Covoare și covorase

Design tridimensional de covor pentru podea și perete

 Culoare pardoseală pardoseală din lemn azuriu

Designerii brandului nobil Fabrica au creat o colecție extraordinară în colaborare cu Tai Ping, una dintre cele mai importante companii de covoare înnodate manual. Designerii au surprins cu cele creative Proiectarea covoarelor Idei care leagă podeaua de perete. Expoziția a fost prezentată la Paris în timpul târgului de textile.

Design modern de covor inspirat de natură

Proiectează o idee creativă cascadă semicirculară

Natura a servit ca inspirație – covoarele erau decorate cu modele precum picături de ploaie, copaci căzuți și cascade. Cele nouă modele au prezentat noul concept imaginativ pentru viitorul Proiectarea covoarelor – Sunt mai mult ca elemente decorative sau piese de mobilier decât covoare. Designerii de Fabrica au Tai Ping Am vizitat fabrica și am aflat mai multe despre procesele de producție. Și-au pregătit schițele la fața locului. Poziționarea parțial verticală a reprezentat o provocare majoră, mai ales din cauza greutății covoarelor. Dar nimic nu este imposibil în Tai Ping – iar ideile de design îndrăznețe au fost implementate rapid. Rezultatul final al cooperării lor cu angajații experimentați ai companiei este impresionant.

Proiectarea sau decorarea covoarelor?

Expoziție verde Idei Târg textil

Futuristul Proiectarea covoarelor Ideile arată o armonie perfectă între natură și oameni. La intrarea în sala de expoziție, vizitatorii au fost impresionați de două covoare interesante. Sunt mai mult ca perdele și sunt decorate cu modele verzi interesante. Efectul este pur și simplu fascinant – covoarele arată ca mușchiul pe fațada casei. Punctul culminant absolut al expoziției a fost în interior – un covor care imită o cascadă. A fost realizat cu multă atenție la detalii – culoarea albastră a apei se schimbă, creând o iluzie optică tridimensională.

Covor sau perdea?

Expoziție textilă Paris Franța

Designerii au prezentat covoare creative pentru perete

Proiectează idei moderne de perete

Expoziția de la Paris

Expoziție Covoare Paris Textile Modele moderne

Designul cascadei

covoare moderne țesute manual schiță târgul de la Paris

Compoziția a trei piese de mobilier cu covoare integrate

frumoase modele de covoare culoare galbenă schiță expoziția de la Paris