Coafuri

Coafuri pentru bărbați cu despărțire laterală: coafură de trend „Comb Over” și sfaturi pentru redenumire

Coafuri pentru bărbați cu despărțire laterală

La fel ca în modă, cu coafurile, tendințele din trecut își sărbătoresc revenirea. Ele sunt adesea combinate cu detalii moderne și creează astfel un aspect contemporan. Aspectul gentleman din anii 60 este combinat cu răceala urbană și modernă, iar rezultatul este coafura la modă pieptănată. Coafurile bărbătești astfel despărțite sunt cu siguranță ceva pe care bărbații conștienți de modă ar trebui să-l observe. În cele ce urmează, vă vom dezvălui cui se adaptează coafura de tendință elegantă și modul în care o puteți stiliza singură.

Coafuri pentru bărbați cu despărțire laterală: Coafura pieptănată este mai populară ca niciodată

Bărbați părți laterali pentru bărbați Vedete vedete David Beckham

Coafurile pentru bărbați cu păr de sus sunt în prezent la modă. Gâtul și părțile laterale sunt tăiate relativ scurte decât părul superior. În funcție de aceasta, tăietura poate varia în lungime. Părul de sus poate fi stilat foarte diferit. Bărbatul modern poate alege între un look casual și unul elegant, fără a fi nevoie să schimbi tunsoarea.Dacă ar trebui să meargă rapid, îți poți coafa părul pur și simplu cu mâinile și să obții un aspect casual. Cu coafuri pentru ocazii speciale sau pentru a ieși seara, puteți investi puțin mai mult timp și puteți experimenta cu coafuri clasice pentru bărbați cu despărțire laterală.

Coafuri clasice pentru bărbați cu despărțire laterală interpretate într-un mod modern: Comb Over

Faceți-vă personal coafuri pentru bărbați cu sfaturi de stil de despărțire laterală

În variantele moderne de coafuri pentru bărbați cu despărțire laterală, partea laterală nu este doar pieptănată strict, ci și foarte puternic accentuată cu aparatul de păr. Este clar recunoscut și arată elegant și extravagant în același timp. Părul este tăiat cât mai scurt posibil pe o parte și părul de sus pe cealaltă. Dacă are o anumită lungime, libertatea de stil este mai mare. Cu cât părul este mai scurt, cu atât mai precis ar trebui să fie trasă despărțirea laterală.

Coafurile pentru bărbați cu despărțire laterală sunt foarte populare printre vedete și vedete

Coafuri masculine cu despărțire laterală vedete vedete

Coafura pieptănată combină farmecul elegant al anilor 60 și șicul modern într-una. Tunsoarea rece este foarte populară printre vedete și vedete, deoarece este foarte polifacetică. Părul despărțitor lateral oferă multă libertate și poate fi stilat uneori elegant, alteori casual. Acest lucru îl face perfect atât pentru viața de zi cu zi, dar și pentru ocazii speciale în care celebritatea trebuie să apară într-un smoching strict. Lungimea variabilă a părului de sus face ca tunsoarea să fie potrivită pentru orice structură a părului și, astfel, să fie un adevărat versatil. Vedete precum David Beckham, Robbie Williams, George Clooney, Justin Timberlake și alții care par puțin mai eleganți și ca clasicul chic sunt printre cei mai populari reprezentanți ai trendului.

Coafuri pentru bărbați cu despărțire laterală: variante și coafuri pe pieptene

coafuri pentru bărbați despărțire laterală păr elegant gelificat elegant

Inițial, coafura pieptănată a fost utilizată pentru a acoperi părul subțire de pe partea de sus a capului și a fost mai puțin o tendință reală. Acest lucru este indicat în special de traducerea directă din engleză: „combed over”. Însă coafura bărbătească la modă în prezent, cu despărțire laterală, este disponibilă și pentru bărbații care nu trebuie să ascundă capul chel. Părul este pieptănat într-o parte cu multă îngrijire și, în cele din urmă, ar trebui să fie perfect coafat. Coafura poate fi prezentată cel mai bine într-un aspect umed, iar firele mai lungi sunt pur și simplu gelificate în spate. De la clasic la extravagant, vă prezentăm unele dintre cele mai bune coafuri pentru bărbați despărțite astăzi.

Coafuri pentru bărbați cu despărțire laterală: pieptene într-un aspect elegant sau umed

coafuri barbati despartire laterala eleganta aspect elegant domn

Aspectul elegant sau umed este alegerea perfectă pentru bărbații care doresc să pară eleganți și cu un stil adecvat la o ocazie specială. Această coafură bărbătească cu despărțire laterală arată foarte chic și nu întâmplător este coafura preferată a multor vedete și vedete pentru covorul roșu. Părul este îngrijit pe o parte cu gel. Înainte de a face acest lucru, despărțirea laterală trebuie trasată foarte precis și precis cu un pieptene mic. Coafarea este posibilă atât cu părul puțin mai scurt, cât și cu cel mai lung. Pentru ca aspectul să aibă succes, gâtul trebuie proaspăt ras.

Coafuri pentru bărbați cu despărțire laterală: pieptănat casual pentru viața de zi cu zi

coafuri pentru bărbați despărțire laterală pieptănată în sus și în spate

Pentru viața de zi cu zi, coafura ar trebui să fie puțin mai informală, iar despărțirea laterală nu trebuie trasă atât de precis. Părul de sus este uscat mai întâi în față, apoi în sus și în cele din urmă pieptănat ușor pe o parte. Aici se folosesc mai puține produse pentru coafat decât cu aspectul umed. De obicei, este suficient să aplicați puțină ceară de păr cu mâinile pe partea din față a părului de sus, astfel încât să stea relativ îngrijit. La urma urmei, scopul este un aspect natural.

Coafuri pentru bărbați cu despărțire laterală: pieptănat cu păr de sus mai lung

coafuri barbati despartire laterala casual lunga

Scopul principal al fiecărei coafuri este acela de a se potrivi cu forma feței și de a sublinia trăsăturile caracterului. Cu diferitele variante de pieptene, părul principal este lăsat mai mult decât părul lateral și gât, dar câți centimetri trebuie să se decidă individual. Pentru formele feței scurte, cel mai bine este să vă tăiați părul scurt și să radeți părțile laterale și gâtul. Deci, capul este întins optic, iar coafura arată mai estetică.

Coafuri pentru bărbați cu despărțire laterală: variante jucăușe de pieptene

coafuri pentru bărbați variante de despărțire laterală fler punk

Cu o față alungită, varianta strictă de pieptănare nu este recomandabilă. Este avantajos dacă părul de sus este puțin mai lung. O coafură cu despărțire laterală și păr lung de sus este foarte benefică, mai ales pentru bărbații cu pomeți pronunțați. Deși o barbă de trei zile sau o barbă plină are puțin în comun cu un aspect real de domn, cei doi sunt minunați uniți. Amestecul unei coafuri și barbă cu despărțire laterală îngrijită face o declarație și este, de asemenea, o mare distragere a atenției de la o linie de păr în retragere..

Stilează coafurile bărbătești cu despărțirea laterală: pieptene pas cu pas

coafuri pentru bărbați despărțire laterală instrucțiuni de styling

Atunci când coafați bărbații cu o despărțire laterală, părul nu trebuie să fie umed, dar nici prea uscat. Pentru a obține efectul dorit, este optim când este prosopul uscat. Când vine vorba de produse de coafat, stilistii recomanda utilizarea unei creme de coafat în locul gelului. Acest lucru nu numai că obține un aspect la modă, dar are și un efect îngrijitor. În plus, părul nu se lipeste și, prin urmare, arată mai natural.

coafuri bărbătești despărțire laterală sfaturi de stil instrucțiuni

Acum piepteneți părul uscat cu prosopul mai întâi cu atenție în față și apoi veți găsi despărțirea laterală. Cu cât este tras mai mult lateral, cu atât mai bine. Apoi te usuci din față în spate. Este important să evocați mult volum în păr, motiv pentru care poate fi suflat și cu susul în jos. Apoi pieptănați părul de sus în mod corespunzător, păstrând în același timp despărțirea laterală.

coafuri pentru bărbați instrucțiuni de despărțire laterală pas sec

În cele din urmă, se aplică puțină ceară de păr, iar părul superior este coafat ușor în lateral, din spate în față. Secțiunea din față este, de asemenea, perfect pieptănată și fixată cu puțin fixativ pentru un finisaj perfect. complet.

coafuri barbati despartirea laterala stiluri instructiuni finisaj perfect

Un fixativ asigură o ținere suplimentară a coafurii. Dar nu exagera. La pulverizare, o distanță de cel puțin 30 de centimetri de linia părului este pentru a evita lipirea și părul blând.

coafuri pentru bărbați despărțire laterală breton de păr buclat