Decor și sărbători, mobilier

Designul scandinav pentru un interior luminos și colorat

living modern stil scandinav

Dacă îți plac interioarele practice și confortabile, care aduc în același timp multe culori și vibrații bune în cameră, acesta este Design scandinav doar pentru tine. Cum puteți alege cel mai bine mobilierul scandinav și ce reguli de bază definesc interiorul ca fiind scandinav?

Design scandinav – design interior

Apartamente mici-mobilier scandinav

Dacă sunteți pregătit pentru Design scandinav atunci trebuie să aveți grijă cu câteva principii simple de bază. Scopul principal al interiorului este de a face camerele cât mai spațioase și luminoase posibil. Se pune mult accent pe ferestrele mari și iluminarea bună. Pentru a face apartamentul să arate mai luminos, vopsiți pereții în alb. Mobilierul scandinav în sine nu ar trebui să supraaglomereze camera, ci chiar opusul – să rămână la regula de aur – mai puțin este mai mult. Preferă mobilierul din lemn sau canapele și fotolii tapițate pentru sufragerie și suprafețe strălucitoare pentru bucătărie. Lumina suficientă, culorile deschise ale pereților pot contrasta cu pardoseala întunecată. O altă opțiune bună este un covor în culori închise sau dungi albe și negre.

Designul scandinav – scheme de culori și accente

Dormitor mobilier de design scandinav

Principala caracteristică a mobilierului scandinav este schema sa de culori neutre – nuanțele naturale fine bej, alb sau pastel elegant pentru piesele de mobilier mai mari sunt combinate cu perne decorative elegante, vaze, cuverturi de pat și perdele cu modele florale. Mai ales popular pentru asta Design scandinav este combinația dintre mobilier în culori simple, dungi verificate pe podea / covor / și modele de flori. În bucătărie, chiar și felurile de mâncare servesc ca o schimbare și decor colorat deosebit.

Viața scandinavă – sfaturi practice interioare

Sfaturi-mobilier-living-scandinav

În centrul Design scandinav stă confortul și designul interior practic. Un sistem de rafturi poate economisi mult spațiu în birou și poate ajuta la menținerea lucrurilor ordonate. Regula se aplică peste tot – cât mai puțină decorație posibilă. Limitați decorarea la flori, fructe în bucătărie și o mulțime de fotografii și cărți pe pereți și veioze interesante în sufragerie. Cuvertura de pat din dormitor ar trebui să fie decorată cu modele florale. Este mai bine să faceți fără canapele de colț mari în culori puternice – mai ales dacă aveți camere mai mici. Lăsați multă lumină în cameră și asigurați-vă că totul este bine luminat chiar și seara.

Viața scandinavă este ușor de realizat, dar distractiv și creează o atmosferă elegantă, romantică și artistică.

Creșă de mobilier scandinav

Mobilier-pepinieră scandinavă-daneză

Design de bucătărie scandinavă

Design de bucătărie scandinavă

Covoare scandinave din living cu motive albastre

Covor scandinav cu motiv albastru, cu dungi

Decor scandinav-sufragerie

Decor scandinav-danez-sufragerie

Canapea și scaun din piele albă, cu decor roz pastel

Fotoliu-scaun din piele scandinavă-daneză

Perete modern galben design birou scandinav

perete-galben-modern-design-birou-scandinav

Mobilier de birou practic scandinav

Design-mobilier-birou-practic-scandinav

Mobilier scandinav în casa de vacanță

Cabană de mobilier scandinav

Interesantă lampă de podea

lampa-interesanta-mobilier-scandinav

Scaune scandinave cu un design elegant

Scaune scandinave

Fotoliu scandinav cu tapițerie colorată

Tapițerie colorată fotoliu scandinav