Coafuri

Tendințe de coafură pentru bărbați 2018 pe Pinterest – coafuri la modă pentru bărbați încrezători în sine

tendințe coafuri bărbătești 2018 pinterest slicked back effect effect

Ești activ și pe Pinterest și îți place să urmărești ultimele tendințe din diferite domenii care ne modelează viața de zi cu zi? Dacă consultați acest portal social din nou și din nou, veți ști că există nenumărate inspirații acolo. În postarea de astăzi ne dedicăm atenția tendințelor de coafură pentru bărbați 2018. Pentru a vă fi mai ușor să alegeți coafurile de trend pentru anul care vine, am rezumat cele mai noi tendințe și cele mai tari tunsori pentru bărbați de la Pinterest pentru dvs. Lasă-te inspirat de galeria noastră de imagini și alege o coafură potrivită pentru tine.

elegant spate pinterest lungime medie coafura tendinte barbati

Din Privire înapoi a fost onorată ca o coafură de tendință de ceva timp și este, fără îndoială, una dintre tendințele de coafură pentru bărbați din anul următor. În 2018, această coafură va fi foarte la modă. Această variantă de stil a fost inspirată de la începutul anilor 1930 și arată deosebit de bine pentru bărbații adulți și domnii moderni. Cu această coafură de trend pentru bărbați, părul de sus ar trebui să fie mai lung decât părțile laterale. De asemenea, zona laterală poate fi complet rasă, dacă se dorește. Aspectul elegant este potrivit mai ales pentru bărbații care au părul drept.

Tendințe de coafură pentru bărbați, dezordonate, wetlook 2018

Una dintre tendințele de coafură pentru bărbați 2018 este coafura, care impresionează printr-o varietate supremă, și anume Aspect dezordonat. După cum puteți vedea, această coafură de trend nu are nicio legătură cu un stil plictisitor și bland. Dimpotrivă. Aspectul dezordonat se potrivește atât cu viața de zi cu zi de birou, cât și cu o ținută de petrecere mai casual. Puteți remedia această tendință pentru coafura bărbătească cu puțin gel și pentru a da părului un finisaj umed excelent.

coafuri pentru bărbați cu tendință medie vopsită

Răcoros și totuși elegant și cu siguranță în partea de sus a listei coafurilor de top pentru bărbați pentru 2018 este Tunsoare mohawk. Cu această tunsoare, părțile laterale sunt ras, ceea ce arată mai bine părul superior mai lung. Fie că îți treci degetele prin păr și evoci un aspect dezinvolt și ușor încordat, sau îți pieptenești părul lateral, depinde în totalitate de tine.

tendinte coafuri barbati 2018 zayn malik odeck par vopsit lung

Dacă ești aventuros și ai curajul să folosești culoarea, atunci poți da părului tău de sus un tampon interesant, colorat. Din Fade tunsoare este, de asemenea, foarte popular. Cântărețul Zayn Malik face o mare performanță cu părul său vârf în vârf în roz pastel. Mai ales dacă aveți în mod natural părul mai închis la culoare, puteți evoca un contrast deosebit în părul dvs. cu o nuanță deschisă. Dacă preferați o tranziție de culoare mai fluentă, puteți alege probabil o nuanță mai deschisă.

quiff fade trend coafura bărbați părul tăiat lateral păr exterior

Coafurile decolorate, cu toate variantele lor, s-au stabilit în următorii câțiva ani și reprezintă o alternativă populară la clasicul subcotat. Clasicul fade, foarfeca fade sau, ca aici în imaginea de mai sus, quiff fade pot fi găsite din nou și din nou pe Pinterest, care vorbește pentru o tendință de lungă durată. Cu această coafură scurtă, părțile sunt ras până la nivelul scalpului, în timp ce părul devine din ce în ce mai lung spre părul de sus.

pieptene peste secțiunea laterală bărbierit bărbierit bărbierit ras tendințe

Bărbații conștienți de modă care ar dori să încerce o coafură elegantă la modă pot combina tunsorile clasice cu detalii moderne. O astfel de interacțiune de succes este, de exemplu, elegantul și la modă Pieptene peste coafura dezvoltat. Cu această tunsoare pentru bărbați, lungimea părului poate fi variată și stilul poate fi experimentat. Indiferent dacă este elegantă, casuală sau extravagantă, cu această coafură de tendință cu mai multe fațete pentru bărbați vei atrage cu siguranță atenția tuturor.

franjuri texturate 2018 părul exterior tăiat suflat înainte

Coafura bărbătească tăiată arată foarte atractivă atunci când părul lung de sus este coafat înainte și ușor lateral. Poneiul rezultat conferă aspectului tău o notă tinerească și dezinvoltă. Părul superior definit cu o textură excelentă creează un contrast deosebit cu zona laterală scurtă. Franjurile frunții pot fi combinate bine cu o coafură scurtă, dar se potrivesc foarte bine cu părul de lungime medie. Faptul este acela joc de ponei mai lung va fi una dintre cele mai tari tendințe de coafură pentru bărbați în 2018.

tunsoare barbati ponei model barba

O altă coafură de tendință pentru bărbații conștienți de modă, care este foarte populară în 2018 este așa-numita Cultură franceză, care convinge și cu diferite variante. Cu această tunsoare pentru bărbați, secțiunile laterale și părul din zona gâtului sunt tăiate scurt sau tăiate, în timp ce părul superior este lăsat mai mult. Sunteți binevenit să vă pieptănați părul înainte sau să îl coafați lateral.

tendințe de despărțire laterală tranziție dungi

Dacă doriți să acordați coafurii dvs. o notă individuală, diferitele modele de păr sunt o opțiune bună. Cele mai diverse modele, cum ar fi cercurile, liniile, modelele în zig-zag și tribalele pot condimenta fiecare tunsoare a bărbaților și îi pot oferi acel ceva sigur..

coafuri pentru bărbați pieptene peste trecerea decolorat undercur

Dacă doriți să radiați individualitate și încredere în sine și doriți să fiți în centrul atenției, o coafură decolorată sau tăiată cu despărțire laterală și contururi elaborate cu precizie va fi absolut corectă. Părul de pe părți a fost ras curat și a primit o formă atractivă.

barbă păr scurt bărbați coafură tendințe pinterest

Ar trebui să mergi după cele la modă Coafura scurta decide că te face să arăți șic și elegant, ar trebui să găsești lungimea părului potrivită și avantajoasă pentru tine pentru cel mai bun rezultat. De exemplu, dacă părul de pe părți este puțin mai lung, fața ta va apărea mai largă. Buna tunsoare scurtă poate fi coafată și modelată diferit în funcție de ocazie.

bucle coafuri barbati de lungime medie

Dacă aveți bucle naturale, puteți evoca un aspect natural, răcoros și proaspăt cu o coafură masculină definită. Pentru a vă pune coama curlată în lumina potrivită și a îmblânzi capul complet al părului, trebuie să cunoașteți stilul potrivit. Cu părul ei creț, puteți alege între mai multe coafuri la modă. Îți place să arate mai bine valul preppy? Sau ați prefera să vă modelați ușor buclele cu degetele și apoi să le fixați cu puțină ceară? este sigur că Coafuri pentru bărbați cu bucle sunt absolut în anul următor.

Noah Wheeler tunsoare de lungime medie bro flow

Vedete de la Hollywood precum Milo Ventimiglia, Bradley Cooper și Dev Patel au uitat Coafura de curgere a sprâncenelor l-a readus la viață și l-a făcut potrivit pentru covorul roșu. Dacă sunteți în căutarea unei coafuri la modă pentru părul de lungime medie, indiferent dacă aveți părul creț sau drept, cu trendy Bro Cut părul dvs. va arăta liber și aerisit și va asigura un aspect casual, dar cu gust.

bucle păr lung tendință bărbați

Tendințele de coafură pentru bărbați 2018 includ și coama lungă în cea iubită Aspect dezordonat. Părul ciufulit nu arată neglijat, ci foarte jucăuș și dezinvolt. Coafurile bărbătești pentru părul mediu spre lung arata foarte bine și rămân în tendință.

tendinte par lung barbati coc barbati barbati pline

Din tunsorile enumerate mai sus, care fac parte din tendințele de coafură pentru bărbați 2018, puteți alege acum o coafură de tendință modernă care să vă scoată în evidență în mod optim trăsăturile faciale și să vă sublinieze personalitatea. Deoarece coafura ta spune deja multe despre tine, noul tău aspect ar trebui să fie atent luat în considerare.