Decor și sărbători, design de unghii

Creați-vă singuri unghii roz – 24 de modele și sfaturi moderne pentru unghii

Unghii roz-face-it-yourself-unghii-modele-alb-roz-accent-modern

Este întotdeauna plăcut să poți avea grijă și să faci singur unghiile. Deci, nu numai că economisiți bani, dar veți primi cu siguranță laude pentru designul de succes al unghiilor. Dacă nu sunteți cu adevărat dornici să experimentați, dar doriți totuși să așteptați cu nerăbdare o manichiură atractivă, atunci puteți unghii roz fă-o și tu. Nuanțele deschise, cum ar fi roz deschis și moale, roz lapte și tonurile nud, arată deosebit de naturale și frumoase, modelele necomplicate pot fi ușor evocate. Citiți mai departe pentru a afla cum!

Faceți-vă singuri unghiile roz – curățați-le și îngrijiți-le mai întâi

Unghii roz-face-it-yourself-modele-unghii-franceză-dungi-sfaturi-îngrijire

Dacă unghiile dvs. sunt viu colorate, care au, de asemenea, adesea o opacitate slabă, ar trebui să le curățați și să le modelați frumos. Reziduurile de oje trebuie îndepărtate în orice caz, apoi modelează unghiile cu săgeți, scurtează-le cu tăietorul de unghii, dacă este necesar. Sfatul nostru: din păcate, unghiile foarte lungi nu sunt chiar moderne în zilele noastre. Dimpotrivă, cele scurte și medii-lungi sunt la modă.

Faceți-vă singuri unghii roz – folosiți produse, ajutoare și instrumente adecvate

Unghii roz-face-it-yourself-unghii-modele-unghii-oja-unelte-unelte

O condiție prealabilă importantă pentru o manichiură de succes este, desigur, produsele calitative, care nu înseamnă neapărat produse scumpe, de marcă. Oja pe care o ai de un an sau mai mult este cel mai bine să o arunci la coș. Oja își schimbă consistența în timp, devine groasă și nu este ușor de aplicat. Datorită stratului gros, nu se poate usca corect și riscați să vă stricați întregul design al unghiilor. Produsele scumpe se păstrează cel mai bine la frigider și nu agită flacoanele puternic înainte de utilizare, ci lasă-le scurt pe o parte și apoi pe cealaltă.

Unghii cu gel roz: Aceste modele de unghii viu colorate vă vor pune într-o dispoziție bună!

Unghii din șelac – tot ce trebuie să știți despre tendința unghiilor!

Tendința feminină a unghiilor baby boomer unghii – 50+ idei și instrucțiuni DIY

Nuanțe deschise și unghii roz nud – pentru unghiile naturale, bine îngrijite 

Unghii roz-face-it-yourself-unghii-desene-nud-roz-deschis-natural

Când nu puteți investi mult timp într-o manichiură de casă, păstrați-vă unghiile roz. Nu uitați că mai mult ar putea fi mai puțin. Luați o nuanță roz naturală proaspătă și purtați un strat superior extra lucios.

Alb – faceți singur unghiile roz – combinație de culori dulci

unghii-roz-face-it-yourself-unghii-modele-franceză-trandafir-aur-oval

Combinația de culori alb și roz creează un aspect drăguț, fetiș și este deosebit de potrivit pentru primăvară. Vopsiți o treime din unghii în alb și restul roz. Desigur, este posibil și invers. Pentru a obține o linie precisă, utilizați bandă adezivă specială, bandă, pentru proiectarea unghiilor.

Manichiura franceză reinterpretată – unghii roz

roz-unghii-face-it-yourself-unghii-modele-roz-alb-modern-jumătate

Toată lumea știe manichiura franceză și a devenit un pic plictisitoare. Inspirat de varianta clasică, atât de delicată și elegantă în același timp, poate fi creată o versiune jucăușă. Poartă roz de lapte delicat ca bază și înlocuiește banda albă cu una din aur roz la modă.

Franceză, dar diferită – alb, roz deschis și aur roz

roz-unghii-face-it-yourself-modele-de-unghii-franceză-roz-alb-trandafir-auriu

Manichiura lunară pare similară, dar invers. Arcul obișnuit de pe marginea unghiei este transferat în partea superioară a bazei unghiei. Decideți una dintre cele două variante sau utilizați tehnicile într-un design de unghii. Apoi, este indicat să optați pentru nuanțe delicate și nu pentru cele cu contrast ridicat.

Faceți-vă singuri unghii roz, dar aur roz

roz-unghii-face-it-yourself-unghii-modele-franceze-trandafiri-dungi-aurii

Aurul roz este o tendință clară nu numai în designul unghiilor, ci și în modă și bijuterii. Străluceste și strălucește cu o eleganță rafinată, nu la fel de intruzivă ca argintul și aurul, este, de asemenea, potrivit pentru utilizarea de zi cu zi.

Asigurați-vă unghiile roz ușor și eficient – roz moale și auriu

roz-unghii-face-it-yourself-unghii-modele-trandafir-aur-geometrice

Rozul pal și aurul se pot combina bine. Puteți evoca formele geometrice rapid și curat folosind tehnica benzii. Asigurați-vă că fiecare strat de ojă se usucă foarte bine.

Unghii roz și sclipici auriu – discret, special și de petrecere

roz-unghii-face-it-yourself-unghii-modele-sclipici-auriu

Funcționează foarte ușor cu luciu de sclipici, pe care îl aplicați peste unghiile roz. Strălucirile strălucesc în lacurile sclipitoare, care uneori sunt foarte fine și creează un efect metalic. Există, de asemenea, unele în mod transparent, care conțin particule de diferite dimensiuni. Al doilea poate fi implementat ca efecte ombre în manichiura subtilă.

Unghii roz cu efect ombre și sclipici

roz-unghii-face-it-yourself-unghii-modele-ombre-sclipici-fragede-ovale

Ombre este actual în stilul de păr și, de asemenea, în designul unghiilor. Efectul este realizat de profesioniștii care folosesc tehnici de tamponare sau pulverizare. Pentru aceasta sunt necesare două culori, deschise și puțin mai întunecate, care ar trebui să se amestece ușor una în cealaltă.

Unghii Ombre cu paiete – roz și alb

roz-unghii-face-it-yourself-unghii-modele-ombre-roz-alb-sclipici

Adăugați o notă de finisaj plină de farmec cu un strat de lac superior cu efect de sclipici. Sfatul nostru: vopsiți unghiile într-o nuanță mai deschisă, apoi pe cea mai închisă, asigurați-vă că culorile se potrivesc corect unul cu celălalt.

Unghiile roz și argintiu accentuează doar o unghie

roz-unghii-face-it-yourself-unghii-modele-roz-argintiu-sclipici-accent

Unghiile roz simple pot rezista destul de bine la sclipici. Mergeți după argint sau aur, în funcție de bijuteriile pe care le purtați și pe care le preferați.

Cine a spus că roșul și rozul nu merg împreună??

roz-unghii-face-it-yourself-unghii-modele-roz-roșu-sclipici

Roșu și roz nu merg împreună, sfătuiți experții în modă. Astăzi, da. Unghiile roz cu accente roșii se potrivesc bine cu primăvara și vara, asigură o dispoziție și mai însorită. Pur și simplu vopsiți unghiile într-o varietate de moduri, într-un singur sens și într-un fel.

Faceți-vă singuri unghii roz-roșii – manichiură pentru inimă

roz-unghii-face-it-yourself-unghii-modele-inimă-roșu-roz-roz deschis

Manichiura inimii este, de asemenea, o tendință în designul unghiilor care nu trebuie revendicat. Pe vârful degetelor, vopsiți inimi mici în roz și puțin mai mici dedesubt. Sfatul nostru: alegeți oja în culori dulci, precum roz, zmeură sau roșu căpșuni.

Manichiura inimii pe unghii cu gel – puncte albe, roșii, roz și drăguțe

unghii-roz-face-it-yourself-unghii-modele-unghii cu gel-albe-roz-roșii-inimioare

Unghiile cu gel se pretează la numeroase experimente când vine vorba de proiectarea unghiilor și, de asemenea, durează mai mult. Un alt avantaj este că pot fi evocate efecte transparente. Această variantă a manichiurii inimii este foarte drăguță și ușoară. Folosiți peria de ojă pentru a forma o inimă la vârful unghiei. Pe celălalt deget, doar lăsați pata transparentă – vopsiți totul, cu excepția inimii în culori.

Unghii roz cu modele jucăușe – imprimeu leopard

roz-unghii-face-it-yourself-modele-unghii-modele-moda-leo-print

Vă puteți răsfăța cu unghii roz extravagante inspirate de podium dacă alegeți pur și simplu o țesătură cu modele frumoase de la ultima prezentare de modă. Lasă-l să acționeze ca inspirație și încearcă să imite designul.

Unghii roz – creați singuri modele în zig-zag

roz-unghii-face-it-yourself-unghii-modele-model-zig-zag-roz-liliac

Modelele în zig-zag sunt foarte populare, dar nu sunt ușor de realizat. Din fericire, astfel de benzi adezive gata preparate sunt disponibile în farmacie. Acest lucru creează dungi regulate în zig-zag de aceeași grosime și lățime și nu există nici o urmă de linii strâmbe.

Zahar drăguț cuie roz – instrucțiuni

roz-unghii-face-it-yourself-unghii-modele-model-bomboane-trestie-buline-alb-roz deschis

Inspirat de acadea, acest design de unghii arată ca un deliciu. O combinație feminină de roz pal și alb pentru femeile care se simt spontane și tinere ca fetele.

Creați-vă singuri puncte și inimi în alb și roz

roz-unghii-face-it-yourself-unghii-modele-alb-deschis-roz-model-trestie de bomboane

Pentru a stăpâni mici puncte frumoase, puteți folosi un ac de păr sau vârful unei scobitori. Puteți vopsi o inimă cu mâna liberă sau puteți face un șablon din bandă adezivă.

Un design de unghii girly – culori pastelate și trandafiri 

roz-unghii-face-it-yourself-unghii-modele-trandafiri-triunghiuri-geometrice

Pentru un design romantic al unghiilor cu trandafiri, ar trebui să puteți folosi periile mici puțin mai practicate. Instrucțiunile de imagine sunt pentru cei care sunt avansați, dar oricine poate evoca rapid modelul geometric – tehnica benzii ajută și aici. Sfatul nostru: asigurați-vă că obțineți o bandă adezivă subțire specială pentru proiectarea unghiilor și stăpâniți tot felul de forme geometrice pe unghii.

Unghii roz ascuțite, cu accente rock

roz-unghii-fă-te-singur-unghii-modele-vârf-alb-deschis-roz-auriu

Forma unghiilor ascuțite este foarte modernă în ultima vreme. Cu toate acestea, unghiile perfect ascuțite și ascuțite pot fi o adevărată provocare. Sfatul nostru: determinați centrul fiecărei unghii și folosiți o săgeată pentru unghii pentru a modela în mod regulat pe ambele părți.

Unghiile în formă de migdale în alb și roz lapte

roz-unghii-do-it-yourself-unghii-desene-cu-vârf-alb-roz-formă de migdale

Asigurați-vă personal designul unghiilor – sfaturi

roz-unghii-face-it-yourself-unghii-modele-dungi-franceze-greșit-corect

Pentru a realiza personal un design perfect și eficient al unghiilor, sunt necesare instrumente speciale. Nu faceți compromisuri și nu înlocuiți șabloanele autoadezive cu bandă simplă. Totul este deja disponibil în farmacii și este sigur că va fi unul lângă tine.

* Modele de unghii în culori pastelate cu trandafiri de la Divine Caroline

* Manichiură inimă în roz și roșu de la Blush Hour

* Pentru unele dintre instrucțiunile pas cu pas, consultați Lulus Nail Designs