Covoare și covorase

Modele de covoare cu modele colorate

modele de covoare din mix colorat alfa

the Modele de covoare din alfa folosește ideile clienților lor pentru a crea modele neobișnuite de covoare. De fapt, sunt capabili să fabrice covoare reversibile țesute manual, în doar 10 până la 12 săptămâni. Facilitățile companiei sunt situate în Peru, unde se produce în mare măsură alpaca cu fibre fine. Prin urmare, acestea sunt alfa Modele de covoare produs din această substanță fibroasă, precum și dintr-un amestec de lamă și blană de oaie. Originale, superbe și artistice, aceste rogojini colorate sunt, fără îndoială, unice și vă pot influența foarte mult designul interior. Unicul Modele de covoare Alpha poate fi descris pe scurt în trei termeni – calitate, măiestrie și creativitate – ceea ce îi va face cu siguranță speciali.

Forme neobișnuite de modele de covoare

modele de covoare din cercuri alfa gri

Un exemplu de interesant Modele de covoare este covorul gri de la Alpha. Pentru acest model, sunt înnodate covorașe rotunde mici din diferite materiale.

Modele colorate de covoare de la Alpha

modele de covoare din motiv alfa violet

Un alt model pentru colorat Modele de covoare este matul într-o paletă alb-violet. Covorul de formă dreptunghiulară este împărțit în două câmpuri diferit colorate în violet și alb printr-o linie neagră.

Design covor cu forme rotunde în gri

modele de covoare după model rotund alfa

Covor de lână de la Alpha în alb și violet

modele de covoare din element de culoare alfa