Decor și sărbători, mobilier

Arhitectul Stefano Dorata impresionează prin eleganța italiană

Design de eleganță mediteraneană

Arhitectul Stefano Dorata creează modele excepționale și pur și simplu vizionare care se caracterizează prin decorațiuni creative, mobilier elegant și o schemă simplă de culori. Eleganța italiană atemporală definește cel mai bine opera lui Dorata.

Stefano Dorata – interioare elegante

stefano-dorata-bej-dormitor

Designul interior trebuie să arate individualitate, imaginație și flexibilitate. Stefano Dorata este un maestru în această artă. Designurile sale interioare s-au dovedit a fi intuitive, funcționale, elegante și confortabile. Semnul distinctiv al operei lui Dorata este combinația rafinată și elegantă dintre mobilier modern și opere de artă interesante. El și-a creat interioarele cu mare atenție la detalii.

Interesant decor în interioare de Stefano Dorata

Fotoliu din piele interior casă scară

Fiecare proiect de Stefano Dorata este un amestec minunat de tradiție, cultură și funcționalitate modernă. Locuitorii simt că sunt într-o călătorie, înconjurați de opere de artă, frumusețe și liniște. Simți că te afli într-o realitate diferită, care se caracterizează prin texturi fine și materiale de înaltă calitate. Culoarea bej definește fiecare zonă, iar accentele elegante sunt setate uneori ca iluminare, când ca perdele, alteori ca ghivece de flori interesante.

Interioarele lui Stefano Dorata deschid o nouă lume curajoasă

camera-mica-interesanta-interioara

Fiecare interior este o lume proprie. Este un spațiu în care vrei să te întorci, o casă pe care toată lumea ar numi-o „acasă”, o atmosferă exotică unde poți distra prietenii, o ambianță elegantă în care colegii se pot așeza și pot lucra la proiecte comune. Ce este special în munca lui Stefano Dorata se află în aspectul camerei. Designurile sale inovatoare pentru camere mai mici sunt foarte impresionante și oferă combinații de culori interesante. Toate decorațiunile se potrivesc temei principale și sunt încă originale.

Canapea confortabilă în sufragerie

sufragerie confortabilă-mică-canapea

Stil Mediterainic-decor scară-felinar

Lanternă de decorare a scărilor în stil mediteranean

Design canapea de pluș și imagine elegantă violet în camera de zi

Design canapea Plusche

Decor interesant pentru camera de zi – veioze

decorare stefano dorata

Sufragerie într-o schemă de culori simplă și scaune din piele

Sufragerie Stefano Dorata