Decor și sărbători, mobilier

Designul modern al scaunelor „leagăne” cu stil

Proiectat de Fenny Ganatra

design modern de scaune

Tânărul designer indian Fenny Ganatra are un modern unic Designul scaunului proiectat și pus pe maison&Objet Show prezentat la Paris în 2012. Piesa de mobilier se numea „Bounce”. Ideea pentru designul minimalist a apărut ca urmare a unei cercetări îndelungate asupra proprietăților siliconului, în special a elasticității sale și a modului în care se adaptează la forma corpului. Scaunul are un scaun din fire de silicon, care conferă designului un aspect inovator. Construcția principală este realizată din material ușor, foarte durabil, ceea ce face ca piesa de mobilier să fie foarte adaptabilă.

Design modern al scaunelor – confortabil și inovator

design-mobilier-creativ-inovator

Cu o greutate totală de doar 8,2 kg, acest design al scaunului oferă în continuare stabilitate și confort. Dimensiunile scaunului corespund corpului. Diametrul scaunului circular și înclinația au fost testate special ergonomic Designul scaunului oferă o experiență – îi puteți încerca elasticitatea. Poate fi folosit în fiecare zi și conferă fiecărei camere un aspect modern. Când vă așezați, scaunul scaunului se adaptează la structura corpului și permite relaxarea completă a corpului. Dar de îndată ce te ridici, scaunul arată mai mult ca o operă de artă decât o piesă de mobilier. Designul său creativ este potrivit și pentru uz public.

Design inovator al scaunelor – „Bounce”

scaun alb-ergonomic

scaun negru din silicon

Schema de culori a lui Bounce oferă multe opțiuni din care puteți alege. Cel modern Designul scaunului este disponibil în diferite combinații de culori. Construcția este disponibilă în negru, alb sau transparent. Scaunul din silicon este oferit în funcție de culoarea construcției. Sunt posibile următoarele variante – construcție neagră cu scaun negru sau albastru, construcție albă cu scaun roșu sau transparent și construcție transparentă cu scaun roz sau verde.

De K.H. Christova

scaun ergonomic alb

alb-modern-scaun-living

scaun modern cu scaun din silicon

scaun-exclusiv-modern-alb