante.

Apartament cu patru camere, cu interior de lux și schemă de culori simplă

nivel modern al acoperișului apartamentului

Cei patru apartament cu cameră este situat în centrul orașului Nicosia, într-o zonă liniștită și izolată de capitala Cyrus, la parterul unei clădiri rezidențiale mari. Un interior atât confortabil, cât și ecologic. Operele de artă sunt punctul central și joacă un rol important în decor.

Apartament cu patru camere, cu mobilier elegant în sufragerie

bibliotecă de living modernă

În sufrageria celor patru apartament cu cameră impresionează o bibliotecă înaltă în tavan, unde au fost amplasate operele de artă ale proprietarilor. Iluminarea elegantă și subtilă a podelei atrage atenția vizitatorului tocmai asupra acestei piese de mobilier. Mobilierul confortabil din piele oferă multe oportunități de relaxare. Culorile portocaliu și galben sunt foarte actuale în acest moment și pot adăuga accente interesante schemelor de culori neutre. Covorul servește mai mult ca decor.

Sufragerie cu galerie foto pe perete

modern-sala de mese-metal-candelabru

În sala de mese a celor patru apartament cu cameră sunt combinate patru scaune de luat masa diferite. Un album foto colorat al familiei pe perete creează o atmosferă confortabilă, în timp ce lumina suspendată din metal face camera să arate modernă. Dulapul, care este din nou decorat cu poze pe pereți, este conectat perfect la sufragerie. Mobilierul este în stil scandinav – elegant și simplu. Pardoseala din lemn conectează vizual toate camerele.

Dormitor cu o măsuță mică

Covor verde de dormitor de lux

În dormitorul celor patru apartament cu cameră Accentul este pus pe o compoziție verde formată dintr-un covor verde iarbă, o măsuță din lemn și două vaze. Luxul nu are nevoie de multă decorație – se poate realiza foarte ușor cu contrastele de culoare potrivite. Baia este lângă dormitor – cele două sunt separate de o singură ușă de sticlă. Baia mică cu duș și pereți gri arată elegant. Un bonus este piscina, care poate fi accesată din camera de zi.

Schema de culori gri în baie

mare-oglindă-gri-baie

Duș modern în baie

modern-dus-sticla-usa-baie

Imagini moderne ale cabinetului

tablouri-moderne-cabinet