Decor și sărbători, carnaval

Realizați personal costume de carnaval pentru grupuri – 18 idei

În curând va începe februarie și Mardi Gras va veni cu sesiuni distractive de costume și baluri mascate. Prietenii se întâlnesc, zgomot amuzant și muzică pot fi auzite peste tot. Pentru toți petrecăreții care doresc să petreacă acest sezon festiv de neuitat, avem unele minunate Costume de carnaval pentru grupuri compilate într-o listă. Pentru orice clică excitată care dorește să iasă în evidență din mulțime, purtarea acelorași haine a fost întotdeauna o idee bună. Aceasta este ocazia ta de a arăta că ai venit la petrecere cu familia sau cât de cool se poate distra echipa ta de colegi. Ideile oferite nu numai că îți aduc multă distracție în zilele grozave, ci sunt potrivite și pentru a te face singur. Varietatea este grozavă, imaginația ta este limita!

Do-it-yourself-make-super-mario-joc-video-printesa-piersica-luigi-toad-baloane pentru grupuri

Costume de carnaval pentru grupuri: petrecerea începe cu participarea

Costume de Mardi Gras pentru grupuri de hârtie cu trei foarfece de piatră

Atunci când alegeți ținuta festivă potrivită pentru mai multe persoane – prieteni, membri ai familiei sau colegi – gândiți-vă din nou la obiceiurile tuturor și luați în considerare caracterul fiecărei persoane. După luarea deciziei corecte, materialele costumului trebuie îngrijite. Festivalul începe cu pregătirea comună!

Realizarea de costume de carnaval pentru grupuri – nu neapărat complicat

Costume de carnaval fă-o singur pentru efectele de grup-domino-negru-alb-puncte-domino

Aici un grup de fete amuzante au luat efectul domino ca inspirație pentru costumele lor de carnaval pentru domino. Această idee are avantaje bune pentru un cuplu – hainele alb-negru în acest caz nu sunt doar amuzante, ci și elegante și pot fi observate de departe. Efectul domino poate fi reprezentat în imagini de neuitat.

Costum de domino Tinker pentru un grup cu țesătură pe care să se lipească

Există mai multe moduri de a face un costum de domino. Mai întâi decideți-vă hainele negre care vă vor servi drept bază pentru costumul dvs.: rochii mini, jambiere cu tunici, bluze negre cu mâneci lungi cu pantaloni sunt grozave. Apoi decupați cercuri și linii din țesătură de fier în alb și urmați instrucțiunile producătorului pentru a le fixa pe articole de îmbrăcăminte.

Costume de grup pentru carnaval – idei creative și amuzante pentru carnaval

Configurați-vă singur costumul Sesame Street – idei pentru copii și adulți

25 de idei excelente de costume de grup pentru prieteni și familie

Motivul cărții de joc se potrivește bine jucătorilor puternici

Costume de Mardi Gras pentru grupuri-fac-joc-cărți-femei-alb-negru-roșu

Simbolurile pieselor dreptunghiulare din carton devin cu ușurință efecte pentru rochiile elegante fără bretele. Astfel de costume de carnaval pentru un grup de femei cu accente roșii și negre aduc o atitudine amuzantă.

Lasă prietenia ta să strălucească

costume de carnaval grupuri-face-te-scrabble-scrisori-tabele-negru-galben-petrecere

Toate jocurile de societate pot servi drept inspirație pentru costumele de carnaval pentru grupuri – Scrabble, „Mensch ärgere dich nicht”, „Monopoly” sau de ce nu „Cărți împotriva umanității”. Gândiți-vă la jocul preferat cu care ați avut cele mai amuzante momente și care vă va conduce la o decizie corectă.

Motivele pentru mâncare și băutură se transformă în costume elegante de carnaval

costume de carnaval grupuri-fac-femei-milkshake-cires-floricele-rochii

Ceea ce vă place în mod deosebit să mâncați și să beți împreună cu prietenii dvs. poate deveni inspirația pentru designul costumului. Această idee vă oferă, de asemenea, posibilitatea de a obține propriul stil de îmbrăcăminte în timpul Mardi Gras.

Accesoriile dau tonul festiv

costume de carnaval-grupuri-fă-te-tu-singur-cireș-frisca-bricolaj-DIY-foarfece-hârtie-roșie-artificială bumbac-alb

După cum se arată mai sus, doar un accesoriu de petrecere poate transforma îmbrăcămintea într-un costum de Mardi Gras. Urmați aceste instrucțiuni simple și prietenii dvs. dacă vor să se simtă ca niște cireșe pe vârful tortului.

O altă idee gustoasă

costume de carnaval-grupuri-face-te-sushi-sos-soia-nori-somon-orez-alimente-albe

Motivele sushi din costumele de carnaval ale unui grup pot fi cu ușurință imitate. Unul dintre ei joacă sticla cu sosul de soia – se spune că este îmbrăcat în negru. Pentru a apărea ca niște rulouri de sushi cu nori, o pernă care seamănă cu rădăcina de somon este atașată în jurul stomacului cu o eșarfă neagră.

O idee foarte simplă și colorată

costume-carnaval-grupuri-te-faci-te-tricouri-culori-litere

Deghizarea de carnaval pentru fanii lui M&M’s pot fi realizate cu ușurință dacă grupul a decis costumele care arată împreună în ultimul moment. Comandarea tricourilor în culorile corespunzătoare cu litera logo-ului dulciurilor preferate nu durează mai mult de două zile. Trebuie doar să cunoașteți dimensiunile potrivite ale îmbrăcămintei.

Inspirați-vă din rețelele de socializare

costume-de-carnaval-grupuri-fac-tu-singur-social-media-twitter-facebook-instagram

Iată sfatul pentru toți fanii Facebook, Twitter și Instagram. Fiecare dintre prietenii tăi desenează sigla pe o imagine de mărimea corpului lor superior, rotunjește colțurile cutiei și ești cu toții pregătiți pentru Carnaval.

Costume de carnaval pentru grupuri cu un stil vestimentar comun

costume-de-carnaval-grupuri-face-te-steampunks-DIY-umbrela-cilindru-simplu

Un grup poate arăta tuturor participanților că vor să se distreze împreună împreună în stilul lor preferat. Fie că sunt steampunk-urile sau hippies-urile, un efect extraordinar nu este greu de realizat cu hainele și bijuteriile potrivite.

 Figurile Martoschka – pentru toți cei care sărbătoresc colorat

costume de carnaval-grupuri-te-faci-te-matryoshka-păpușă-copii-machiaj-basma-țesături-colorate

Toate resturile colorate de țesătură vin în ajutorul acestei idei de costum. Merge bine cu familiile cu doi sau mai mulți copii, cu grupuri de prieteni cu înălțimi diferite. Cu baticele colorate, șorțurile și obrajii tipici înveliți în roșu ai păpușilor matryoshka, bărbații arată deosebit de ridicoli.

Costumele fanilor filmului de la Mardi Gras fac întotdeauna o impresie specială

costume-de-carnaval-grupuri-fac-it-yourself-vrăjitori-oz-femei-DIY-dorothy-gale-conserve-om-rău-vrăjitoare-westens

Personajele eroilor filmului nu sunt greu de imitat. Rochie, jambiere, cizme de culoare argintie și o pâlnie ca o pălărie sunt toate necesare pentru a arăta ca omul de tablă din „Vrăjitorul din Oz”. Dorothy Gale din grupul tău trebuie să poarte o rochie de fată și să aducă un câine – o jucărie și de ce nu propria ei preferată.

Două idei pentru realizarea tancurilor Ninja Turtles

costume-de-carnaval-grupuri-te-faci-tu-cu-țestoasele-ninja-DIY-ruecksack-verde

Hainele în verde și jucăriile corespunzătoare cu arme ninja vă vor transforma grupul de prieteni în eroii comici populari din anii 90.

„Breaking Bad” – entuziasmul crește

costume de carnaval-grupuri-fă-te-rupere-rău-serie-tv-heisenberg-jesse

Costume de protecție galbene, măști de respirație de protecție, o pereche de cârje – acestea sunt atributele clicei Heisenberg și Jesse. Rochia, realizată dintr-un sac de nailon și umplută cu cutii albastre, ajută doamnele să participe la această idee.

Costume de carnaval pentru grupuri – Prințesele Disney

costume-carnaval-grupuri-te-faci-te-prinse-disney-rochii-peruca-femei

Romanticul este aproape de inima majorității femeilor. Halatele și perucile cretate sunt accesoriile perfecte pentru toți jokerii.

Fanii machiajului s-au îmbrăcat împreună de Mardi Gras

costume-de-carnaval-grupuri-fă-te-singur-DIY-lac-de-unghii-culori-pălării-fuste-logo

Sigla unui brand preferat poate uni vizual costumele de carnaval ale grupului dvs. Materialele de artizanat necesare sunt foi de carton colorate, haine în tonuri neutre – negru sau alb. Și buna ta dispoziție!

Este, de asemenea, distractiv cu colegii de la Mardi Gras

costume-de-carnaval-grupuri-te-creezi-colegii-NYSE-grafice-litere-roșii-autocolante-tricouri

Profitați de ocazie pentru a vă distra cu colegii despre activitățile de zi cu zi. Creezi atmosfera distractivă cu creativitate în costumele de carnaval. Fiecare profesie este o sursă infinită de inspirație.

101 dalmați – clasic în îmbrăcăminte de carnaval în negru, alb și roșu

costume de carnaval-grupuri-fă-te-tu-dalmatine-cruella-de-vil-alb-negru-roșu

Blugi cu bretele, tricouri galbene și pălării – suntem The Minions

costume-de-carnaval-grupuri-te-faci-minioni-galben-albastru-blugi-pălărie-ochelari-colegi