Covoare și covorase

Covoarele de lână Shaggy creează o atmosferă confortabilă

design original colorat, cu formă de dreptunghi

Din Covor Shaggy din lână creează o atmosferă confortabilă și confortabilă. Compania olandeză Carpet Signs a creat o colecție de covoare din lână sub numele de marcă Sauvage, care creează o ambianță modernă.

Covoarele Shaggy dau interiorului o lovitură de prospețime

canapea vatră lână colorată sufragerie culoare neutră

Din Covor Shaggy este o țesătură din 97% lână și 3% fire de in. Selecția largă de înălțimi a grămezii este foarte avantajoasă – astfel încât toată lumea să o poată alege pe cea potrivită. De la intrarea în casă, prin zona de living, până la birou – covorul de lână ridică interiorul la un nou nivel de prestigiu și conferă fiecărei camere caracter. Oricine îi place să se simtă confortabil pe canapea în lunile de iarnă va aprecia căldura confortabilă a covorului pentru siguranță. Disponibile în diferite combinații de culori vibrante, covoarele creează o dispoziție fericită și adaugă stropi de culoare interioarelor puriste și minimaliste. Livingul câștigă farmec atemporal, de exemplu, cu un covor de lână într-o culoare neutră. Cei care vor să pună accente în cameră, pe de altă parte, pot opta pentru un covor în galben muștar sau verde închis. Designurile în tonuri de roz și portocaliu sunt potrivite în mod special pentru zona de joacă din camera copiilor.

Covor Shaggy – design de înaltă calitate de la renumitul producător Carpet Signs

Design de grădină, pardoseală din piatră, plante în ghivece

Din Covor Shaggy este în totalitate în tendințe – și din motive întemeiate. Este completarea perfectă pentru interior, mai ales în lunile de iarnă.

Compania olandeză Semn de covor este specializată în producerea de covoare de înaltă calitate. De mai bine de 30 de ani oferă modele atractive cu o fabricație perfectă în fiecare detaliu. Tehnicile tradiționale de înnodare sunt combinate cu pricepere cu procese de producție de înaltă tehnologie, ceea ce permite o anumită flexibilitate. La cerere pot fi produse diferite forme de covor. Compania a câștigat deja prestigiosul premiu Ret Dot de două ori pentru colecțiile sale originale.

Colț de lectură confortabil în camera de zi

Culoare bej plăci de piatră deschisă fotoliu pliabil

Covor rotund Shaggy pentru sala de recepție a clienților

Fotoliu de living amenajat de culoare albastră

Covoarele din colecția Sauvage sunt disponibile în diferite înălțimi și forme de podea

Mobilier din piele canapea fotoliu masuta de cafea design zona joasa de relaxare

Culorile neutre fac camera să pară mai spațioasă

culoare bej idei moderne de decorare living

Spațiu de joacă confortabil în camera copiilor

Lână răsucită și călduroasă, îngrozitoare, căldură

Sauvage este fabricat din 97% lână și 3% in

Firele colorate ale Carpet Holland aleg culorile originale