Covoare și covorase

Covoare moderne – lux din Tibet

Covorul modern tibetan ornează culori puternice

Covoare moderne joacă un rol important în unitate. Respirați o viață nouă în interiorul modern al meșteșugului tradițional tibetan. Celebrele tehnologii de țesut tibetan garantează cu siguranță o înaltă calitate. Noile covoare artistice moderne din Tibet reflectă stilul internațional Art Deco în linii simple. Materialele care sunt folosite astăzi pentru pardoselile camerei de zi – gresie sau parchet și covoare moderne ulterioare, combinate împreună, pot asigura în mod evident confortul și frumusețea uimitoare a unei camere.

Covoare moderne din Asia – semnele distinctive de cea mai înaltă calitate

Design covor tibetan model floral-Tufekian

Covoare moderne din Asia oferă cea mai înaltă calitate a modelelor textile luxuriante. Datorită tehnicilor tradiționale orientale, meșterii tibetani au reunit modele și culori moderne, creând covoare de o frumusețe atemporală și artă modernă. Modelele cu forme abstracte, ornamente naturale, simboluri și câmpuri de o singură culoare sunt utilizate pentru covoarele tibetane. Celebrul designer de covoare James Tufenkian a spus: „Un covor trebuie să definească un spațiu, să fie un punct focal, cu care se armonizează mobilierul. Un covor bun este unul dintre puținele lucruri pe care le-ați putea folosi timp de decenii și ar avea în continuare valoare. “

Covoare moderne – combină vechiul și noul în designul interior

Covorul tibetan proiectează o combinație de culori roșii colorate

Toate covoare moderne din Tibet poate completa cu succes orice design – de la minimalism modern la mobilier clasic la culori și modele vii. Iar pentru cei cu un gust deosebit, aceste covoare pot fi realizate manual după bunul plac. Covoare moderne ajută la amestecul de vechi și nou în designul interior. Covoarele tibetane de lux oferă un decor textil frumos.

Fabricarea covoarelor tibetane – industria mondială

Covoare tibetane proiectează idei

Liderul mondial în designul covoarelor tibetane a creat Tufenkian covoare moderne, care sunt țesute din lână tibetană fină și structurată natural. Singura tehnologie textilă modernă este utilizarea coloranților. Covoarele moderne de la Tufenkian aduc tonuri bogate, estompate și călduroase covorului de pluș gros, în timp ce modelele geometrice puternice adaugă structură și ritm designului camerei.

Covoare moderne din Tibet și Nepal

covoare colorate colecție de covoare tibetane

Los Gatos creează colecții de inspirații de design tibetan și nepalez. A ei covoare moderne au modele florale geometrice și tradiționale și sunt țesute manual. Covoarele frumoase din lână sunt frumoase ca formă și stil.

Covor cu modele florale

Covor cu model floral în stil asiatic

Covoare clasice cu ornamente animale

Covoare tibetane lux clasic din Asia