Covoare și covorase

Covoare de lux – clasice din Asia

Covor de design New Moon

Covoare de lux sunt acum, la fel ca în trecut, un semn distinctiv al bogăției și stilului. Combinate cu gust cu designul interior, acestea vor deveni o parte indispensabilă a casei dumneavoastră. Acoperirile moderne de podea de lux sunt deja foarte populare în rândul mai multor persoane, dar numai un cunoscător foarte bun poate aprecia frumusețea clasică a covoarelor asiatice.

Covoare de lux – idei pentru decor

Design covor New Moon

Doar pentru că mergi pe podea nu înseamnă că podeaua nu are altă funcție. De asemenea, poate fi decorat la fel ca pereții și tavanul și să arate cât mai bine posibil. Pentru apartamente sofisticate și elegante aveți nevoie fără îndoială Covoare de lux pentru a face o impresie foarte bună.

Covoare de lux – tradiție în stil asiatic

New Moon Design Carpet Asia Chinese Silk

Combinația dintre mătasea chineză impresionantă și lâna tibetană este o ispravă. Pentru asiatici, covoarele sunt opere de artă pe care le puteți călca! the Covoare de lux din Lună nouă,  Deținute de artistul și renumitul istoric al covoarelor John Kurtz, aceștia urmează tradiția onorată de timp a țesutului, doar astăzi spun o nouă poveste modernă. Colecția New Moon de covoare de lux frumoase oferă culori îndrăznețe și motive moderne. Modelele vii completează nuanțele fierbinți.

Covoarele de lux ca opere de artă

Covoare clasice tradiție în stil asiatic

Mătasea chineză – o tradiție în țesut

Design covor colorat

Model original de covor cu ornamente

Covor rotund de Lună Nouă