Covoare și covorase

15 idei interesante pentru designul covoarelor din întreaga lume

Idei interesante pentru designul covoarelor

Vă vom prezenta câteva idei interesante pentru designul covoarelor inainte de. Fie că sunt simple sau exotice, monocromatice sau multicolore, din lână sau piele, clasice sau ultra moderne, înnodate manual sau nu, covoarele sunt întotdeauna elementul decorativ perfect pentru o casă care creează confort și o atmosferă bună.

Idei interesante pentru designul covoarelor din Noua Zeelandă

Covor de lână design covor galben roșu deschis

Culorile puternice sunt tipice pentru toată lumea idei interesante pentru designul covoarelor. Covorul din lemn deschis la culoare de la Pid Design este format din elemente individuale de diferite dimensiuni și culori – de la roșu sânge închis la galben auriu. Covorul atractiv a fost realizat din lână lucrată manual..

Idei interesante pentru designul covoarelor – covoare moderne Schaggy

covoare moderne de lână shaggy

Covorul contemporan din lână de JAB ANSTOETZ – Covorul din lână Merino Lasa este o creație sculpturală care transformă dramatic interioarele moderne. Confortabil și moale, realizat din cea mai bună lână din Noua Zeelandă și datorită tehnologiilor moderne, covorul din lână Lasa oferă o senzație minunată atunci când atingeți degetele tubulare lungi. Idei interesante pentru designul covoarelor ca acestea, desigur, nu sunt trecute cu vederea. În 2006, acest design de covor a câștigat prestigiosul premiu de design Reddot. Covorul Lasa Merino captează imaginația și creează o experiență unică.

Design covor galben Schaggy

covor de lână design Lasa-Merino

Idei interesante pentru designul covoarelor trebuie să fie distractiv și unic. Un alt produs de lux realizat din materiale naturale. Procesul inovator oferă acestui covor și mai mult confort.

Covor contemporan tufuit manual de la Urba

Covoare moderne Urba Design

Idei interesante pentru designul covoarelor din Urba diferă de celelalte prin faptul că toate covoarele lor sunt smochinate manual și au un certificat de autenticitate care arată statutul lor într-o ediție limitată.

Clasici tibetani în confecționarea covoarelor

Covoare tibetane fine, cu smocuri manuale

Covoarele tibetane sunt renumite la nivel mondial pentru calitatea lor și au influențat foarte mult stilul occidental. Modelele florale și animale sunt tipice pentru ele. Interesant Idei pentru designul covoarelor poate fi găsit în colecțiile din Lhasa din Endless Knot Rug Company, fiecare covor din această colecție are de la 60 la 100 de noduri pe metru pătrat.

Karastan – covoare moderne din SUA

model animal interesant

Ai pentru casa ta modernă Karastan interesant Idei pentru designul covoarelor cu motive exotice. Sunt ecologice, fabricate din lână pură din Noua Zeelandă și au o parte inferioară din nailon 100% Karalon. Modelele mistice de leopard și zebră sunt entuziasmați de spiritul sălbatic și reîmprospătează fiecare interior al casei.

Covor țesut manual cu modele florale de la Karastan

Covoare Karastan model florat model modern

Covoare italiene fine – covor maro ciocolată Quadro by Fiorentino

Design covor de lână italian

Covor din piele de vacă de Popcows

Covor popcows Mobilier scandinav

 Covoare turcoaz moderne de Stepevi 

Covoare Stepevi proiectează idei interesante

Covor de lemn de la Anderegg 

Design covor cechic

Covor de lână de designer de Bev Hisey

Design covor de lână de designer Bev Hisey

Covoare de lux – Art Rug Design

Art Rug covoarele Pebble design covoare

Covoare din piele de animale din ediție limitată

Piele de animal Covor Shaggy piele de vacă