Decor și sărbători, bucătărie

Decoratiuni moderne de bucatarie pentru orice gust

Design modern de bucătărie cu blaturi albe

Bucătăriile sunt adesea denumite „inima casei” – un loc în care familia și prietenii să fie împreună. Decor modern de bucătărie creează atmosferă și, dacă este planificat corespunzător, poate fi un mediu fabulos și distractiv pentru muncă. Este posibil să se potrivească stilului arhitecturii existente a unei case Decorarea bucătăriei a dicta. Pe de altă parte, este probabil să fie o nouă formă de Decorarea bucătăriei A fi introdus astfel încât interiorul bucătăriei să fie transformat și să se creeze o dispoziție sau un aspect special.

decor minimalist de bucătărie albă

decor minimalist de bucatarie

Decor modern de bucătărie cuprinde o gamă foarte largă de stiluri, de la chicuri industriale ultra-moderne și futuriste, sofisticate până la tendințele tradiționale ale casei de oraș, sau modele rustice confortabile. Aici sunt ilustrate unele dintre cele mai interesante și la modă Decorarea bucătăriei Proiecte.

Cel mai modern Decorarea bucătăriei va îmbrățișa combinații de culori de modă 2012, unite cu o varietate de materiale fantastice. Oțelul, plasticul și laminatele sunt adesea prezentate în bucătăriile industriale sau minimaliste. Acestea pot fi făcute mai primitoare și mai atmosferice prin încorporarea nuanțelor strălucitoare de portocaliu sau a culorilor exotice de fructe de pădure. Albul, roșul și negrul sunt culori populare într-o bucătărie modernă simplificată. Galbenul devine viață și energie în Decorarea bucătăriei aduce indiferent de stil. Tonurile de verde răcoritor vor crea întotdeauna un mediu natural calmant în bucătărie.

Tonuri de verde răcoritor

Decor de bucătărie proaspăt cu un element verde

Pardoseli de piatră în Decorarea bucătăriei va arăta fie rustic, fie șic în funcție de destinație. Blaturile rafinate din marmură sau granit sunt opțiuni clasice de blat, adăugând calitate și stil oricărui decor de bucătărie. Lemnul este întotdeauna un material popular în lume Decorarea bucătăriei. Acest lucru poate fi lăsat neprelucrat, astfel încât boabele și căldura culorii naturale să poată fi savurate, sau vopsite pentru a se armoniza cu culorile dominante din bucătărie. Pentru designul interior cel mai modern și extrem, betonul, metalul, sticla și plasticul sunt combinate. Pentru un decor modern de bucatarie, este șocant de diferit, dar și frumos.

De la Jaz

Tendințe moderne de decorare a bucătăriei

Tendințe în decorul bucătăriei

design confortabil din lemn pentru decorarea bucătăriei

Accent colorat în decorarea bucătăriei

Decor elegant de bucătărie în alb și negru

Accent colorat în decorarea bucătăriei

decor minimalist de bucatarie

mobilier elegant de bucătărie