Decor și sărbători, mobilier

Culori calde de toamnă 2012 pentru interiorul tău

Tapete bej-motive-frunze-canapea-visiniu

Culorile pastelate moi aduc o dispoziție fericită în interior – avem câteva culori calde de toamnă Idei pentru camera de zi, dormitor, birou și chiar baie! Combinațiile de culori la modă vor crea o atmosferă confortabilă în fiecare cameră.

Culori calde de toamnă – moi și primitoare

elegant-sufragerie-perete-portocaliu

Culori calde de toamnă pentru 2012 sunt portocalii, galbene, roșii și maro – domină camera și sunt combinate inteligent cu bej, verde pastel, albastru deschis sau alb. Iată câteva sfaturi utile despre cum puteți determina culoarea peretelui și setați accentele!

Culori calde de toamnă – la modă și elegante

dormitor luminos-însorit-portocaliu-alb-galben

Culori calde de toamnă sunt în totalitate, dar mai ales când vine vorba de mobilier. Prin urmare, este o idee bună să pictați pereții într-o culoare neutră sau să alegeți tapet bej și să alegeți o canapea în burgund. Acest lucru va face camera să pară mai mare și să arate în continuare caldă și primitoare. În cazul în care v-ați îndrăgostit de culoarea portocalie / ca noi / vopsiți doar un perete portocaliu și lăsați-i pe ceilalți în alb. În dormitor puteți combina pereții albastru deschis cu cuverturi de pat galben-portocaliu – această variantă economisește o renovare costisitoare și arată în continuare foarte bine.

Folosiți culori accentuate de toamnă

living retro shabby chic accente portocalii

 Dacă doriți să aduceți o culoare nouă răcoritoare în interior, fără a face o investiție mare, puteți pune în scenă decorațiuni interesante – acest colț de lectură confortabil în schema de culori bej arată mai bine cu decorul de perete în maro portocaliu. Covoarele, imaginile, chiar și pardoseala din lemn închis la culoare pot schimba complet interiorul. Toți fanii shabby chic pot cumpăra pur și simplu perne noi pentru canapea. Mobilierul galben-portocaliu creează o ambianță energică pentru birou. Pentru ca interiorul să arate corect, puteți compensa culorile puternice cu forme unghiulare simple.

Lasă-te inspirat de aceste sugestii interesante de combinații de culori și creează-ți propriul design interior modern culori calde de toamnă.

Culori la modă pentru living-verde pastel

culoare-trendy-living-pastel-verde

Bucătărie rustică cu scaune portocalii și lumini pandantive

modern-cald-portocaliu-alb-bucătărie-rustic

Decorațiunile calde de perete reîmprospătează schema de culori reci

rustic-coltar-living-bej

Interior modern de birou, cu mobilier galben portocaliu

Mobilier-birou-modern-portocaliu-galben

Apartament de oraș cu perdele în loc de despărțire

Culoare toamnă la modă living portocaliu

Schema de culori maro-albastru în sufragerie

sufragerie schemă de culori maro-albastru

Culori de toamnă în interior pentru camera copiilor – portocaliu

Culorile toamnei pepinieră interioară portocaliu

Canapea portocalie retro shabby chic

canapea portocalie retro shabby chic

Baie romantică portocalie și albă

perdele romantice-portocalii-albe-de-baie