Decor și sărbători, Halloween

Decorațiunile înfiorătoare de Halloween pentru o petrecere grozavă

înfiorătoare decorațiuni de halloween pălărie vrăjitoare idee floricele bomboane pene bomboane decorațiuni de masă

„Zombii se distrau

Petrecerea abia începuse

Oaspeții au inclus Omul Lupului

Dracula și fiul său ”

 Piesa „Monster Mash” de Pickett și Capizzi

Decorațiuni înfricoșătoare de Halloween pentru o masă de desert 

înfiorătoare decorațiuni de halloween desert masă păianjen față de masă zdrențuită

Casa pe una Petrecere de Halloween a te pregăti este o afacere serioasă! Dacă ai de gând să o faci, fă-o cu stil! Halloween-ul este una dintre cele mai incitante nopți ale anului, iubită atât de adulți, cât și de copii. Există șanse mari să vă eliberați părul și să vă îmbrăcați cât de extravagant doriți – cu cât este mai dramatic, cu atât mai bine. Halloween-ul este momentul perfect pentru a te îmbrăca în acele costume super înfiorătoare, ciudate și minunate și pentru a le transforma în cineva (sau ceva) teribil de diferit. Drept urmare, teatrul decorațiuni de Halloween înfricoșătoare un must absolut pentru o petrecere de neuitat.

Decorațiunile înfiorătoare de Halloween pentru ușa din față

decoruri de Halloween infioratoare usa lampa schelet schelet de dovleci

Începeți cu ușa din față, surprindeți și încântați-vă oaspeții cu o intrare spectaculoasă de Halloween. Decorați ușa din față cu cele sezoniere și adecvate decorațiuni înfricoșătoare de Halloween. O idee minunată ar fi să încadrați intrarea cu porumb uscat pe știulet și ghirlande sezoniere de frunze de stejar. Acestea sunt pregătite cel mai bine cu cel puțin o lună în avans. Sperietoarele groaznice sunt făcute din dovleci uscați. Acestea sunt vopsite în alb, vopsite cu stilou negru sau colorat și apoi împinse pe bețe. Sperieturile sunt apoi fixate în ghivece mari, pline cu spumă.

Decor de petrecere sub forma unei coroane de uși

înfiorătoare decorațiuni de Halloween coroană fantomă fructe de padure ramuri negre

Halloween este acea noapte a anului, când crearea unei atmosfere spectaculoase de petrecere este extrem de importantă. Trebuie să vă remodelați complet casa pentru a deveni o criptă credibilă, un castel de vampiri sau un depozit de monștri. În mod tradițional, accentul se pune pe înfiorător Decoratiuni de Halloween sculptat grotesc Jack O’Lantern (Dovleci de Halloween). Acestea sunt ușor de sculptat cu ustensile de bucătărie simple (nu uitați să gătiți supă de sezon delicioasă sau plăcintă picantă de dovleac cu carne). Un felinar pare izbitor, dar grupuri întregi dintre ele sunt și mai interesante. Pentru ca petrecerea dvs. de Halloween să capete o atmosferă și mai atmosferică, sunt prezentate aici câteva decorațiuni amuzante, dar de bun gust.

Decor cu efect înfricoșător

creepy halloween decorations spider web desert masă covor dovleac alb

Puteți decora camera principală a petrecerii în acest fel cu țesături zdrențuite. Acesta este un mod minunat de a imita pânzele de păianjen. Apoi mai distribuie câteva dovleci. După cum puteți vedea, acestea nu trebuie neapărat să fie sculptate pentru a arăta atractive.

Portrete paranormale

portrete-paranormale-cu-lumini-LED-DIY-Halloween-idee

Încântați-vă spațiul de locuit cu fotografii ciudate ale familiei și strămoșilor.

Pasul 1: Faceți copii alb-negru ale portretelor familiei dvs. pe hârtie normală pentru imprimantă și tăiați-le în funcție de ramele foto finalizate.

Pasul 2: Pentru a da fotocopiilor un aspect vechi, spălați-le ușor cu un burete dintr-o soluție foarte diluată de vopsea neagră amestecată cu apă. Lăsați hârtia să se usuce. O alternativă este utilizarea ceaiului rece sau a cafelei (fără lapte, desigur).

Pasul 3: Folosind un cuțit foarte ascuțit, tăiați cu atenție ochii din fața portretelor

Pasul 4: deschideți rama înapoi, scoateți paharul, apoi așezați portretul strămoșului înăuntru.

Pasul 5: Plasați mici LED-uri roșii în orificiile pentru ochi. Adăugați tușele finale cu pânze de păianjen false.

Pentru imagini înfiorătoare, tăiați triunghiuri mici din hârtie albă și dați portretelor voastre paranormale colți!

Misterios Idei de iluminat de Halloween

dovleci de Halloween

Luminile de tavan strălucitoare nu sunt deloc de dorit pentru Halloween. Nu vor adăuga atmosfera de petrecere supranaturală. Poate, iluminare cu LED electrică limitată sau iluminare dramatică direcțională sau de accent. Încercați să acoperiți lămpile cu o țesătură neagră gossamer, astfel încât iluminarea să fie supusă. Dacă doriți să faceți aceste nuanțe temporare mai „orbitoare”, lipiți pe material pietre prețioase strălucitoare sau luni metalice și stele. Lumina lumânărilor este cea mai impresionantă și adecvată formă de iluminare de Halloween și va avea cel mai bun efect al tău înfiorător Decoratiuni de Halloween a arăta.

NB. Vă rugăm să vă asigurați că toate lumânările sunt securizate și ferite de foc, altfel ar putea fi fabulos Petrecere de Halloween transformă-te într-un coșmar în viața reală!

Cum să faci sfeșnice în decorațiuni înfricoșătoare de Halloween

Ideea de petrecere de Halloween pentru suportul lumânării DIY

Pentru a crea o iluminare super atmosferică, aveți nevoie de ceva suporturi de lumânări din sticlă simplă sau chiar borcane cu gem.

Pasul 1: Măsurați înălțimea și circumferința suportului pentru lumânări de sticlă pe care îl decorați.

Pasul 2: Scanați sau descărcați o imagine ciudată, minunată alb-negru pe computer. (Nu uitați să verificați restricțiile de copiere) apoi utilizați Adobe Photoshop sau un software similar pentru a ajusta dimensiunea și formatul fiecărei imagini individuale pentru a se potrivi cu sticla sau cutia dvs..

Pasul 3: Când imaginea are dimensiunea corectă, imprimați-o. Lăsați-l să acționeze câteva minute pentru a permite cerneala să se usuce complet.

Pasul 4: tăiați hârtia astfel încât să aibă dimensiunea sfeșnicului și să fie cu 1,5 cm mai lată decât circumferința sa.

Pasul 5: Înfășurați hârtia strâns în jurul suportului pentru lumânări din sticlă și fixați suprapunerea cu bandă dublă. Adăugați o lumânare la lampa fantomatică și aprindeți-o!

Pentru o altă formă de aprindere a lumânărilor „faceți-o singur”, la fel de eficientă și distractivă – vă rugăm să citiți mai departe.

Luminați-vă drumul cu felinare de Halloween Conserve

DIY cutie de conserve instrucțiuni de iluminat de Halloween

Pentru acest super înfiorător Decor de Halloween veți avea nevoie de: cutii de tablă, un burghiu de 3,17 mm, șuruburi, mize de lemn sau bețișoare de mătură, vopsea de pulverizare neagră, albă și portocalie și o cantitate de lumânări.

Pasul 1: spălați conservele și scoateți etichetele

PASUL 2: Umpleți cutiile cu apă și înghețați-le.

PASUL 3: Găuriți găurile prin partea laterală a cutiilor și una pe fund.

Pasul 4: îndepărtați gheața și pulverizați cutiile cu vopselele.

PASUL 5: Găuriți o gaură în tija de lemn și introduceți-o în pământ.

Pasul 6: Atașați borcanul pe bețișor de mătură și aprindeți lumânarea.

Efecte de iluminare simple, dar impresionante, pe care le puteți folosi an de an!

Idei de decorare a petrecerii de Halloween

idei de decorare petrecere halloween

Așadar, am constatat că iluminarea este importantă pentru crearea unei stări de Halloween potrivite și că lumina lumânărilor este preferabilă. Combinați lumânări pâlpâitoare cu dovleacul grotesc Jack O’Lantern, frunzișul sezonier și portretele voastre paranormale ciudate și sunteți pe cale să vă perfecționați Petrecere de Halloween a pregati. Îmbunătățește-ți înfiorătorul Decoratiuni de Halloween Continuați cu pânze de păianjen false, praf și poate frunze uscate pe podea și sunteți cu adevărat pregătiți pentru o petrecere interesantă de Halloween.

de Jaz

Decorațiunile înfiorătoare de Halloween sunt o atracție dramatică la intrare

Ideea de decorare a ușii de intrare de Halloween

decor pridvor halloween

Decor de pridvor de Halloween

Decor de pridvor de Halloween

        băuturi înspăimântătoare de Halloween – decorare de petrecere – Mână de gheață

decor de petrecere a băuturilor de Halloween

Vrăjiți petrecerea cu decorațiuni de Halloween super înfiorătoare

efecte-înfiorătoare-masă-de-petrecere-Halloween

ideea de decorare în aer liber Halloween