Decor și sărbători, design interior

Proiectarea unui birou la domiciliu – idei practice de amenajare

Configurare acasă-birou-acasă

Creeaza una studiu intern, acest lucru nu este doar practic, ci și arată bine. Avantajul unui dulap acasă este că cunoașteți bine spațiul disponibil. Chiar dacă nu aveți mult spațiu liber, puteți face biroul acasă confortabil, astfel încât să vă simțiți confortabil acolo. Vă vom oferi câteva sfaturi practice despre cum să faceți acest lucru.

Proiectează-ți biroul de acasă – găsește locul potrivit

mobilier-birou-acasă

Primul lucru de ales este unde anume. Camera nu trebuie să fie mare, dar trebuie să fie separată de celelalte camere. Găsiți o insulă însorită în casă unde vă puteți concentra în liniște. Un dulap în dormitor nu este o opțiune bună – la urma urmei, nu doriți să vedeți biroul înainte de a merge la culcare. Camera mansardă, pe de altă parte, este o alternativă bună pentru studiu intern.

Home office – organizează un sistem practic de rafturi

mic-studiu-alb

După ce ați găsit locul potrivit pentru dvs. studiu intern veți găsi mobilierul potrivit pentru aceasta. Mai întâi, găsiți un loc pentru birou și computer, astfel încât să fie bine luminat – optim atunci când lumina nu cade direct pe ecran. Dacă este necesar, puteți cumpăra perdele sau draperii. Alegeți un sistem de rafturi sau pur și simplu folosiți un dulap unde totul își are locul potrivit și este ușor de accesat.

Home office – culori și decor

confortabil-acasă-studiu-verde

Spre deosebire de birou, puteți alege schema de culori și decorul pentru studiu intern arată imaginația și creativitatea lor. Cel mai important lucru este că te simți confortabil acolo. Culorile îndrăznețe vă vor obosi ochii după o oră. În schimb, puteți opta pentru culori pastelate care creează combinații interesante – galben, coral sau albastru pot fi folosite ca accente. Roșul poate servi drept decor. Decorați-vă studiu intern cu fotografii și flori proaspete și creează o stare de spirit inspirată.

Fotografii ca decorațiuni de perete

Idei de decorare perete dulap

Dulap practic de design interior

Studiu-proiectare-practică

Cameră mică – accente roz

Cabinet-cameră mică

Dulap elegant acasă

elegant-cabinet-acasă

Studiați cu flori ca decor

Studiu-motive-florale-decorare-design

Proiectează biroul acasă

Proiectare acasă-birou-acasă