Covoare și covorase

Design neobișnuit de covor cu motiv de ștampilă

formă de ștampilă de covor din covor ștampilă violet

Aduceți un mic farmec regal britanic în casa dvs. cu neobișnuitul Proiectarea covoarelor din Covoare de timbre. Colecția de rogojini în formă de ștampilă are, de asemenea, un model cu Majestatea Sa Regina Marii Britanii. Covoarele neobișnuite sunt fabricate din lână 100% din Noua Zeelandă și au fost țesute manual în Valea Kathmandu din Nepal.

Designul covorului sub forma unui timbru poștal

design covor forma stampila din covoare stampila rosa

Dacă te uiți la detalii, poți vedea că marginile covorului au fost concepute pentru a fi identice cu marginile unui timbru poștal real, cu o formă zimțată, pentru a face să pară mai autentic. Covoarele de ștampilă sunt disponibile în diferite culori și dimensiuni și sunt chiar făcute conform specificațiilor clientului. Astfel, sunt potrivite și pentru orice dimensiune a camerei. Fie pe podea, fie pe perete ca decor, acest model neobișnuit de covor este o răcoritoare pentru casa ta.

Designul covorului – colecția

design de covor formă de ștampilă din covoare de ștampilă verde

După cum sa menționat deja, nu puteți utiliza numai covorul de ștampilă ca un covor pentru podea. De asemenea, sub forma unei picturi murale, îți îmbunătățește interiorul și decorează pereții goi într-un mod elegant. Alegeți covorașele într-o nuanță similară cu cea a peretelui sau creați un decor contrastant din două culori foarte diferite.

Model de covor roz în formă de ștampilă

covor-ștampilă-formă-de-ștampilă-covoare-regina Elisabeta

Puteți alege între nouă culori diferite. Îmbunătățiți orice cameră cu accesoriile frumoase. Așa cum arată perfect în sufragerie, poate fi la fel de ușor de utilizat în dormitor, bucătărie, sufragerie sau chiar pe hol. Și dacă nu puteți decide între multele culori, pur și simplu echipați-vă cu mai multe și combinați-le în spațiul dvs. de locuit, deoarece acestea sunt adesea combinate pe plic. Deci, nu mai așteptați, apucați-vă mâinile imediat!

Colecția Stamp Rugs în nouă culori diferite

covor-ștampilă-formă-din-colecția-covoare-ștampilă