Decor și sărbători, design interior

Apartament la mansardă cu două etaje în China

Proiectat de studiourile Kokai

 fațadă modernă din sticlă la mansardă

Acest uimitor apartament mansardă cu două etaje  va încânta toți fanii designului interior estetic. Apartamentul este situat în Shenzen, China și respectă toate principiile designului interior modern. Designul interesant se caracterizează prin mobilier modern și, în același timp, creează o relație cu natura.

Apartament la mansardă cu două etaje, cu design interior modern

decor modern mansardă apartament

Dacă vă îndoiți dacă această combinație este posibilă, vă puteți convinge de aceste înregistrări – designerii studiourilor Kokai au folosit o mulțime de imaginație pentru a crea o zonă interioară interesantă care se conectează perfect la zona exterioară. the apartament mansardă cu două etaje oferă o ambianță confortabilă și luxoasă. Poate din cauza alegerii țesăturii – lemnul este prezent peste tot în apartament – rafturile din lemn, podelele din lemn sau pereții îmbrăcați în lemn fac ca interiorul să arate confortabil. Interiorul este spațios, dar mobilat confortabil. Nimic nu a fost cruțat pentru a-i face pe rezidenți să se simtă confortabil. Mobilierul din piele și o masă mare de luat masa promit multe ore plăcute.

Lux și confort – apartament mansardă cu două etaje în Hong Kong

apartament modern la mansarda

Cu acest proiect, designerii din Studiouri de cocaină stabiliți obiectivul mobilării camerelor dinamic și funcțional. Stejar, plăci de marmură venețiană și iluminare modernă setează accente și conectează în același timp toate camerele. Priveliștea frumoasă a orașului își dă seama datorită decorului simplu și fațadei vitrate. Lucrările de artă și sculpturile moderne contribuie la crearea unui aspect contemporan. the apartament mansardă cu două etaje este un exemplu excelent al modului în care designul interior poate crea o bună dispoziție.

mansardă modernă – design interior

scaun modern la mansarda din piele

design interior modern – apartament luxos la mansardă

interior elegant la mansarda

sufragerie elegantă modernă

masa moderna din lemn masa

fațadă elegantă din sticlă

apartament modern la mansarda zona exterioara

Terasă pe acoperiș cu mobilier modern

masa moderna de sticla pe terasa acoperisului

fațadă modernă din sticlă

elegant-sticlă-fațadă-mansardă-Chinabaie modernă cu podea din lemn

cadă la mansardă modernă

design minimalist al dormitorului

apartament elegant la mansarda

Apartament modern duplex de la SAOTA – confort de locuit pentru cerințe ridicate